2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

Ebi seninde erkek demek hayırlısı olsun,kız nüfusu erkeklerden daha fazla merak etme sen:))))

ebi çok sevindim ya ewet herkezin oglu olacak benim kız olsa balii:))) hayırlısı tabii.. Ebi kaç haftalık oldu şimdi aramızda tam 1 ay var...

Leftere geçmiş olsun enfeksiyon çok berbat bişi ben 3 ay önce 1 hafta yattım ihmal edip gitmedim böbreklerime kadar çıkmıştı çok dikkat et bide kendini sıcak tut....

Yasemin seninde hayırlı olsun oglanmış inş Allah kucagımıza almayı nasip eder.....

hepiniz kız diyordunuz , erkekmiş nasibinizde herseyin hayırlısıı canlarım.bademir seninki kız olacak sanki :)

ooooo haberlere bak, ne kadar cok erkek oldu böyle :)) bademir seninki kız olursa kuzucugunu iyi koruman lazım kaydirigubbakcemile3 cok sevindim valla hepimiz için... darısı turtemin kys nin ve tüm isteyenlerin basına insallah...

bu arada bugün kan testi sonuclarımı aldım cok sükür hersey yolunda.. iltihap için de cok su içmem lazımmıs. şimdilik ilaç yok insallah suyla atlatırım. ama bu haftalar idrar yolu enfeksiyonu cok oluyormuş... bir de sırt agrısı cok artmaya baslıyor hazırlıklı olun. göbekti göğüstü derken onları tasımak için agrı oluyor. bi de iyi haber 5.aya girdim ama toplamda 2 kilo almışım :)

Kızlar ben yarın kalp atışı için hastaneye gideceğimm çok korkuyorum ne olur bana dua edin...:çok üzgünüm:

teşekkürler cevaplarınız için erkek infertilitesi bizimde aklımda maya var zaten bakalım öngörüşme için randevu aldık hayırlısı... bu arada bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.. darısı başımıza:))

merhaba arkadaslar bızde tup bebek dusunuyoruz erkek ınfertılesı bızımde mayanı anotolıa mı kararsızım bılgınız varmı hangısı daha ıyıdır acaba 3 asılama yaptırdım 3 negatıf tup bebege gecıcem hazıranda yardımcı olursanız sewınırım

bademir insallah hayirlisiyla bebeginin ilk kalp atislarini biran once duyarsin canim.leftere sonuclarinin iyi olmasina sevindim bir ara bendede olmustu 5 gun hastanede yatmak zorunda kalmistim tuvaletin geldigi zaman hic bekleme git icinde kaldikca enfeksiyon olusuyo.neyseki ben iyim cok sukur . ebicigim babasa cok sevinmistir oglu olacagi icin senide tebrik ediyorum canim. hepinizde hayirlisiyla kacaginiza alirsiniz insallah.

merhaba eskisehirli arkadasim seninde hakkinda hayirlisi olsun benim bilgim yok kizlar sana bilgi varecektir hangisinin iyi oldugunu. ben hs klinikte yaptirdim sonucum negatif oldu birazda benden kaynaklaniyodu sanirim cok bilgisizligime gelmisti.

sagolun kızlar hepimizin kucagı saglıkla tez zamanda dolsun ıns.bademir ne oldu ssonuc ins saglikla buyuyodur bebısın sıkıntı yapma sen
valla kızlar bılmıorum sagım solum erkek bı arkadasım dun dogurdu oglan dıgerı nısan bası oda erkek benımkı öle leftere yasemın oooooooo her taraf erkek allah hayırlısını versın
canım merkezler ıcın burda bı bolum var tupbebek merkezlerı dıye oraya bı bak ben anatolıanın hastasıyım orda anatolıanın topıgı var su son 2-3ayda baslayanların hepsı pozıtıf öyle arastır bıde.

Bademir inşallah sende bebeğinin kalp atışlarını hayırlısıyla duyarsın..........

Lefterecim çok sevindim kendinize dikkat edin:))))

bademir ne oldu canım duydunuz ıns bı sorun yok ıns merak ettım senı...
kızlar dun ınternetten bebek esyalarına baktım annemlerle bebek odası tanm takım alırsanız 4parca 1500-2000 arası degısıo en uygunu sıtelerde var tabıı araba koltugu puset gıbı seylere baktım hem araba koltugu hemde bebek arabasına yerlesıp araba olarak kullanılan ıkılı setler var onlar 350-500 arası ılk 6 ay ıcın besıkler odaya yanına koymak ıcın onlarda 150den baslıo....cok calısması lazım babaların cooooook daha erken ama ben merakımda öldugum ıcın bakıorum karar verıorum ben cok plancıyım en kotu huyum buuu.ıste böle korkutmak gıbı olmasın ama ıste böle
habersız bırakmayın opuyorumnanaktan

kızlar merhaba hiçbiriniz yoksunuz bu ara nasılsınız bebişler nasıl... kızlar yeni ögrendim aslında bilgisayrda radyasyon yaydıgı için genelde basında fazla durmayın bebeklerin saglıgı için banada tüp bebek yaptıran bir tanıdıgım demişti hastanede yapılan ankettede yazıyordu

niye kimseciklar ugramiyo. arkadaslar nerelerdesiniz kimsenin sesi solugu yok umarin hersey yolundadir.

Turtem haklisin canim .. Bunu bende pek cok yerde okumustum ..

Cep telefonlarinin , bilgisayarlarin etrafa yaydigi sinyallerr bebege zarar verebiliyorr ..

Ben bu nedenle transferden sonra cok fazla bilgisayar basinda durmuyorum ..

Hatta hemen hemen hic acmiyorum diyebilirim ..

Birbirimizi merak etsek de biraz ara vermek gerekiyorr ...

Gerci cok zor bu durum .. Bu kez zaman hic gecmiyorr ..

Ama ne yapalim .. Bebeklerimiz icin herseye deger ...

Kızlar mrb.. Bebeğimi aldilar çok acı 1 haftadır gözyaşım dinmiyor..Allahım keşke benim canımıda alsaydı.. Anlatamam yaşadıklarımı kendinize iii bakın.

Kızlar mrb.. Bebeğimi aldilar çok acı 1 haftadır gözyaşım dinmiyor..Allahım keşke benim canımıda alsaydı.. Anlatamam yaşadıklarımı kendinize iii bakın.

Canım benim sözün bittiği an....Çok üzüldüm bademircim,Allahtan hayırlısı buymuş demekten başka birşey gelmiyor....

ya bende tüp bebek tedavisine yeni başlıyorum aranıza katılmak istiyorum ama kimse yoookk:sm_confused:

badermir cok gecmis olsun canim ya, neden boyle bisey oldu merak ettim.lutfen kendini toparla insallah bidahaki sefere olur yine kendini fazla yipratma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…