2009 Ekim Anneleri Bebekler Döndümü???

sol kasigimda ve sag gobegimin kenarinda cok hafif var , amasol kasigimdaki cok derin vebuyuk oldu. hareket ettikce ordaki derilerim cok agrioo

sol kasigimda ve sag gobegimin kenarinda cok hafif var , amasol kasigimdaki cok derin vebuyuk oldu. hareket ettikce ordaki derilerim cok agrioo

benimde agri oluyor canim hareket etmesemde yaniyor cayir cayir orasi resmen....krem ve yag surmeye devam et catladi diye birakmaki cogalmasin canim....hatta doumdan sonrada surki azalsin biraz yeni catlaklarin cogalmasini engelliyormus kremler...

oylemi dogumdan sonra surmek azaltiyomuymus hic duymamistim. iyi deneyelim bakalim,

Benim oğlumda yaklaşık 3 haftadır dönmüş durumda ama doğum kanalına girdimi bilmiyorum bu kontrolde sorucam,ayaklar sürekli yukarda göğsümün altına vuruyo sürekli :emir_bebek:

benim kiz yan yatiyor dedim ama bugun hep tekmeleri gogsumun biraz altina yedim sanirsam bu kiz donmeye basladi:) 2 gun sonra kismetse kuzumu gorecegim ozaman ogrenirim insaallah

benim kızısım da 1 aydır donmus durumda. gecen persembede aşağı indi sanıyorum. dr artık uzun yuruyusler yapma bol bol dinlen dedi.

Kızlar bebişlerinz döndümü ,doğum yoluna girdilermi yani..kaçıncı haftada döndü ?

Benim tembel hala dönmedi acaba normalmı dr a sorcam hep unutuyorum...

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım benim oğlum 35. haftada döndü doktorum biraz geç kaldı inşallah sorun olmaz demişti.29 ekimde bekledik gelmedi 30 ekimde kontrole gittiğimde tekrar ters dönmüş popo duruşuna geçmişti inşallah seninde öyle olmaz moralini bozmayım ben yaşamış olduğum tecrübeyi paylaşmak istedim.öyle ya da böyle bir şekilde gelecek hayırlısıyla gelsin mubarek günlerde:Saruboceq:

en son 33+1 gitmiştim doktora daha dönmemişdii canımm oğlummm kafasıı mideminn üzerideymiş doktor öyle demiştii ayın 18 gidicem doktora inşallah bakalım o zaman ne olucakk bana döndüü gibii geliyoo çünkü mide yanmasıı azaldıı bu benim tahminim ama inşallah dönmüştürr çünkü normal doğum istiyorumm

28. haftada dönmemişti 32. ye gittiğimde dönmüştü hangi ara döndü anlamadım. 33+4 dr değiştirdim oda döndüğünü söyledi.

benımkıde dönmüş arkadaşlar 31da döndü galıba.ben zaten sezaryen olacam ama.

canım benim oğlum 35. haftada döndü doktorum biraz geç kaldı inşallah sorun olmaz demişti.29 ekimde bekledik gelmedi 30 ekimde kontrole gittiğimde tekrar ters dönmüş popo duruşuna geçmişti inşallah seninde öyle olmaz moralini bozmayım ben yaşamış olduğum tecrübeyi paylaşmak istedim.öyle ya da böyle bir şekilde gelecek hayırlısıyla gelsin mubarek günlerde:Saruboceq:

yok cnm moralım bozulmaz dönmesın zaten zorunlu sezeryan olayım nedense bu sefer normal ıstemıyorumm çok korku bastııı gecelerı kalkıp düşünuyorum.... cuma sorucam umarım unutmam ama dönse anlarımm kafa yukarda bellı oluyor.

Olsun, sezeryan için de dönmüş olması kolaylık sağlıyor, düşük de olsa köprücük kemiği ya da kol kırığı, kalça çıkığı ihtimali var. O yüzden dua edin kızlar da dönmeyen bebişler de dönsün artık!

benim bebişimde başaşağı duruyor ve en son geçen hafta gittiğimde aşağı inmeye başlamış dedi dr...hayırlısıyla herşey yolunda gider ve sağlıkla normal bir şekilde doğururum bebişimiiiiii..................

1 aydır baş aşağı duruyor benim kuzum ama doğum kanalına ne zaman girer bilmiyorum

benım bebıs hıc ters durmadı dunde dr kanala gırmıs dedı yanı yolunu bulmus benım melegım :eek:

benimkidehenüz daha dönmemişti 32. haftada ama doktor daha döner dedi bilmiyorum benimkide başı sağ göğsümün altında yatıyorr

X