2009 Doğum Listesi...

30 eylül de 3975 gr can'ımı dünyaya getirdim.epidural sezeryan ile:)

09.10.09 da saat 23.38 de Melih Memduhùm dünyaya geldi genel anestezi sezeryanla. kilo 3090 boy 49. dogum haftaasi 42+1.

bende perşembe günü kuzumu kucağıma alıcam normal doğum ile...

şükür bugünleri gösterene :Saruboceq: allah herkese nasip etsin dilerim. başka, çok başka bir şeymiş.. içim eriyor kızıma bakarken opuyorumnanaktan allah hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin, dört gözle büyütelim arkadaşlar..:Saruboceq: henüz kuzularına kavuşmayan arkadaşlarımıza da hayırlı doğumlar dilerim..

nurefsancığım ben epidural sezaryenle kavuştum kızıma. hastanede boy ölçümü yapmamışlar. bugün sağlık ocağında ölçtüler, 53 cm. miş zeynepçiğim.. bu arada seni de tebrik ederim. allah bağışlasın yavrunu...

Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, akıllı, huzurlu ve güzel bir çocuk olsun inşaallah...

cashmir , nurefsan tebrik ederim Allah anali babali buyutsun.Bende hala acilma yok doktor acilacagini sanmiyorum bu hafta dedi ama bekliyoruz eger bu hafta kizim gelmesse suni sanciyla saliya doguma girecegim ama dua ediyorum insallah kendisi gelir diye.akannehir

bol bol yürüyüş yap, kolay doğurursun.
bol bol hurma ye, kolay doğurur ve çabuk açılırsın.
bir de ahududu çayı rahim ağzını yumuşatır.
inşallah allah korktuklarına uğratmaz hadi bakalım hayırlısı...

saol canim benim evet bu dediklerini yapiyorum ahududu cayi bulamadim bilmiyorum burda var mi kuveti doldurup uzaniyorum yok yok inatci gelmiyor

nurefsancım canım ben 20 ekimde epidural ile sezeryan oldum kızım hayat 51 cm boyu ve 3590 kg doğdu..
40+0 da doğdu..

nurefşancım bende 21 ekimde epidural szeryan oldum 40+6 haftada kızım ilay 3350 gr 50 santim olarak doğdu

Son düzenleme:
kızlar selamlar hepinize...
21 ekim saat 09:05'de Mustafa Bora dünyaya geldi...
51cm. 3800 gr teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…