2009 Ekim anneleri bebişlerimize isim düşünelimmi?

kesinlikle, en güzeli ismi koyduktan sonra açıklamak, kimse yorum yapamıyor o zaman.
hem bir insanın evladına yakıştırdığı isimle dalga geçmek nasıl bişey yaaaa?? bu nasıl bir saygısızlıktır???

valla haklısınız kızlar herkes bi kulp buldu bızımkınede .artık kımseye kesın bısey bellı değil dıyorum.ismini koyduk esımle yuzde 90 ozan olucak .bnm ılk aylardan berı favorımdi zaten :) sankı onlar doğurcak bosverın bu annelerın hakkı bnce.dalga gecen geçsın. herkes kendıne baksın:)

kızlar kulp bulanların çoğu dikkat ettiyseniz kendi bebeklerine de başkalarının dediği isim verilmiş... kendileri veremedi ya ondan istiyolar onların istediği gibi olsun diye... valahi kimsecikler kusura bakmasın ancak ve ancak anne babası karar verebilir bebeğin lmaz: başka hiç kimseye aileden bile olsa kulak asmayın klava:

milletin işi gücü kalmamış isimleri eleştiriyorlar.....takmayın kızlar...
herkes bebişine yakışacak isimi bilir ,seçer ve koyar.....9 ay biz taşıos en doğal hakkımız ismini koymamız....milletede beğenmese bile ismiyle yaşasın büyüsün deyip ismi onaylamak düşer.....
ama nedense bizim toplumumuz her isme bir kulp takıoooklava:

kesinlikle katılıyorum lalimmm kaydirigubbakcemile5

evet kendılerı verememiş isim ondan bu kıskançlık :kaydirigubbakcemile2 çatlasınlar kaydirigubbakcemile2

benim görümcemin iki oğlu var
ikisinide kendi koydu tam olarak ondan değil
kociğimin fikrini almadığım çin bozuldular..
aramızda biz öle anlaşmıştık kocikle kıza ben erkeğe o koyacaktı millete enyse artık..
hee kardeşpaşazadesini takmadım gibi görünüo heralde ordan bakınca tıııı ne ayıp banaakaydirigubbakcemile3

ona da ne oluyosa:dilcikar: bak ne güzel kocişinle anlaşmışsınız a.s

Merhaba kızlar hepimizin bebişleri adlarıyla yaşasın kaydirigubbakcemile2
Bizde çitlenbiğimize Defne Maya koyucaz inşallah
Kimse karışmamalı bence anne ile babanın kararı olmalı bu sadece kötükedihüso

ay kızlar sizin çevreniz kafanızı karıştırıyo benim eşim çok dertliyim (( hala isim konusunda anlaşamadık ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde ZEYNEP olsun dedim kız olduğunu bilmediğim halde hiç erkek ismi düşünmedim.
eşimde hatice kübra istiyoo
sizce hangisi güzel??? gerçi ben soranlara zeynep diyom amma:sm_cool:

bende arkadaşlar kocişle anlaşamadık odilara dıye tutturdu yokj deyıncede senbılırsın sen koy adını deyıp küsuyo bende söylıyemıyorum alınacak dıye ama yelda dıyorum sizce hangısı?

tahammm iki isim koyun zeynep güzel kübra zeynep olabilir hem eşinin hem senin gönlündeki olmuş olur....yerimseniben

kuzularım bence dilara yelda.....yerimseniben....

tahammm iki isim koyun zeynep güzel kübra zeynep olabilir hem eşinin hem senin gönlündeki olmuş olur....yerimseniben

kuzularım bence dilara yelda.....yerimseniben....

ah canım hatice istiyo hatice zeynep uymaz dyo hatice kübra olacak diyo
intikam alıyo sanki bayramda anasına gidemiyom ya:mymeka:

ah canım hatice istiyo hatice zeynep uymaz dyo hatice kübra olacak diyo
intikam alıyo sanki bayramda anasına gidemiyom ya:mymeka:

klava: hatice kimin ismi....kayınvalideninmi...
canım ne intikamı yazık değilmi saana ve bebişine okadr yolu gidip gelmek...hiçmi düşünmüo....klava:

fatoş yakaladım ajkım seni nasılsınn bebişin nasıll...:asigim:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…