2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

bende 68 le başladım 69 oldum kızlar.öle dikkatte etmiyom almıyım die ama nie böle anlamıyorum

ençok ben aldım sanırımyaglı igne kullandıgım için 56ile başladım 70im şuan ve diyete başladım az yiyom diyet dedigim normaldede çok az yiyomda iyice kestim yemeyi nolcak bilmiyom doktorum kızdı çokkkama albümüm var anlamıyo kilo onun kilosu

canim yaa diyet yapma bence bebisini dusun sonra verirsin kilolari Allah korusun organlari tam gelismez istedigi besini alamazsa..bebegin saglikli olsun yeterki kilolari sonra verirsin...:1no2:

arkadşlar sizin yazdıklarınızı okudukça mutlu oldum.çok kılo almişim dıye üzülüyordum meyer normalmiş.bende 21hftayı bıtırdım 57 ıle başladım şuan 62 kıloyum.

ben varyaa kil aldım diye o kadar üzülüyodum ki anlatamam meğer herkes hemen hemen 5-6 kil civarı almışş

kendi kafana gore diyet yapma sakın lmaz:

kızlarr 23 haftalıg hamileyim 61 ile hamile kaldım şuan 65 oldum sabahları kahvaltı yaparken eşime diyorum çok yersem durdur beni :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…