2009 Doğum Listesi...

selam kıslar 9 ekim sabahı bende kuzumu genel anestezi sezeryan ile doğurdum oğlumun doğum kilosu 3,530 gr anne olmak müthiş bir duyguymuş bakmaya doyamıyorum

selam kıslar 9 ekim sabahı bende kuzumu genel anestezi sezeryan ile doğurdum oğlumun doğum kilosu 3,530 gr anne olmak müthiş bir duyguymuş bakmaya doyamıyorum

Allah bağışlasın canım opuyorumnanaktan maşallah oğluşuna

Kac kişi kaldık acaba yarında birkac doguma giden arkadaslarımız var

....................DOGUM YAPANLAR LISTEMIZ...................

BEKLEYENLER LISTESI

Son düzenleme:
Kızlar, yarın sabah 7:15'te genel anestesi sezaryen ile kızımıza kavuşacağız kısmetse. Dualarınızı bekliyoruz....

bende bekleyenlerdenim tahmini 29 ekim kızım eslem yarın dr gidioz bakalım e dicek dr umuzzemuszemus

Kızlar merhaba, bende sonunda 12 erkim sabahı saat 09:00 da oğlum Ata'ma kavuitum, genel anestesizi ile 4000 gr doğdu bebeğim. Mükemmel bir duygu bakmaya doyamıyorum meleğime. Tüm anneleride kutluyorum hala kucaklarına almayı bekleyen annelere de sabırlar ve rahat doğumlar diliyorum

gözün aydın, Allah bağışlasın

canım maşallah paşana Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin opuyorumnanaktan

09 / 10 / 09 saat :09 :05 mete asrın dünyaya merhaba dedi doğum ağırlığı 3400 gr 50 cm doğum haftası 37+ 0 doğum şekli sezeryan darısı tüm bekleyenlereee

bende ben de :)) diğer bebişler diş çıkarcak biz hala doğurcaz kaydirigubbakcemile3

Kızlar 16 Ekiim'de sabah 08:17'de Ela'mıza kavuştuk.
Kızım 3.125 gr ve 51 cm doğdu.
Allah herkesin meleğini bağışlasın.
Muhteşem bir duygu:)

15 Ekim sabah 8.17 de kuzumu kucağıma aldım.Dünyanın en güzel duygusuymuş.Daha gelmeyen bütün kuzucuklar sağsalim kavuşurlar annelerine umarım.Bunu çok gönülden diliyorum.Defnem 3.200 gr ve 52 cm boyunda bi fıstık:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…