2009 Ekim anneleri bebişlerimize isim düşünelimmi?

benimde alternatiflerim çok henüz içinden seçemedik.
kız olursa : Masal, Ada, Zeynep, Sueda,
Erkek olursa: Asrın, Ilgar, Çağan, Ada, Deniz,
tabi dahada fikrim değişebilir.

İsim konusunda karara vardık biz.
Kız olursa Masal,
Erkek olursa Ada
27 Nisanda öğreneceğim cinsiyetini kısmetse hihoyyyt Ay çok heyecanlı günler zaman geçmiyo...

Benim düşündüğüm kız olursa ALıSA (asil soylu), erkek olursa AREL (temiz dürüst insan)
Daha konuşmadık eşimle ama benim istediklerim bunlar. Daha sonra değişebilir tabiii:)

Bizde hala bi karara varamadik ;( kiz olursa eşim Ela istiyor diger alternatifler : talya naz erkekolursa tam bir kargasa Berkin Kuzey Toprak Timur.
Alisa isminin kokeni nedir? Bizim isim koymada ilkkriterimiz i icinde turkce karakterler olmamazi

bu arada bebislerinize 2 isim vermeden bir daha dusunun derim. Ben 2 isimliyim ve bu durumdan hic hoslanmiyorum. Bir yeri ariyorsunuz kaydinizi 1isminizi soyleyince bulamyorlar, diger isminizi soyluyorsunuz bu seferde hangi ismknizi kullaniyorsunuz diye soruyorlar. Ailenizin yarisi bir isminizi diger yarisi inat diger isminizi kullanir:KK70:

erkek olursa kesinlikle EFE 4 yıl öncesinde hazır ismi ama kız olursa bir türlü beğenemiyoruz Berru düşünüyorum onun içinde Esma-ül Hüsnada geçiyor Allahın adı ama fikrim değişebilirde bugün inş öğrenicez cinsiyetini

biz karar verdik diyebiliriz dün belli olan cinsiyetimize EREN dedik...Kerem abisine eren uysun dedin kız olursada ceren nasıl teyzeleri...

kızlar dune kadar hep oglum olacak dıyordum hatta ısmı bıle hazırdı muhammed kayra koyacaktık ama dun kızımızın olacagını ogrendık ve adı ınsallah tuana adıyla yasasın ınsallah:emir_bebek:

kız olura EYLÜL NAZ YADA DURU SU ERKEK OLURSA MURATCAN VEYA ALTAY ama ben inanıyorum kızım olacak inşallah

Bizde hala bi karara varamadik ;( kiz olursa eşim Ela istiyor diger alternatifler : talya naz erkekolursa tam bir kargasa Berkin Kuzey Toprak Timur.
Alisa isminin kokeni nedir? Bizim isim koymada ilkkriterimiz i icinde turkce karakterler olmamazi

Alisa genellikle balkanlarda kullanılan bir isim. Kökenini bilmiyorum. Kuzenimin eşinin ismi. Yıllardan beri çok beğenirim.
Türkçe karakter kullanmama da iyi fikir tabii bizim gibi sömürge devletlerde:):kahve:

turkce karakter sorununun nedeni ben avustralya vatandaşiyim bebiste oyle olma ihtimali yuksek babamizda almanyada buyudu hala bir ayagimiz orda. Yurtdişinda zor olmasin diye.

hayatım boyunca hep kızım olacağını düşünüp sadece kız isimine karar vermiştim. nil olacaktı. ama ne zaman hamile kaldım ve erkek olacağını hisettim yiğit olabilir diye düşündüm. 4 gün önce yapılan ultrasona göre de şimdilik yiğit gözüküyo:)))))

benim kızımın adı idil. ikincisi de kız. ablası eylül diye tutturdu. ama türkçe karakter istemiyorum bende. üç harfli olmayacak. şöyle zeynep elif zeliha gibi eski ama güzel bişey olsun istiyorum. bakalım neye karar vericez.

ben ne düşünsem pamuğuma yaa kız isimlerini hiç beğenemiyorum bir türlü :uhm:

Allah nasip ederse bizim de kontrolümüz 25 Nisanda..

Daha çokk zaman da var ama ..

Amann önce sağlık gelir tabi . Allah hepimize hayırlı , sağlıklı , ömürlü evlatlar versin .

Cinsiyeti inşallah belli olur diye de içimden geçirmiyor değilim . :CüvCüv:

Kız olursa TUĞÇE , CEYDA , ŞEYMA

Oğlan olursa ben KAĞAN diyorum ama eşim sıcak bakmıyor . Zaten oğlan ismi bulamıyorumm
:ecrin_bebek:

kız olursa Sahara Mira (kızım olmasını çok istiyorum ınşallah yarın gösterirse öğrenicem)
Sahara:dünyanın en büyük çölü arapçada el-sahra dan geliyor büyük boşluk.
Mira : Kırmızı dev grubundan bir yıldızın ismi.. Okyanusta yunuslar geceleri bu yıldızın ışığını takip ederlermiş. .. Rusçada Ayna anlamına geliyor.
erkek olursa
Ali Aras yada Tuna Beren olacak.

Son düzenleme:
X