2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

ıyıkı buyuklerımız var leftere varlıkları bıle buyuk destek cok sukur
turtem senın bebısler benımkıyle aynı bence senınkılerde tutucak benım de 2tane 8hucrelıydı.ama benım tek tuttu senın ıns ıkısıde olur :ecrin_bebek::ecrin_bebek: ayrıca dondurulmusların olması cok ıyı ve onların kalıtesıde ıyıkı dondurmuslar cunku ıyı olmayanları dondurmuolar bıle benım ıkı tane 4hucrelım ımha edıldı hala uzuluyorum onlara yaa.ıyı dusun arkadasım bak bebeklerın suan tutunmak ıcın caba sarfedıo stres yaparak uzulerek rahmını kasarsan nasıl tutunsunlar mınıkler.ayrıca bende tuvalete gıttım bısey olmuyo korkmaa
kys bu ıste moral ve dınlenmek cok önemli oyuzden herseyı ıkıncı plana atıcan kımse kusura bakmasın kendını dusun bebek arzunu dusun gerısını sallama ılaclar moralmen cokertıo ınsanı ozamanda es destegı gırıo benım cok sukur ıyı arkadaslarım vardı onlarda cok destek oldu.senın destege ve morala ıhtıyacın var unutmaa

turtem inşallah güzel haberlerini alırızz. sabırsızlıkla bekliyorum inan ki. sonuc ayın kacına denk geliyor?

senın blastokıst tı dımı pardon da onların sansı daha yuksek olmuyomu ben öle bılıorum.ben karıstırdım yasemın dıye bı arkadasın kı 8dı.turtem bıde 3ude tutarmıs kafamçokkarıştı

evet cnm benimki öyle oluyor 5 gün transferi.. bugün sanki adet olacakmısım gibi agrılarım var kasıklarda degilde karın bölgemde oluyor bu normalmi acaba

turtem insallah inaniyorumki bebisin tutunacak sana iyi dinlen. biliyorum cok abartili ama transferim gerceklestikten sonra ilk denememde bir saat dinlenisim sirasinda soylemeye cok utaniyorum 3 kez altimdan almak zorunda kaldilar :))) 4. yude kalktiktan sonra girdim.o kadar cok su ictimki anlatam.

kizlar gercekten supersiniz iyiki ben bu sayfayi gormusumde kayit olmusum buraya girmedende yapamiyorum artik cok sey ogreniyorum keske daha once arastirsaymisim. iyi dilekleriniz icin tesekurler. leftere ebi 26.

kizlar ben sizin ki kadar sansli degilim akrabam ve kendi ailem yok burada, ama gercekten iyi bir kayinvalidem var burada bana yardimci olmaya, o yuzden herhalde onlarda kalicam transfer olduktan sonra. iki hafta isede gitmicem.simdiden yerimi hazirliyo kendi evimde kalsam aslinda rahat olurum ama hem 4.katta kaliyorum merdiven cikmak istemiyorum hemde kayinvalidem buraya gelemez kayinbabam var o yuzden en iyisi orda kalmam sanirim.biliyorum biraz rahat edemicem orada ama idare edecez artik. bu kez kendime cok dikkat edecem gorceksiniz inaniyorum ki bende sizinkisi gibi anne adayi olacagim. Anne adaylari hepinizde kendinize iyi bakin bebisler saglikli olsun

ne kadar şanslısın ben tüp bebek yaptırdım benimkayınvalidemler hiçaramadı sormadı düştükten sonra geçmiş olsun bile demediler.çok üzülüyorum delirecem nerdeyse

turtem normal bu agrılar bendede oldu ama dayanılmıcak sıddetlı dııldı.sen suan hepsı senınleymıs gıbı davran ruh halın moralın ıyı olsun.önemli olan bu..
hadı hayırlısı kys ıns bebısınle sonlandırırsın tedavını...

turtem, agrılar normal sen hiç kafana takma. 1 martta hepberaber sevineceğiz inşallah..
kys, kayınvalide de anne sayılır. yani belki ben kayınvalidemi sevdiğim için böyle düşünüyorumdur, tabi ki maalesef içlerinden kötüsü de cıkabiliyor. ama bak seninki de iyi sanırım. yer hazırlamış yardımcı oluyor sana. bence de onda kalmalısın. sonucta senin bebeğin olacaksa onlarında torunu olacak, sen o kadar zahmet cekiyorsun zaten, biraz yardım etmeleri cok doğal. ama sakın kendini kaptırıp yemekti, sofraydı ev işlerine girişme. kendine bir iki güzel kitap al, film izleme imkanın varsa birkaç dvd ve radyo veya müzik dinleyebilecegin birşeyler al. bunları hazırla şimdiden ki durmadan yatmak seni bunaltır. hiç olmazsa bunlarla biraz vakit gecirirsin. hem aklın başka yerlere gider. ben cok fazla film izlemiştim mesela :) komedi olursa özellikle iyi oluyor. bir de kendini şimdiden olacak diye hazırlamalısın psikolojik olarak, inan ki cok etkili oluyor. amaaaa ne olursa olsun gecen seferki hataları yapma mutlaka dinlen :)) tuvalet konusuna gelince herhalde bende hiç okadar cok sıkışmadım :)) ama alttan alma olayını zararlı diye biliyorum. o yüzden yaptırmadım. fakat 30 dk. dayanabilidim sonra hemen wcye gittim. bu konuda nasıl bir tavsiye verilir bilmiyorum çünkü hiç belli olmayan bir durum. insan dayanabilecekmi dayanamayacak mı belli olmuyor maalesef.

kızlar mrb benim bulantılarım başladı çok kötü dün hiç kalkamadım başım kaldırdığım an bulantım artıyordu bugün daha iyyim ama inş hep böle sürmez. bende ilk tuvaleti sürgüye yaptım ama 2 saat sonra wc ye gittim bişey olmadı olmazmışta zaten kys ve turtem kafanıza takmayın bence içinizi rahat tutun.......

merhaba perver oncelikle gecmis olsun. bos ver kafana takma sen esinle mutlu olmaya bak herkesin iyiligide kotulugude yanina kalir Allah hepimizin yardimcisi olsun. eger maddi imkanlarin varsa sonuna kadar pes etme insallah olur yine.tedavine devam ediyormusun.

lefterecigim evleneli 9. yildayim arkadas gibi geciniyoruz kayinvalidemle insallah hep boyle gider birde fazla akraba olmadigindan galiba bilmiyorum ilk denememizde olmadiginda hepside cok uzulduler agladilar gercekten cok kotu gecmisti o gunleri aklima bile getirmek istemiyorum. dediklerinize tek tek uyacagim.

bende dondurulmuş ebriyo yok.6 aysonra tekrar deneyeceğiz.ben sizlere şunu sormak istiyorum benden 22 tane yumurta topladılar.18 döllendi.13 glişimi iyi diye aradılar.transfer günü 3 tane transfer ettiler.diğerlerinin gelişimi iyi değil dediler.sizce böyle birşey olabilir mi.kafama çok tkıldı.böyle bir şey yaşayan varsa ne olur bana açıklarmısınız.bu arada benim eşimden tese ile sperm buldular onun etkisi olabilir mi?

merhaba perver, benim fazla bir bilgim yok ama belkide ikinci tup bebegi deneyecek kadar kaliteli degillerdir o yuzden belki dondurmadilar.

kızlar mrb doktora gittim bugün herşey normalmiş keseyi gördük ama bebek çok küçük old. için görünmedi haftaya cuma tekrar gidecegim bakalım hayırlısı ...

öncelikle tebrik ederim..
bende ank.da tüp bebek tedavisine başlayacağım. sizin tedaviniz hangi merkezde yapıldı yazarsanız sevinirim

tedavisi başarılı olan arkadaşlar ltfn bizlere yol göstermek amacıyla tedavi gördüğünüz merkezlerin adını ve doktorlarınızı yazabilirmisiniz?
ltf zaman ayırın..birazcık..

tedavisi başarılı olan arkadaşlar ltfn bizlere yol göstermek amacıyla tedavi gördüğünüz merkezlerin adını ve doktorlarınızı yazabilirmisiniz?
ltf zaman ayırın..birazcık..

canımcım ben maya tüp bebek merkezinde tedavi gördüm leftere ve babytvin beni çok etkilediler hikayeleri:hulya:bende oraya gitmeye karar verdim.bn çok memnun kaldım Allahıma şükürler olsun hamileyimmm tavsiye ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah:Saruboceq:

teşekkürederim cevabın için.Allah tamamına erdirsin inşallah.
leftere ve babytvinde hamileler mi?
bide yoğunluk -bekleme süreleri ve maaliyet hakkında bilgi verebilirmisin canım fazla olmazsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…