2009 Doğum Listesi...

bende bugün öğrenicem bakalım ne zaman...
Normal doğum bekliyosun sanırım, normal doğum yapanlara hayranlık duyuyorum lakin ben sağlık problemlerim ve tosun olacak bebeğim nedeniyle sezercik olucam yarın, öbürgün:)))
güldüğüme bakmayın ama korkuyorummmm

bende bugün öğrenicem bakalım ne zaman...
Normal doğum bekliyosun sanırım, normal doğum yapanlara hayranlık duyuyorum lakin ben sağlık problemlerim ve tosun olacak bebeğim nedeniyle sezercik olucam yarın, öbürgün:)))
güldüğüme bakmayın ama korkuyorummmm

hayırlısı hakkında ılkım normal buda normal olucakk ama gelmeye nıyetı yok

hadi hayırlısı, şimdiden Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı doğum nasip etsn ve bir avazda kurtulursun işallah.

1 ekimde dogurdum kızlar.Allaha şükür kızımı kucagma aldım darısı hamişlerın başına zemuszemus 3 kilo dogdu.maşallah deyin yakarım :nazar: hadi öptüm hamişler :1hug:

Keremim günün bitmiş senin yakındır artık sıkma hiç canını hayırlısıyla bugün yarın gelicektir ufaklık :emir_bebek:

hadi hayırlısı, şimdiden Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı doğum nasip etsn ve bir avazda kurtulursun işallah.

sağol inşşşşş..

1 ekimde dogurdum kızlar.Allaha şükür kızımı kucagma aldım darısı hamişlerın başına zemuszemus 3 kilo dogdu.maşallah deyin yakarım :nazar: hadi öptüm hamişler :1hug:

allah analı babalı buyutsun maşallah
Keremim günün bitmiş senin yakındır artık sıkma hiç canını hayırlısıyla bugün yarın gelicektir ufaklık :emir_bebek:

inş yakındır sunıye gerek kalmaz çok korktum sunıden

szn_58 arkdasimizda dogum yapmis
zeytin79 ve shara1980 bugun sezeryan olacakti.
pembeinci ve engidi de yarin sezeryan olack.
boylece listeden 5kisiyi daha silebilirsin
kaldik 45 kisi:)

benide listeden silmişsiniz dogum yaptım dıye ekım 7 olucaktı ama olmadı çarşamba sezeryana gırıyorum..bebegımde 4kılo olmus ..bana dua edın arkadaşlar inş hersey yolunda gider ertugruluma kavusurum..iyi geceler...

resim1m.png

benide ekleyin sayımız artsınnn:)))
19 Ekim, kız bebek v ne yazıkki ismi henüz belli değil

evet son saatlerim benm. nasıl uyuyacağım bilmiyorum. sabah da ameliyatta olucam hayırlısıyla. dua edin bana da kızlar... hepimiz hayırlısıyla alalım meleklerimizi kucağımıza inşallahh..

beyazcım güle güle git bebişini hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına al da gel..

yarin tam 5 arkdasimiz meleklerine kavusacak insallah
yonca76,strawbery79,yagmurcn,solstice ve beyazz

beyazcım güle güle git bebişini hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına al da gel..

amin canım,teşekkür ederim..Yarın ve diğer günler bebişlerine kavuşcak herkese allah kolaylıklar versin..hepimiz sağlıkla gidip dönelim inş..

evet son saatlerim benm. nasıl uyuyacağım bilmiyorum. sabah da ameliyatta olucam hayırlısıyla. dua edin bana da kızlar... hepimiz hayırlısıyla alalım meleklerimizi kucağımıza inşallahh..

Bende yarın sabah sezeryana gidiyorummmmmbenneyaptımki

Haydi gazaniz mubarek olsun kaydirigubbakcemile3 Allah kurtarsin kizlar

X