2009 ekim anneleri çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz..

selam kızlar bende hobby nin çikolatalı kakao özlü kremini kullanıyorum ve badem yağı ilk önce badem yağını sürüyorum sonradahobby nin kremini her banyodan sonra nemli tenime sürüyorum yaklaşık 1 aydırda kullanıyorum aklıma geldikçe bazen akşamları bile sürüyorum doktoruma sordum bunları kullanıyorum işe yararmı dedim kesinlikle bu kremlere devam dedi.......... bide kremde mis gibi çikolata kokusuda var yanlız dikkat edin eşiniz sizi çikolata sanıp yemeye başlamasın...sırnaşık şey

bende her akşam bebe yagı sürüyorum gögüslerime kalçalarıma göbekime ama badem ve kakao bid vazelin üçlüsüne başlıcam yakında

kizlar e vitamini icerikli kakao yaglari cok iyiymis ben aldim birtane insallah ise yarar....

kizlar vazelin iyi degilmis saglik acisindan hammaddersi petrolinbmiymis neymis direk kana karisiyormus cok sagliksiz aman dikkat bebeklere zarar vermeyelim....

kizlar vazelin iyi degilmis saglik acisindan hammaddersi petrolinbmiymis neymis direk kana karisiyormus cok sagliksiz aman dikkat bebeklere zarar vermeyelim....
ya mehay hamişlerden kullanın diye duydum 3 gündür kullanıyorum bırakım hemen zararlıysa :uhm:allah korusunn

bebe yağı kullanıyorum şimdilik ama kayınwalidem badem yağı kullanmış hiç çatlamamı..ama tüylendiriyo diyolar..napıcağımı bilmiyorum..

kıslar dr sordum vazelin kullanabilirmiyim die çatlak oluşumuna etkisi olmaz ama nemlendirme açalı evet kullanabilirsin dedi:ecrin_bebek:

ben de yeni doğum yapan bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine her akşam yatmadan once ve sabahları fırsatım oldukca kakao yagı kullanıyorum bu ayın sonunda ise krem kullanmaya başlayacağım cok etkiliymiş ismini öğrenince yazarım.

Cilde dışarıdan ne sürersek sürelim, alt katmanlarda nem yoksa bir işe yaramaz, buruşuk elmatı yağlamak gibi:) Bu yüzden günden 4 lt. su içiyorum. Banyodan sonra da kakao yağı, ancak katı şekilde, çünkü sadece doğal olanları katı oluyormuş. Kokusu da güzel.

bende 14 haftamdayım ve dun pregnacare ve bebek losyonu aldım bebk losyonunu banyodan sonra kremıde her aksam yatmadan surcem yeterlı olur herhalde

bende 14 haftamdayım ve dun pregnacare ve bebek losyonu aldım bebk losyonunu banyodan sonra kremıde her aksam yatmadan surcem yeterlı olur herhalde

sakın badem yağı sürme bnm göbektekı tüyleri besleyıp uzattı.bnden tavsiye.bnde bebek yağı sürüyorum cok şükür sımdılik bi çatlama durumu yok

yaaaaaa ben ilk doğumda çatlayacağım kadar çetledım bundada bişey sürmüyorum varsa çatlakları giderici bişeyler önerin yahuu :roflol:kaydirigubbakcemile3

bende pregnacare kullanıorum 3.ayıödan itibaren bide duş sonrası bebeyagı sürüyorum arada aklıma geldikçe vazelin saf ama 26 haftalıkm daha yok çatlak ama kimide son ayda oluyo diyo napalım en azında elimizden geleni yaptık derizzemuszemus
sakın badem yağı sürme bnm göbektekı tüyleri besleyıp uzattı.bnden tavsiye.bnde bebek yağı sürüyorum cok şükür sımdılik bi çatlama durumu yok

badem yagını tavsiye ettiler ama hiç denemedim çok yaglı gelir kokusuda tuaf diee:ecrin_bebek:

kızlar bende badem yağını ve kakao karıştırdım onu sürüyorum.bendede henüz çatlak yok:dance:

bende badem yagi,kakao yagi ,ayriyeten aldigim bir catlak onleyici krem kullaniyordum simdide doktorun tavsiye ettigi kremide aldim 4 cesit krem ve yag kullaniyorum ..artik catlarsa yapacak baska biseyim yok ben elimden geleni yapiyorum..tabi gonul isterki catlamasin.....

kizlar badem yagi tuylenme yapiyor dediler ama bende hic olmadi o sanirim hamileligin arttirdigi hormonlardan kaynaklaniyormus herkeste ayni oluyor cunku....zaten olanlarinkide hamilelik sonrasi dokulerek eski haline geliyormus...ama bende tuy muy yok...

kizlar badem yagi tuylenme yapiyor dediler ama bende hic olmadi o sanirim hamileligin arttirdigi hormonlardan kaynaklaniyormus herkeste ayni oluyor cunku....zaten olanlarinkide hamilelik sonrasi dokulerek eski haline geliyormus...ama bende tuy muy yok...

hadi beee ilk hemilelikte tüylendimm ikinciyi doğuracam hala döküleceklernaniknanik:dilcikar:kafamçokkarıştı

hadi beee ilk hemilelikte tüylendimm ikinciyi doğuracam hala döküleceklernaniknanik:dilcikar:kafamçokkarıştı

dedigim gibi senin hormonlarindan kaynaklanmis olabilir o tuylenme...bende bastan beri kullaniyorum hic tuy yok karnimda olmazda artik bundan sonra..bende olmadi sende olmus herkeste olacagini sanmiyorum..hormonal bisey bu....isteyen denesin tuylenme oldugunu goren birakir zaten...

X