2009 Ekim anneleri bebişlerimize isim düşünelimmi?

kızlar bulduğunuz isimler gerçekten güzel....aslında ismin kendisi kadar anlamıda önemliii...yerimsenibenben isimlerin kişilikleri etkilediğine inanıyorummmmyerimseniben

bizim paşamızın adı kayınpederin adı olacak kızıma hamileyken ölmüştü eşim öyle istiyo bende karışmıyorum yani isim arama derdinden kurtulduk adımız mehmet olcak hayırlısıyla

bu isim işi zor valla seçim yapamıyoruz....

tuana ismi için ikinci isim arayan arkadaşım benim arkadaşımın kızı nil tuana çok hoş bemce...:))fikir olur belki...

bebeğim %80 kızmiş ama kesin değilmiş daha dr öle dedi..:) kız olursa beril yada cemre olabilir ama eşim istemiyor..erkek olursa ata istedim ama eşim onuda istemedi..dedelerimizin 3ünün adı mehmet bu nedenle mehmet da istiyorum...bakalım bebeğim doğana kadar daha ne isimler bulucaz..:)

bu isim işi zor valla seçim yapamıyoruz....

tuana ismi için ikinci isim arayan arkadaşım benim arkadaşımın kızı nil tuana çok hoş bemce...:))fikir olur belki...

bebeğim %80 kızmiş ama kesin değilmiş daha dr öle dedi..:) kız olursa beril yada cemre olabilir ama eşim istemiyor..erkek olursa ata istedim ama eşim onuda istemedi..dedelerimizin 3ünün adı mehmet bu nedenle mehmet da istiyorum...bakalım bebeğim doğana kadar daha ne isimler bulucaz..:)

saol canım fıkrın ıcın tuana kesın koyucazda daha ıkıncı ısme karar veremedık ılk aklımıza gelen tuana hira dıye ama nilde guzel bakalım hayırlısıyla dogsunda koyarız saol a.s.a.s.

semih : bol cömert gönüllü anlamında bide mert düşünüyorum anlamı güzel erkek isimleri varsa paylaşırmısınız.. ya bide bütün düşündüğüm isimler ya akrabalarda var ya komşuda yada sevmediğim birisinde herkes isimleri kapmış gibi... bide buğrayı çok düşünmüştüm ama anlamı erkek deve.. o yüzden onu eledim

Son düzenleme:
bizde bi türlü isim bulamıyoruz

kız isimleri düşünmüştüm ama doktor % 99 erkek dedi 20. haftadayız ama hala göstermiyor bebişim kendini!

kız olursa asya
erkek olursa arda diyordum ben ama

başka bişey daha söyleyeceğim belki aranızda dikkat een olmuştur aynı isimlerdeki insanların karakterlerininde çok benzediğini düşünüyorum...
çevrenizde isimleri aynı olan bir kaç kişiden yola çıkarak deneyebilirsiniz...

semih : bol cömert gönüllü anlamında bide mert düşünüyorum anlamı güzel erkek isimleri varsa paylaşırmısınız.. ya bide bütün düşündüğüm isimler ya akrabalarda var ya komşuda yada sevmediğim birisinde herkes isimleri kapmış gibi... bide buğrayı çok düşünmüştüm ama anlamı erkek deve.. o yüzden onu eledim

erkek olursa mert istiyoruz biz de :ecrin_bebek: poyraz düşünmüştük ama rumca kökenli olduğunu öğrenince vazgeçtik derhal süprizzzzz ata, burak ve sarp beğendiklerim arasında. en sevdiğim isimse kağan. kesinlikle tek geçerim, anlamı da tınısı da güzel. ama ailede 2 tane var :1closedeyes:

isim secmek ne kadar zor değil mi ?biz hergün bir isim buluyorduk en sonunda kızımız dogdu o gün tam kararı verebildik :)

Ayhh isim konusuuu =))

Kız oLursa $evval,Ecrin,Doğa,Meriç,
Erkek olursa Yiğit,Eymen,Yağız..
$evval ; Mübarek Ay,
Ecrin ; Tam olarak aydınlanamadımsa da "Ecr" kökünden gelen yani sevap yada ücret demekmiş..
Doğa ; doğa işde :KK70:
Meriç ; Bulgaristan sınıırnda ki nehir..

Yiğit ; Mert ,Dürüst..
Eymen ; Cennetin 8 kapısından birinin adı. (isim anlamlarında çok çarpıtılanlar var ama bu kesin..)
Yağız ;Esmer erkek..

Alternatifler bunlar =)

erkek olucak bnmki...rüzgar diye tutturdu eşim.ay ben cok kararsızım ? bana yardımcı olun arkadaşlar...:uhm:

biz hala isim bulamadık..kayra düsündük ama cok fazla var dediler..napacagımızı bilmiyorum :KK43:(((

tuana simay şimdilik adı değiştirirsek eylülde doğarsa eylülnaz damla çagla hiranur yasmin gibi olabilir ceylinnaz

X