aybikecim ben seni cok iyi anliyorum hatta yemeye calis diyenlere bile kiziyorum bazen sanki yiyebilecekmisimde kendim yemiyormusum gibi ..ama ne yapalim bizim iyiligimiz icin boyle soyluyorlar karnimizdaki bebekleri dusunmemiz lazim..o yuzden zorlayabildigimiz kadar zorlayalim gececek insallah..
evet canim malesef hala devam ediyor butun sevdigim seylerden tiksindim bu yuzden yiyecek olarak sevdigim bisey kalmadi desem yeridir yani:çok üzgünüm:kızlar hala mıde bulantınız duruyomu yaw :1shok:
ben hıc mıde bulantısı yasamadım hep homini gırtlak yaptım neysekı 2kılocuk aldım belkı sımdı 3 olmustur gercı sırnaşık şey
mehaycım boşver kim ne derse desinnn takma kimseyiii
sen elinden geleni yapıyorsun zaten.....
kızlar ben 172 cm buyundayım hamileliye 66 kilo le basladım .13+1 hamileyım .suanki kilom 67.5 kilo sürekli mide bulantısı ve kusma,yameklerden tiksinme derken hiç kilo alamadım .sizce normal mi?korkuyorum .fikirlerinizi bekliyorum.
zayif degil kupkurusun yaaa boy kac demistinCADIARZU inan 50 52 gozukuyorsun fazla degil...kızlar bişi sölesem inanamazsınız mahey yukarda yazmış senin 67 olduğuna inanamıyom diye şuan kaçım biliyonuzmu şaka gibi 69.70 kısacası 70 çok az var doktr acayip kızacak bana hemde berbat kızcak ama
maheycim kilomun neresi inandırıcı değil kııı zayıf mı gözüküyom yoksam kaydirigubbakcemile2
hepimize maşşallah canım hamişlerim hayatımızda ne kadar hamiş olcez alalım kiloları ama emin olun varya vereceğiz teker teker doğumdan sonra HEP BERABER DİYETTTTTTTTTTT kaydirigubbakcemile2
iyi canim cok normalslm kizlar, ben 55.8 ile basladim su anda 57 kiloyum boyumda 1.65 nasil sizce?
kızlar ben 172 cm buyundayım hamileliye 66 kilo le basladım .13+1 hamileyım .suanki kilom 67.5 kilo sürekli mide bulantısı ve kusma,yameklerden tiksinme derken hiç kilo alamadım .sizce normal mi?korkuyorum .fikirlerinizi bekliyorum.
kıslar benide yasın boyum 1.72 kilom 63 le başladım 65 kilo 100 gr olmşum..e olsun 5 aymıza grcez nerdeyse
a.s.maheycim valla canım 170 kesin varım fazlası var eksiği yoktur şekercim senin dediğin kilda ben eilk evlendiğimde öleydim şimdi 70 im 70 şekercim kuruluk yok yani ama genede teşekkür ederim baya moral oldu bana :)
son 1 haftadir istahim cok acildi iyi yiyorum ve kusmuyorumda 65 kiloydum bu sabah tartildim 64kilo 300gram ciktim ne is anlamiyorumm????
herkes gider mersine ben gider tersine ben neden zayifliyorumm yaaaaa???