2009 Ekim anneleri bebişlerimize isim düşünelimmi?

zuzucum bende berra istiyom ama söylemesi biraz zor..mesela oğlum bella diyor R ler tam çıkmıyo...eda isminide beğeniyorum ama hala karar verebilmiş değilim...cinsiyeti tam belli olsun o zaman düşünücem iyice...ama burası iyi oldu değişik isimler bulabiliriz...

zuzucum bende berra istiyom ama söylemesi biraz zor..mesela oğlum bella diyor R ler tam çıkmıyo...eda isminide beğeniyorum ama hala karar verebilmiş değilim...cinsiyeti tam belli olsun o zaman düşünücem iyice...ama burası iyi oldu değişik isimler bulabiliriz...

ewet hayatım fikir olur karar weremeyenlere..berra bekarlıktan beri bayıldığım bi isim..hani olur da çocuumun r problemi olursa da zeynebi kullanır:) koymassam berrayı içimde kalır:))

biz de iki isim düşünüyoruz kız ya da erkek farketmiyor isimlerden biri DERİN olacak :) diğer isimi artık kendini gösterdiğinde karar vereceğiz :lepi:

ben tuana koyacagım ınsallah kızıma ama ıkıncı ısmı sızce ne olabılır yanı hanngı ısım yakısır tuananın onune yada arkasına fıkır verırsenız sevınırım :ecrin_bebek:

Kızlar benim oğlum olacak heralde ben ege, tuna , yada derin diyorum ama eşim hiçbirini beğenmiyor kendisine vahiy gelmesini bekliyor sanırım puhahahaaakaydirigubbakcemile3

bende kiz olursa yeliz veya eda erkek olursa burak veya umut...ama yinede tam emin degiliz...

ya kıssslar ben de kısım olurse buğlem ismini düsünüyorum ama kimse begenmedi sölemesi zor diye sizce nasıl..anlamı cenneti mücdeleyen melek demekmiş...

kız olursaa , NİL çok istiyorum ama eşim SU diyor bende belli olsun ondan sonra tartışırız diyorum kaydirigubbakcemile3 :asigim:
oğlumuz olursa EGE olcak kısmetse inşşş :1rolleyes: :asigim:

kimse yorum yapmamıs sanırım begenmediniz buğlem ismini:KK43:(((

buglem ismi himm dogruyu soylemek gerekirse degisik bir isim
manasi guzelmis ama yumusak g isi bozuyor ben ilk kez bu ismi duydum ama onemli olan senin ve esinin begenmesi.......

wrose nil ismi gercekten cok guzel en yakin arkdasimin ismi nilufer ama ben nil derim cok tatli kibar bir isim
ben su,toprak,tas,cimen,doga,gunes,nisan.... bu tarz isimlere isinamadim

X