Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
greencim 3. sayfda link verdim ordan bilgi alabilirsin bir defaya mahsus olmak üzere 70 lira veriliyo doğumdan snr alıyosun yerimseniben
bende 32 hafta iznimi alıp ay sonundan sonrada çalışmayı bırakacağımm kaydirigubbakcemile gel ay sonu gellll
kaydirigubbakcemile3 şakamı bu kaydirigubbakcemile3 sadece 1 defaya mahsus olmak üzere 70 tl -tatlicadiarzu- Allahım ne saçma nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz. Yahu gidip o eziyeti çektiğine değmez bu para :sinifsinif:
Kızlar raporum bu gün başladı. Raporum başladığıo için maaşım bitmiş. Haberiniz olsun. Rapor başlayınca paranı devletten alacğaın için iş yerinde maaşın işlemiyor.
ış yerinizle görüşün bu konuyu
benimki 17 eylulde baslıcak o zamana kadarda 1-2 hafta rapor 10 gunde yıllık iznimi kullanıcam kaydirigubbakcemile2
kızlar ssk da calısıyo görunuyom eskı ıs yerınde ama sıgortayı babam yatırıyor. bn şimdi para alabılırmıyım? alırsa devlet eskı ısyerınden mı alıyo bnm aldığım parayı ? bu konuda bılgısı olan var mı?
greencim bugün benimde raporum başladı cnm...
ben bu doğum sonrası olaylarını patronla konuşurken 32. haftamda raporumu başlatcam ama dayanabilirsem ay sonuna kadar çalışıcam dedim, ama maaşı falan konuşmadık.
ee bilmezlermi raporlu raporlu delimiyimde çalışcam maaşı almak için çalışcamı, bida hatırlatma garip gibi geliyor...
sen şimdi çalışmayı bıraktın mı? raporu verir vermez sana bölemi dediler?QUOTE]
Ben personel müdürüyle görüştüm. "Ben senin maaşınıda verdireceğim. Şimdi patronda onay bekliyorum" dedi Yani normal şartlarda bana kimsenin maaş vermeye niyeti yokmuş. Patron onaylamazsa verilmeyecekte. Müdürümle görüşeceğim gelsin hele bi..
benimki 17 eylulde baslıcak o zamana kadarda 1-2 hafta rapor 10 gunde yıllık iznimi kullanıcam kaydirigubbakcemile2
direk doktoruna gidiyorsun o yazıp veriyor raporunu. 2 nüsha veriyor. birini iş yerine veriyorsun diğeri sende kalıyor. Sende kalanla gidip paranı alıyorsun. a.s.
paranı nerden alabileceğini bilmiyorum.aslında Türkiyenin her ilinden rahatça alabilmelisin. Ama tabi dünyanın prosedürü var belkide vermeyebilirler. Hiç bir ifkrim yokeskı ıs yerım aydın da :) cunku babam öduyor ya :) ıkıncı nüshayla ankaradan alıyormuyum ki?
green sen özel hastaneyemi gidiyosun? yoksa devlet hastanesinemi?
evet green banada öle sölediler bu aldığımız doğum öncesi 8 haftalık rapor, doğumdan sonra tekrar rapor çıkcakmış 8 haftalık...
Buketcim sen de devlette çalışıyodun galiba dimi. Ben 32 hafta raporumu aldım 5 hafta daha çalışacam, ama bu 5 hafta içinde yıllık izinlerimi kullanabiliyomuşum sadece. Rapor kullnamıyomuşum. Çünkü dr. sağlığı 5 hafta daha çalışmaya elverişli diye rapor veriyo ya, sonradan ben hastalandım olmuyomuş.
Başka arkadaşlarım kullanabilirsin demişti, ama işyerinde personele sordum biz kabul etmiyoruz dediler. Sen de bi sor istersen canım sonra sorun olmasın