- Konu Sahibi melike_ecesuu
-
- #6.621
tebrik ederim melikeciğim sevindim senin adına oğluşun da şans getirdi sana
sağol canım benim amin..
okuyorum canım sürekli
çok dikkat çekiyor her girdiğimiz ortamda hareketleriyle falannazar alıyor belli ki :26
çok yaramaz çoookkk
Rabbim nazarlardan korusun yavrularımızı...
ahh canım benimm çok gecmiş olsunnnn rabbim korusun inşş kuzucunu
tabee öleee kusumm:76:
bugün evlilik yıldönümümüz arkadaşlar2 yılı geride bırakıyoruz
inşallah deryacım çok sağol.inşallah birgün anne olurum.bazen diyorum bırak kirayı çalışmayı düşünmeyi dene bakalım olucak mı sonra diyorum yok kan veremiyorum yok kiramız 720 oldu evhamlar basıyor .ama şu iğne korkumu yenersem çalışmalara başlamak istiyorum artık.daha hiç denemdik olacak mı problem var mı yok mu.inşallah nasip olur canım.oğluşunu da seni de öptüm tekrar teşekkür ederim kutladığın için
slmmm şekerlerrr çokkk mutluyummmm sınıfımı gectimmmm çokşükürrr sorular yayınlanmış yaptıgım cevapları almıştım bi dersten sadece bğte kalmışım artık oglusumla girer gelirizzz onada napimm buna sükürrrrrrrr he heytttttttt
amin cnmm evt nazar değiyordur
:86::86::86::86:
nice mutlu seneleree canımmmm
allah mutluluğunuzu bozmasınnnn
biz kardeş istiyoruzz çocuklarımızaaa dimiii
DERYAAA
MELİKEEE
ZEHRAAA
korkma neyinden korkuyon cıs oluyo bi saniyecik sadeceee
allah rızkını verir onun canımmm
bendee 2 senee 3 sene istemiyorum diyordum amaaa
birden aklımaa vurdu iyikii olmuşş bakk yetiş bizeee bizim bir ayımız kaldıı
sonra çocukunn yabancılık çeker arkidişsiz kalırr
şakaa bir yana allah gönlünee göre versin cnmm istediğin zaman hayırlısıyla olsun inşallahh
bu aradaa sen sıkılıyordur birkaç gün öncee
bunalımmı geldii cnm
bıktım bunalımlardan yaaa :))))))))
gülelim eğlenelim bırakın bunalım takılmayı bir dahamı gelces dünyaya
teyyyyyyyy teyyyyyyyy
o my gotttttttttttt
canım teşekkür ederim.sabah sabah inan moral oldu bana da yazdıkların.dün gece bir an dedim başlayalaım çalışmaya ama son anda vazgeçtim.sizin doğumdan sonra yetişirim artık sizecanlarım ya çok az zamanınız kaldı.çok güzelllll,sabırsızlıkla yeğenlerimi bekliyorum. iyi ki varsınız .uamrım ben de birgün size mutlu haberler verebilirim.
bu arada canım bunalımım geliyor evet çalışmak istemiyorum burda onun mutsuzluğuçok var üstümde bunalıyorum daralıyorum...ev işi de olmadı ona da canım sıkılıyor kredi ödeyip evs ahibi olalım dedik taktileri çok yüksek çıkıyor 10 yılın bile kaldı o da .herşey üst üste geldi ama ben şu iğne korkumu aştığım an bebek düşünücem ve boşvericem kalan şeyleri.
amin cnmm evt nazar değiyordur
:86::86::86::86:
nice mutlu seneleree canımmmm
allah mutluluğunuzu bozmasınnnn
biz kardeş istiyoruzz çocuklarımızaaa dimiii
DERYAAA
MELİKEEE
ZEHRAAA
korkma neyinden korkuyon cıs oluyo bi saniyecik sadeceee
allah rızkını verir onun canımmm
bendee 2 senee 3 sene istemiyorum diyordum amaaa
birden aklımaa vurdu iyikii olmuşş bakk yetiş bizeee bizim bir ayımız kaldıı
sonra çocukunn yabancılık çeker arkidişsiz kalırr
şakaa bir yana allah gönlünee göre versin cnmm istediğin zaman hayırlısıyla olsun inşallahh
bu aradaa sen sıkılıyordur birkaç gün öncee
bunalımmı geldii cnm
bıktım bunalımlardan yaaa :))))))))
gülelim eğlenelim bırakın bunalım takılmayı bir dahamı gelces dünyaya
teyyyyyyyy teyyyyyyyy
o my gotttttttttttt
süpersin kuzum tebriklerrr:13:
inşallah deryacım çok sağol.inşallah birgün anne olurum.bazen diyorum bırak kirayı çalışmayı düşünmeyi dene bakalım olucak mı sonra diyorum yok kan veremiyorum yok kiramız 720 oldu evhamlar basıyor .ama şu iğne korkumu yenersem çalışmalara başlamak istiyorum artık.daha hiç denemdik olacak mı problem var mı yok mu.inşallah nasip olur canım.oğluşunu da seni de öptüm tekrar teşekkür ederim kutladığın için
slmmm şekerlerrr çokkk mutluyummmm sınıfımı gectimmmm çokşükürrr sorular yayınlanmış yaptıgım cevapları almıştım bi dersten sadece bğte kalmışım artık oglusumla girer gelirizzz onada napimm buna sükürrrrrrrr he heytttttttt
canım bizde kira borç falan düşünmedik bebek isteğimiz ağır bastı. Rabbim nasip etti çok şükür
bebek rızkıyla gelir derler gerçekten de öyle. hamile kaldığımı öğrendiğimiz zamanlar eşim terfi etmişti işinde.
canım kan vermek çok kolay sinek ısırığı gibi acıyor. ben bakardım bile nasıl alıyorlar diye. ufacık bir korku yüzünden kocaman mutluluğu erteleme bence
hayırlısı olsun... bizde öptük
canım tebriklerrr
oğluşunuda alıştırıyorsun şimdiden sınavlara falan
hadi hayırlısı
cnm hayırlı olsun işinn
allah yardımcın olsunn ev ve işi aynı anda yürütmek zor gerçektenn
kendine dikkat et
Canım sorma 2 hafta önce işten izin alamadım yoğunluk vardı kendim antibiyotik içtim doktor ii yapmışsın ben de onu vericektim dedi dün gittim ya doktora.ama yetersiz kalmış devam etmen gerekirdi dedi geçmemiş ilerlemiş dedi.24 yaşındayım böyle canımın yandığını hatırlamıyorum boğaz yüzünden yemek yiyemiyorum,su içemiyorum,dikenler var sanki bademciklerimde.sağol canım .öptüm
cnm hayırlı olsun işinn
allah yardımcın olsunn ev ve işi aynı anda yürütmek zor gerçektenn
kendine dikkat et
Canım sorma 2 hafta önce işten izin alamadım yoğunluk vardı kendim antibiyotik içtim doktor ii yapmışsın ben de onu vericektim dedi dün gittim ya doktora.ama yetersiz kalmış devam etmen gerekirdi dedi geçmemiş ilerlemiş dedi.24 yaşındayım böyle canımın yandığını hatırlamıyorum boğaz yüzünden yemek yiyemiyorum,su içemiyorum,dikenler var sanki bademciklerimde.sağol canım .öptüm
iyigeceler hepinize nasıl gidiyor umarım hepiniz iyisinizdir.Bende işten bugün geç geldim baya bi yorgunum:18eryacım geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inşllh iyisinizdir ogluşunla Alevesen Allah daha uzun mutlu hayırlı seneler nasip etsin inşllh.Şimdiden hepinizin Regaip kandili mübarek olsun Yüce Allah dualarınızı kabul etsin.hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun.Fırsat buldukça gelirim kızlar:80:
ben kıdemliyim 2008 hayla bebek yok amahayırlısıyla bizimde olur inşallah herkese mutluluklar
hepsi bosanmis tekrar evlenmeyi planlıyor olabilirler hihihi
günaydın arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun.
baharcım özlemişim seni .umarım işinden memnunsundur canım evet çalışırken çok zor ben evde 8 de oluyorum ama geç oluyor yol trafik yoruyor insanı.
gülcancım sen nerelerdesin özlettin kendini iyice.
hepiniz iyi ki varsınız canlarım(içimden geldi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?