- 5 Eylül 2008
- 9.215
- 4
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 37. haftaya kadar çalışacam ama müdürle anlaştım haftada 1 gün izinli olacam bayrama 1 hafta kala 1 hafta yıllık iznim kalmıştı geçen seneden onu kullancam bakalım ya ne çabuk geçti günler izin olayına kadar geldik allah sonunu hayr etsin işyerinde vakit geçiyo bakalım evde ne yapacaz :uhm:
kızlar bişey sorucam bende 37. haftamda izine ayrılıcam 18 eylül de yani
süt izinlerimi falanda içine katıcam işe başlama tarihm ne zamana denk gelicek tam olarak hesaplayamıyorum ben birde 3 ay ücretsiz kullanıcam CADIARZU
bende bugün raporumu aldımm 37, haftaya kadar çalışabilirim umarım doktorum çalışabildiğin kadar çalışırsın dediiii
cnm 4 aylık rapor paranı sskdan işe başladığında alıyosun.ama bazı iş yerleri biz sana her ay maaşını yatıralım sen sskdan aldığında bize verirsin diolar.onu demek istemiş olabilir.bence sen her şekilde raporunu vermek zorundasın iş yerine.çünkü 4 ay olmıcaksın.Kızlar size bişey sormak istiyorum.
Ben muhasebecimizle rapor olayını konuştum da
Ben Aralık ayında yani 8. ayımda doğum iznine çıkmak istiyorum
Muhasebecimizin bana dediği;
Doğum raporunu istersen bize ver, doğumdan 4 ay sonra sskdan toplu paranı al,
yada
doğum raporunu bize verme, 4 ay boyunca aylık olarak işveren senin maaşını hesabına yatırsın
Eğer böyle bi durum varsa ben işyerimden maaşımı aylık olarak hesabıma yatırmalarını isterim
Kafam karıştı
Beni bu konuda bilgilendirir misiniz?