Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2009 ekim anneleri çatlak önleyici olarak ne kullanıyorsunuz..
12+3 günlük hamileyim çatlak önleyici kremlere başlayayım artık dedim pregnacare krem ve bebeyagı aldım siz neler kullanıyorsunuz paylaşırsanız sevinirim:CüvCüv:
kızlar ben sıvı olan kakao yağını,badem yağı ile karıştırıp vücudumun heryerine sürdüm.sadece göbek çatlamıyo..özellikle kalça ve bacak içlerinede sürün.ve bebe yağını her gün duş alıp sürdüm.son ayda bepanthene krem sürdüm bunlara ilave olarak.bol su içip yavaş kilo aldım.sonuç:sıfır çatlak.kolay gelsina.s.
ya benim doktorum krem falan yazmadı bana istedim eczanelerden alabilirsin zaten sigorta karsılamıyor dedi.. bi de vazelin kullan etkili olur dedi..anlamadım .gerçi ii geldiğini duymustum ama ben daha karar veremedim ne kullanacagıma..
kızlar yeni doğum yaptım ve kesinlikle badem yağı derim hiç çatlağım yyok maşallahtüyler dökülüyo ama çatlağın çaresi yok göğüslerede kullanın hamişler hade hayırlı doğumlar diliyorum hepinize önemli olan bu
kıslarrrrrrrrr kakao yağı kullanırken dikkat edin çünkü her vucüda kakao iyi gelmiyo. bende alerji yaptı meselaa döküntülerim oldu. hemen bıraktım ve zeytinyağına başladımmm. size de tavsiye ediyorummm
selam arkadaslar ben de ekim annesi olacagım ins.sat:18 ocak,bebeğimin muhtemel dogum tarihi :25 ekim.yani 13+1 günlük hamileyim.öncelikle tüm hamile anne adaylarını kutluyorum ve rahat bi hamilelik gecirmelerini diliyorum.catlaklarla ilgili problem yasamak en buyuk korkum.o yüzden daha önceki hamilerin bu konudaki fikirlerini okudum ve netten araştırdıgımda en cok kullanılan 2 ürün cıkıyor karsıma:1.LİERAC 2EXPİOL LİPO