2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

merhaba turtem, cok buyuk gecmis olsun cok uzuldum gercekten.

turtem cok üzüldüm gercekten ben cok ümitliydim yaa......ayrıca durumun gercekten ilginç, sans denemek için neden hakkını yediler bende anlamadım. aynı zamanda eşine de kızdım gercekten, cok anlayıslı olması durmadan moral vermesi gerekirken seni streste soktu.. ama bu arada bişey söyliyim, saglık bakımından sende hala birsey yoktur. transfer edilecek yumurta kaliteleri döllenince yani içine sperm konulunca belli oluyor. yani senin yumurtalar saglam ama spermler kötü oldugu için kalite seviyesi g4 olmuş olmalı. senden kaynaklanmıyor bu konuda içini ferah tut. tüp bebek gercekten cok masraflı hep aynı durumlara düşüyoruz. allah insallah yeni kapılar acar kocana da biraz anlayıs verir biran önce de yeni bir denemeye başlarsın. insallah en kısa zamanda bebeklerine kavusursun. kendini toparlamaya calış lütfen. ayrıca ben senin yerinde olsaydım hastaneden mutlaka hakkımı arardım. tabi önce kendimi toparlardım. yaptıkları cok büyük bir ayıp ve günah. insanların hayatıyla bu sekilde oynanmamalı.

evet leftere sayili gunler kaldi insallah ilaclarimida yarin almayi dusunuyorum ayin 17 sindede burnuma sipreyle baslayacakmisim gunde 4 kez.izinede haziran sonu gibi dusunuyoruz kardesime dugun yapacagiz insallah iki dugun birden yaparim.

turtem gerçekten çok üzüldüm 15 yumurtan olabilir hep sorun döllenmede çıkıyor benim 6 taneden hep 1. kalite olmasına ragmen 1 tane döllendi spermlede çok alakalı kendini üzme hakkında hayırlısı olsun bizlerin başınada gelmeyen kalmadı bu yola girdiysek umutla devam edecegiz Allahtan şu 4 senedir
evde net varda bilinçlendik önceki 6 yıl doktorlara maaşımı yatırmakla geçti hiç kafanı yorma benim arkadaşım 39 yaşında embriyosu çok kötü olmasına ragmen tutundu bu birazda kısmet Allah ol demeyince olmuyor. Tabiki seni bu konuda bilgilendirmeleri gerekiyordu sonuçta sen transfere izin vermeye bilirdin ama bu doktorlara akılsır ermiyor. Bian önce kafanı boşalt git konuş ama Çınar bey ie konuş o gerekli bilgiyi sana verecektir. Tekrar geçmiş olsun....

leftere mrb nasılsın yerleştinmi iyice dikkat et kendine. Bende bugün işe başladım ve keçiören hastanesinden randevü aldım ordan devam etmeyi düşünüyorum ssk lılar sadece fark ödüyor arkadaşlarım doğumlarınıda orda yaptılar memnun kaldılar sence özel muaneye gitsem acaba. Ssk hastanesine gitmek istemiyorum çok kalabalık bide cihazları çok ii deilmiş kararsızlık içerisindeyim....

bademir eger bütcen elveriyorsa tabiki özel iyi ama bu tedavi yeterince pahalı zaten, bizler cok geniş bütceli olmadıgımız için agır gelebiliyor. ben yine de 3ayı bitirene kadar özel muayeneye gittim, tüp bebegi yaptırdıgım merkeze. keçiören hastanesi özel sanırım. sadece fark ödeniyorsa orda git derim. bir de calışıyorsun devlet hastanesinde sıra beklemekten işini de cok aksatabilirsin. ama doktoru da bi arastır , nasıl tecrübeli mi diye. şimdi bende öyle yapıyorum. burda özel bi astane buldum doktorda iyi. ssk ile anlaşmalı oldugu için fiyatlar cok uygun. sanırım en iyisi bu:) ben de iyiyim. göbek büyüyor hızla. ama biraz agrılı oluyor tabi.

turtem cok gecmıs olsun kızların dedıgı gıbı senle ılgılı bısey yok yumurta spermle dollendıkten sonra kalıtesı degısıo.a bu erkekler nıye böyle hödük oluyo onların yerine butun sıkıntıyı bız cekıoruz onların kahrınıda bız cekıoruz.allah yardımcın olsun canım toparlanınca doktorunla mutlaka gorus.
leftere sen nerde oturuyosun hangı hastane.ya bende kararsızım halaa..karnın buyudumu ayy ne guzel bızde hala öyle bi gelısme yok coksukur kıloda almadım.yarınkı doktor randevumu persembeye cektıler meraktan ölüyorum hıc bısey hıssetmıorum ya sankı hala hayal gıbı.sen hareket edınce hıssetmeye basladınmı doktor 19.cu haftadan önce hıssetmezsın dedı cınsıyetını ne zaman kesın ögrencen.kendıne dıkkat et...
bademır nasıl gıdıo hamıslık?
kys sana burun spreyı verdıler yırttın ıgneden hadı yıne ıyısın opuyorumnanaktan

evet canim cok iyi oldu. gecen yaz acisini cikardilar benden 60 a yakin igne yaptim keske olsada yuzlerce yapmaya hazirim.

kızlar merhaba kendimi biraz toparladım .inşallah Allahın izniyle birikim yapıp seneye tekrar yapacagız... inşallah böyle birseyi birdaha yasamam... leftere , bademir , ebi kendinize ve bebişlere coook iyi bakın ... sizden hep olumlu haber bekliyorum.kys seninde tedavin hayırlı olsun . inşallah tutar cnm .kendinize cok ii yi bakın. öptüm sizii

turtem kendini toparlamana ve bu karara varmana cok sevindim. insallah bu seferkinde olur. ama tamamen vedalışır gibi olma...

ebi normalde ankarada oturuyorum ama şimdi eşimin işi yüzünden kuşadasına geldik. biraz göçebe yasıyoruz :) göbek büyüdü valla, artık dışardan bakınca nalıyor insanlar. kırk yıl düşünsem bu günleri göreceğime inanmazdım. allah bizlere de isteyenlere de sonuna kadar bunları yasamayı naip etsin insallah. cinsiyeti sormuşsun. benimkinin cinsiyeti kesin olarak belli oldu zaten. ogluş olacakmış teyzesi :)

ay ay ay sen sımdı oglan anası mı olcan ay bu senede oglan senesı galıba ay herkesın oglu oluyo ben de meraktan ölüyorum yaaa acaba benım bebısımın cınsıyetı ne?benım de yarın kontrolum var belkı ögrenırız kesın bellı olmaz dıolar ama bakalım esım cok meraklısın dıye kızıyo ama napıım neyse ıns guzel gecer yarın yazarım ıns gelısmelerı.ay sımdı hatırladım sen soylemıstın kusadasında dogum yapıcam dıye hadı bakalım hayırlısı....

Selam leftere uzun zamandır giremiyorum,mide bulantılarım ve kusmalarım var.Bilgisayara bakınca başım dahada dönüyor.Demek oğluşun olacak,Allah sağlıklı bir şekilde kucağımızada almayı nasip etsin.Benimde bugün kontrolüm var,cinsiyeti için erken ama merakta ediyoruz:)))

ebi gelişmeleri mutlaka yaz. Bende cumartesi gidicem geçen hafta kese 17 mm bebek 3 mm di. 1 haftada neler oldu bilmiyorum sürekli onu düşünüyorum gece rüyalarım hep onunla ne olcak benim halim çok korkuyorum bi kalp atışını duysaydım biraz rahatlıcaktım.. kendinize ii bakın...

ebi seninki kız gibi geciyor içimden ama hayırlısı bakalım, kemik apısından falan doktorlar biraz anlıyor ama söylemiyorlar net değil diye. biraz sıkıştır :)
yasemin seninki de anlaşılabilir hazırlıklı ol. 14. haftada yüzde 90 belli olmuştu benimki. demek mide bulantıların cok, herkeste değişiyor gercekten. bende o kadar az oldu ki şimdi eser kalmadı zaten. su bol içmen lazım. birde nanelimon ile elma cok iyi geliyordu bana. az daha dayan yakında tamamen gecer bulantıların.
bademir hiç korkma. şimdi duyarsın bebeişinin kalp sesini. haberlerinizi bekliyorum.
kys sen nasılsın? gecen yazmışssın ya 60 iğne oldum diye. dün okumuştum. herhalde etkilenmişim. bugün rüyama girdi. yine iğneler vermiş doktor bana, kendime iğne yapıyorum :))) zaten öyle sacma rüyalar gördüm ki bugün...

merhaba canim ben cok iyim gunlerim kosusturmacayla geciyor calisiyorum yazdiklarinizi bol okuma sansim oluyor, cogu zaman nett basindayim isimiz geregi, beklemedeyim bakalim hayirlisi uzun protokol ile baslayacagim.bende ilk uye oldugum gunler etkileniyordum ruyalarimdan cikmiyordu alistim artik.kizlar hepinizde saglicakla kalin.

selam arkadaşlar bende ankarada tedaviye başlamayı düşünüyorum farklı bir şehirdeyim shangi merkezleri tavsiye edersiniz genelde maya ve anatolia deniyor ama olumlu olumsuz her türlü düşüncenizi almak istiyorum..

hüzüngülüm ben herzamanki gibi maya diycem. olumsuz düşüncem yok orasıyla ilgili tabiki. ama eger probleminiz eşinden kaynaklanıyorsa maya bir adım daha öne cıkıyor benim için. çünkü erkek infertilitesinde farklı teknikleri var.
kızlar yaa idrar yolları enfeksiyonu olmuşum. bugün burdaki saglık ocagına kayıt yaptırdım.idrar ve kan alındı. düzenli olarak alınacakmış. idrar sonucu böyle cıktı. kan yarın belli olacak. yarın doktorumu arayıp soracagım. ama korktum gercekten... insallah bir problem olmaz. bir de aklınızda olsun. evinizin oldugu bölgedeki saglık ocagına mutlaka kaydınızı yaptırın. kendi doktorunuz takibi hariç orda da takip yapılıyor düzenli olarak. her ihtimale karsı iki taraftanda kontrol olun. bakın ben kayıt yaptırmasam kendi doktorumla randevum onbes gün sonra.. 15 gün enfeksiyonlu gezecektim...

Günaydın kızlar,dün doktora gittik.Ense kalınlığı normal çıktı,ikili test için kan alındı bir hafta sonra belli olacakmış.Cinsiyetinide söyledi, erkek dedi.Benim içimden hep kız geçiyordu,kız istediğimden olsa gerek:))) Allah sağlıklı,özürsüz,kusursuz versinde kız erkek farketmez.

Lefterecim çok geçmiş olsun canım,bol bol su iç.

Hüzüngülüm bende sana mayayı tavsiye ederim.Allah hakkında hayırlısını versin.....

ayyyy bende dun ögrendım benımkıde erkek yaaaa bu tup bebekte bısey var nıye herkesın erkek oluyo anlamadım hıc doktorlar bılerekmı yaptı neeee ohaoldumsmile.cok sukur ense kalınlıgı falan normal kan verdım bakalım artık.ya doktor bızede gosterdı gayet net erkek yani.bende kız dıye dusunuyodum hep ama oglanıda gorunce hıc uzulmedım ay sahane bısey yaaa nasıl hareketliydi inanılmaz bisey yaaa.bu sene oglan senesı yalnız cok fazla oglan doguyo nasıl kız bulup evlencekler yaa erkek nufus patlıyooo kaydirigubbakcemile3 ayyy ben yıne cok ılerı gıttım neyse kızlar cok sukur hepımızın saglıklı bebeklerı olcak ıns kendınıze ıyı bakın opuyorumnanaktan

leftere dıkkat et canım ya bu enfeksıyon ne bela bısey zaten ben basta antıbıyotık kullandım ya ıns tekrar cıkmaz cok zor oluyo dıkkat et kendıne...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…