2009 da evlenen arkadaslar suanda ne haldeyiz

sağol canım benim amin..
okuyorum canım sürekli
çok dikkat çekiyor her girdiğimiz ortamda hareketleriyle falan nazar alıyor belli ki :26
çok yaramaz çoookkk
Rabbim nazarlardan korusun yavrularımızı...

amin cnmm evt nazar değiyordur

ahh canım benimm çok gecmiş olsunnnn rabbim korusun inşş kuzucunu

tabee öleee kusumm :76:

:86::86::86::86:

bugün evlilik yıldönümümüz arkadaşlar 2 yılı geride bırakıyoruz

nice mutlu seneleree canımmmm

allah mutluluğunuzu bozmasınnnn

biz kardeş istiyoruzz çocuklarımızaaa dimiii

DERYAAA

MELİKEEE

ZEHRAAA

korkma neyinden korkuyon cıs oluyo bi saniyecik sadeceee

allah rızkını verir onun canımmm

bendee 2 senee 3 sene istemiyorum diyordum amaaa

birden aklımaa vurdu iyikii olmuşş bakk yetiş bizeee bizim bir ayımız kaldıı

sonra çocukunn yabancılık çeker arkidişsiz kalırr

şakaa bir yana allah gönlünee göre versin cnmm istediğin zaman hayırlısıyla olsun inşallahh

bu aradaa sen sıkılıyordur birkaç gün öncee

bunalımmı geldii cnm

bıktım bunalımlardan yaaa :))))))))

gülelim eğlenelim bırakın bunalım takılmayı bir dahamı gelces dünyaya

teyyyyyyyy teyyyyyyyy

o my gotttttttttttt

süpersin kuzum tebriklerrr:13:

çok soal bebişimm benimmmm gectim yaaaaaa çokkk mutluyummmm çok şükür rabbimee yaa harikaaaaaa herseyyyyyyyyy

Son düzenleme:

canım bizde kira borç falan düşünmedik bebek isteğimiz ağır bastı. Rabbim nasip etti çok şükür
bebek rızkıyla gelir derler gerçekten de öyle. hamile kaldığımı öğrendiğimiz zamanlar eşim terfi etmişti işinde.
canım kan vermek çok kolay sinek ısırığı gibi acıyor. ben bakardım bile nasıl alıyorlar diye. ufacık bir korku yüzünden kocaman mutluluğu erteleme bence
hayırlısı olsun... bizde öptük

canım tebriklerrr
oğluşunuda alıştırıyorsun şimdiden sınavlara falan
hadi hayırlısı

çok tesekkürler deryacım evet canım sormaa karnımdayken oglusum da üniversiteli oluyooo

iyigeceler hepinize nasıl gidiyor umarım hepiniz iyisinizdir.Bende işten bugün geç geldim baya bi yorgunum:18eryacım geçmiş olsun canım Allah beterinden korusuninşllh iyisinizdir ogluşunlaAlevesen Allah daha uzun mutlu hayırlı seneler nasip etsin inşllh.Şimdiden hepinizin Regaip kandili mübarek olsun Yüce Allah dualarınızı kabul etsin.hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun.Fırsat buldukça gelirim kızlar:80:

ayy inş. geçer kısa zamanda evt gece bile uyutmaz bilirim

çok kötü oluyoo insann cnmm

dimii [/QUOTE]

canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.sende kendine ve bebegine iyi bak aeo

ayy inş. geçer kısa zamanda evt gece bile uyutmaz bilirim

çok kötü oluyoo insann cnmm

dimii [/QUOTE]

canım teşekkür ederim güzel dilegin için.Evet canım haklısn ev işi vs insan yoroluyor baya bi.:18:Napalım hayat mücadele ister.Allah saglık huzur versinde önemli olan bunlar.sende kendine ve beşine dikkat et.Allah yardımcın olsun

hoşgeldin baharcımmm naber nasılsın bitanem benimm seninde kandilin mübarek olsun

ben kıdemliyim 2008 hayla bebek yok ama hayırlısıyla bizimde olur inşallah herkese mutluluklar

hoşgeldin tatlım
olur inşş canım bizim de hemen bebişimiz olmadı bende ilaçla hamile oldum darısıda sana olsun inşş

hepsi bosanmis tekrar evlenmeyi planlıyor olabilirler hihihi

kim için ne sölediniz ben anlamadım dogrusu :26:

günaydın arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun.

baharcım özlemişim seni .umarım işinden memnunsundur canım evet çalışırken çok zor ben evde 8 de oluyorum ama geç oluyor yol trafik yoruyor insanı.

gülcancım sen nerelerdesin özlettin kendini iyice.

hepiniz iyi ki varsınız canlarım (içimden geldi )

seninde tatlım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…