2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

17.haftamdayım.4 kilo aldım.59 um suan da...sonum ii olur inşallah şişko anne olmam:icecream:

19. haftam ve hala 70 im yaşasın yuppiiii meleğim büyüyo ama ben hala aynıyımm kokoş bi anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmm alkisalkisalkis hihoyyyt

merhabalar,sanırım bende ekim annesi olacağım.
16+5 günlük hamileyim. ben hızlı kilo alanların arasındayım sanırım. boyum 160, 60 kilo ile hamile kaldım. şimdi 65,5 oldum.yaşım 27.
işin ilginç yani hamile dğilken daha cok yemek yiyordum ve bu kadar hızlı kilo almıyordum :KK43:

merhabalar,sanırım bende ekim annesi olacağım.
16+5 günlük hamileyim. ben hızlı kilo alanların arasındayım sanırım. boyum 160, 60 kilo ile hamile kaldım. şimdi 65,5 oldum.yaşım 27.
işin ilginç yani hamile dğilken daha cok yemek yiyordum ve bu kadar hızlı kilo almıyordum :KK43:

hamileyken cok hizli kilo aliniyor gercektende hele son aylarda 5 aydan sonra durduramiycaz kilo alimini birisi hicbisey yemiyorum hergun kilo aliyorum demisti bana...

ben 18+6 itibariyle 47 kiloyum yani daha şimdiden 5 kilo aldım :KK43: tombiş anne olacam galiba ben

kızlar az yiyorum ama kilo alıyorum diye üzülmeyin,bir şelikde bizim kilo takıntımıza karşı ve olası kıtlıklara karşı bir mucize kilo almamız. beni çok etkiledi, annenin yağ biriktirmesi olası hastalık veya kıtlık hallerinde anneyi güçsüz ve bebeği sütsüz bırakmamak içinmiş. ne büyük mucize değil mi? Yüce Allah sadece yaratmıyor ondan sonrasında da korumak için önlem alıyor. kiloma hiç üzülmüyorum. 5 aylığım ve 5 kilo aldım.

ben de suan 20 haftalıgım 68 olmusum yaaaasenağlama

bende kilo aldım yaww 70im göbeğim büyüyo neden kilo almıyom diyodum sonunda 1 kilo daha aldım 71im kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :lepi::roflol:

beni doktorum geçen gün tarttı 59 çıktım. Halbuki sabah aç karınla 58 im ben. nitekim bu sabah yine aynı 58.. gece 60 ı goruyorum bazen allahtan doktor görmüyor, gerer beni yine :dilcikar: :sm_cool::sizde de oluyor değil mi sabah-gece kilo farkı?

sizin boylarınız kac yaa :nazar: kilonuz cok dusuk :1shok: cok mu zayıftınız hepiniz:1shok:

benim 1.72 buket..

kızlar az yiyorum ama kilo alıyorum diye üzülmeyin,bir şelikde bizim kilo takıntımıza karşı ve olası kıtlıklara karşı bir mucize kilo almamız. beni çok etkiledi, annenin yağ biriktirmesi olası hastalık veya kıtlık hallerinde anneyi güçsüz ve bebeği sütsüz bırakmamak içinmiş. ne büyük mucize değil mi? Yüce Allah sadece yaratmıyor ondan sonrasında da korumak için önlem alıyor. kiloma hiç üzülmüyorum. 5 aylığım ve 5 kilo aldım.

kesinlikle haklısın. vucudumuzda gerçekleşen her değişikliğin gerekçesini öğrendiğinde insanoğlunun şükretmemesi büyük gaflet.. ben de üzülmeyeceğim kiloma, zaten düşük kiloyla başladım ama doktorum felaket tellalığı yapmasa bir de kötükedihüso..

kaydirigubbakcemile3 aranızdakı en kılolu baslayanların ıcınden olaraktan ben memnunum bebısım saglıklı gelsınde kılo vermek benım ıcın kolay kaydirigubbakcemile2 75.5le baslamıstım 79.5 ım 4kılo almısım kaydirigubbakcemile2

ben 42 ile başlamıştım 19+6 dayım ve 47 kiloyum hatta bazen 48 çıkıyorum anlamadım hiç bişey:KK43:(((((

55 tim test yaptığımda sonra bulantılar ve üzücü olaylar neticesinde baya zayıflamıştım 48 e kadar düşmüştüm..
bugün tartıldım çok şükür 55 i tekrar yakalamışımkaydirigubbakcemile2

X