2009 Ekim Anneleri Bebekler Döndümü???

Benim de 1 aydır doğum pozisyonunda çok hareketli bir bebek inşallah ters dönmeye kalkmaz şimdilik normal doğum gözüküyor...

canim 34 .haftadan sonra basinin yukari donme ihtimali yok denecek kadar azmis.ancak basi asagida kalip kendisini saga sola cevirme durumu oluyormus..bugunki kontrolde bana boyle anlattilar...

bugün bir kere daha teyid etti doktor. zeynep başaşağı duruyor. ama kanala girmemiş, hatta oldukça yukarıdaymış hala..

en son çarşanba günü gittimmm 35+6 demişti doktorr ve bebişimmm dönmüşş kafasıı aşağıdaymışşş hem sevindimm hem üzüldümmm normal doğumdan çok korkuyorummm özel istek sezeryanda olmak istemiyorumm doktorumun demesinii istiyorumm hakkımızda hayırlısıı

35 haftalıkken dr dönmüş olduğunu sölemişti.ayaklarını göğüsüme doğru vuruyo çok canım acıyo. şuan 37+1 olduk bakalım dr ne diyecek kanala girdimi bilmiyorum.

benim bebik yan yatıyor hala.39.haftadayız ve 1 ekimde sezeryan olcaz.dönmeye hiççç niyeti yok

ahh pınarcım ahh benimkininde dönmeye hiç niyeti yok valla bana da sezercik yolu gözüküyo

hiç söleme ben daha yeni kendimi alıştırmaya başladım sezeryana bende ilk dediği gün hasta oldum hatta olayı abarttım vasiyetimi eşime tembihlemeye başladımm canım ama hakkımızda hayırlısı o olacak galiba ondann alışmak gerek bu fikre

bugün dr a gittik kızım doğum pozisyonundaymış hala.doğum kanalına girmiş haftaya çatına bakıcam dedi dr bakalım hayırlısı inş. normal doğum olur. normal olursa eşimde doğumda yanımda olacak. hepimiz için dua ediyorum kızlar Allahım yardımcımız olsun meleklerimizi sağlıklı bişekilde bizlere bağışlasın.

benimki hala dönmemişş aynen kafa yukarda oturuyoo şekerparemm

benim kızım geçen hafta dönmüştü dün gittik hala baş aşağıydı cok şükür. çatı da sağlam cıktı elhamdulillah kaydirigubbakcemile2 ama kızım yukardaymış daha dr inmesini de beklemeyiz bu haftada erken daha dedi mafoldumben

dün bizimde kontrolümüz vardı. benim küçük herif zaten hiç düz konuma gelmemişti hep yarasa gibi tepetaklak duruyodu. 30 ların başlarındada aşaya inmeye başlamıştı şimdide baş kanaldaymış.12 günümüz var şimdi gelcem derse ne ala demezse sunni sancı da anlaştık.çatılardada bi sorunumuz yok inş. normal yollardan gelcek kuzuşum.sadece doktorum günde en az bir defa ılık suyla duşu ihmal etme hem kanalın açılmasını hemde ufaklığın sancıya gerek kalmadan gelmesini sağlasın dedi.

DÜn doktor teyzemıze gıttık..doĞum ıÇın baŞı aŞaĞı dÖnmÜŞ ama daha kanala gırmemıŞ..kanala gırmeye ÇalıŞıyor dedı... Şu Şartlarda doĞum doĞum ıÇın bır problemın yok dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…