Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar,sanırım bende ekim annesi olacağım.
16+5 günlük hamileyim. ben hızlı kilo alanların arasındayım sanırım. boyum 160, 60 kilo ile hamile kaldım. şimdi 65,5 oldum.yaşım 27.
işin ilginç yani hamile dğilken daha cok yemek yiyordum ve bu kadar hızlı kilo almıyordum
19. haftam ve hala 70 im yaşasın yuppiiii meleğim büyüyo ama ben hala aynıyımm kokoş bi anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmm alkisalkisalkis hihoyyyt
bende kilo aldım yaww 70im göbeğim büyüyo neden kilo almıyom diyodum sonunda 1 kilo daha aldım 71im kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :lepi::roflol:
sizin boylarınız kac yaa kilonuz cok dusuk :1shok: cok mu zayıftınız hepiniz:1shok:
sizin boylarınız kac yaa kilonuz cok dusuk :1shok: cok mu zayıftınız hepiniz:1shok:
kızlar az yiyorum ama kilo alıyorum diye üzülmeyin,bir şelikde bizim kilo takıntımıza karşı ve olası kıtlıklara karşı bir mucize kilo almamız. beni çok etkiledi, annenin yağ biriktirmesi olası hastalık veya kıtlık hallerinde anneyi güçsüz ve bebeği sütsüz bırakmamak içinmiş. ne büyük mucize değil mi? Yüce Allah sadece yaratmıyor ondan sonrasında da korumak için önlem alıyor. kiloma hiç üzülmüyorum. 5 aylığım ve 5 kilo aldım.