kizlar ben sizin ki kadar sansli degilim akrabam ve kendi ailem yok burada, ama gercekten iyi bir kayinvalidem var burada bana yardimci olmaya, o yuzden herhalde onlarda kalicam transfer olduktan sonra. iki hafta isede gitmicem.simdiden yerimi hazirliyo kendi evimde kalsam aslinda rahat olurum ama hem 4.katta kaliyorum merdiven cikmak istemiyorum hemde kayinvalidem buraya gelemez kayinbabam var o yuzden en iyisi orda kalmam sanirim.biliyorum biraz rahat edemicem orada ama idare edecez artik. bu kez kendime cok dikkat edecem gorceksiniz inaniyorum ki bende sizinkisi gibi anne adayi olacagim. Anne adaylari hepinizde kendinize iyi bakin bebisler saglikli olsun
merhaba perver oncelikle gecmis olsun. bos ver kafana takma sen esinle mutlu olmaya bak herkesin iyiligide kotulugude yanina kalir Allah hepimizin yardimcisi olsun. eger maddi imkanlarin varsa sonuna kadar pes etme insallah olur yine.tedavine devam ediyormusun.
kızlar mrb doktora gittim bugün herşey normalmiş keseyi gördük ama bebek çok küçük old. için görünmedi haftaya cuma tekrar gidecegim bakalım hayırlısı ...
tedavisi başarılı olan arkadaşlar ltfn bizlere yol göstermek amacıyla tedavi gördüğünüz merkezlerin adını ve doktorlarınızı yazabilirmisiniz?
ltf zaman ayırın..birazcık..
canımcım ben maya tüp bebek merkezinde tedavi gördüm leftere ve babytvin beni çok etkilediler hikayeleri:hulya:bende oraya gitmeye karar verdim.bn çok memnun kaldım Allahıma şükürler olsun hamileyimmmtavsiye ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?