2009 Ekim anneleri bebişlerimize isim düşünelimmi?

ya ben anlamını bilmeden her ismi koymamak gerektiğini düşünüyorum..bizim rahmetli bi teyzemiz vardı
bi soğan la sarımsak kaldı koyulmadık derdi.kaydirigubbakcemile3 çünkü insanın kişiliğinin etkilendiğini düşünürüm isimden.. benim adım aslı yani aslı gibi gerçeği gibi demek gerçektende yalan hiç söyleyemem ve söylwemedim..bende çocuklarımın ismi gibi yaşamasını isterim...hayırlı isimler koymak isterim CADIARZU

arkdaslar sizce azra ismi nasil??? kizima isim ariyorumm yardim lutfennnn
Azra: : 1 Delinmemiş inci 2 Ayak basılmamış kum 3 Medine’nin diğer bir adı 4 Hz Meryem’e verilen ad

ben hala kararsizim isim konusunda erkek olursa kagan nasil kizlar???

kağan benim favori ismim mehaycığım. kızım olacak inşallah hihoyyyt ama ailede 2 tane kağan olmasa ve erkek olsa bebeğim çok isterdim kağan olmasını isminin..

Azra: : 1 Delinmemiş inci 2 Ayak basılmamış kum 3 Medine’nin diğer bir adı 4 Hz Meryem’e verilen ad

bir kere anlamı güzel, kulağa da hoş geliyor. dünya güzelimizin ismi sonra :hooray:... bence çok hoş bir isim canım..

Bencede cok guzel isim AZRA :)) en kucuk yigenim 5 aylik onunda ismi Azra , cok seker guler yuzlu ve sakin bir bebek , bence de etkiliyor galiba isimler kisiliklerini :))

bizimki de dogmadan fikir deiştirmezsek tabiii KAYRA YUSUF insallah...küçüklüğümden beri bi oglum olursa adını yusuf koyacam derdim hep:)))

meleklerimiz isimleriyle yaşasınlar bizde allahın izniyle sağlıkla doğurmak nasip ederse DORA kyacağızzzzzzzzzzz :jeyyar:

Ya kararsızım çok,hep kız düşünürdüm ama erkek çıkdı küçüğüm benim
Eymen : Cennetteki 8 kapıdan biri (HEsap ve azabı olmayanların gireceği kapı..
Yiğit çok istiyodum ben ama babamız biraz kararsız bu konuda-tatlicadiarzu-
Yağız da başka bi seçenek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…