2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

herkese merhaba, topiği açtım ama açtıktan sonra yogun işler dolayısıyla giremedim nete. neyse şimdi rahatım :) öncelikle herkese allah yardım etsin, hepimize hayırlısıyla anneliği bağışlasın. bir zamanlar çocuk istemeyen, anneolmaya çalışan insanları deli olarak görürdüm. bu işlerle uğraşacağım hiç aklıma gelmezdi. ne de olsa çocuğu olmayanlar gurubuna ben girmezim... ama ukalalığımdan olsa gerek, allah al sana dedi 4 yıllık evliyim, ve şimdi anne olmak için çırpınıyorum. öğrenmediğim şey, araştırmadığım konu, yaşamadığım bunalım kalmadı. ben ve beni gibi olan anne adaylarını okadar içtenlikle anlıyorum ki, hem kendim için hemde benim gibi düşünenler için elimden geleni yapmak istiyorum. biraz uzun yazacağım ama kusura bakmayın artık.
ben ilaç tedavileri, kocakarı yöntemlerini saymazsak, 2 aşılama geçirdim. şimdi öğrendik ki çocuğumuzun normal yollarla olması yüzde 1miş. ilk mikro denemesi bu ay yapılacak. bu gün 6. iğnemi oldum. yaşanan şeylerin hepsini geride bıraktım, şimdi hayata çok daha olumlu, mutlu bakıyorum. bu işte seçeceğiniz klinikten daha çok, seçeceğiniz ruh hali önemli. evet mutlu mesut yaşamak zor. sadece bebek değil kimbilir başka nelerle boğuşuyorsunuz... ama inancınızı yitirmeyin. olmayacak diye birşey yok!!
bu arada ben soran arkadaşlar olduğu için söyleyeyim, mikroyu maya da yaptırıyorum. uzun süren araştırmalarım sonucu içim oraya ısındı. şuana kadar da kötü bir tutumlarını hiç görmedim, ben beğendim yani. başarı oranı da güzel. hş klinik de çok güzel diyorlar. orası ikinci seçeneğimdi. aşılamalarımı zekai tahirde yaptırmıştım ama orayı sevmemiştim. aslında titizler ama doktorum cok asabi ve ukalaydı. bir de şu var ki, ben kadare inanırım ( dogum ve ölüm konusunda özellikle) zaten olacaksa olur. bu hastene ve merkezler sadece aracı eminim hiçbiri başarısız olmak istemez.
evet çok uzattım biliyorum. söylemek istediğim iki şey kaldı.
1. bu topiği özellikle ankara diye açmamın bir nedeni vardı. çünkü ben ankaradayım bu gün bir gurup msn açıp burdan adres vereceğim. her an, desteğe, morale, yardıma ihtiyaç duyduğumuzda elbet birimiz msn de olur. yaşadığımız tedavi süreçlerini yine en iyi biz anlarız. hiç olmazsa gecenin bir vakti düşünmekten uykunuz kaçarsa karşınızda konuşabileceğiniz biri olabilir ve siz de uzuuuun bir geceden kurtulabilirsiniz. bu konuda bana hak veren arkadaşlar katılımlarınızı bekleyeceğim.
2. yine ankarada olmamız sebebi ile arkadaşlıklarımızı pekiştirmek, bu zahmetli süreci biraz eğlenceli hale getirmek için destek günleri yapmak gibi bir fikrim var. imkanlarımız elverdiğince grup olarak buluşmalar yapıp, çaylarımız içip sohbetler edebiliriz. aklımızdaki soruları yüzyüze paylaşabiliriz. ne de olsa hepimiz birer doktor sayılırız artık :) ya da hep beraber bir sinemaya gidip iki saatliğine bu konular olmadan yaşayabiliriz.
özür dilerim çok uzun oldu. umarım sizlerde benim gibi düşürsünüz. bugün adresi vermeye çalışacağım. herkese huzurlu günler şimdilik :)

mrb leftere,
ben ankara'da yaşıyorum ama tedavi için istanbul'a gidiyorum...ben de size katılsam olur mu?kaydirigubbakcemile3

evet msn işini başardım. şimdi benim gibi düşünen tüm anneler msnlerinizi açın, kişi ekle hanesine; ankaradakitatlianneler(nokta)groups(nokta)live(nokta)com yazın ve ekleyin :))

pınar, elbette ki olur, ne kadar çok olursak okdar güzel olur. zaten tedavin istanbulda bitince hamile olarak gelip hamileliğini burda geçirirsin sanırım... zaten benim amacım bebeklerimiz olana kadar ki 25günlük tedavi değil. tedaviden sonraki hamileliklerimizde de destek olup bir anne grubu oluşturmak. ilkinde başarı olmazsa da olana kadar ve olduktan sonrası için...

Ekintos canım karar veremedim hala genart ağır basıyo bayramdan sonra bi kaç merkeze gidip ona göre karar veririm herhalde sen karar verebildinmi?

Leftere ben bu msn işini beceremedim acaba nerde hata yaptım? Ekleyemedim

istersen özelden adresini söyle ben ekleyim seni daha kolay olur. hatta arkadaşlar aynı şekilde ekleyemeyen olursa ben de ekleyebilirim sizi gruba. ( genart da iyi deniyor. haa birde anatolia aklınızda olsun kızlar. ankarada 4 iyi yer olduğunu arastırmalarım sonucu gördüm. hş klinik, maya, genart, anatolia başı cekiyor. ben mayaya gittigim için maddi konuda politikalarını merak edenlere anlatabilirim ama diğrelerinin sistemini bilmiyorum. bir de lokman hekim hastanesinde tüp bebek ünitesi acılmış yeni. yeni oldugu için ilk basta çok özeneceklerdir kendilerine yer edinebilmek için. bir de ssklı olanlar varsa genartı tavsiye ederim orda ssk geciyormuş)

Ekintos canım karar veremedim hala genart ağır basıyo bayramdan sonra bi kaç merkeze gidip ona göre karar veririm herhalde sen karar verebildinmi?

Leftere ben bu msn işini beceremedim acaba nerde hata yaptım? Ekleyemedim

tam karar veremedim ama ilkini yaptırdığımız yeregidip bir konuşmayı düşünüyoruz.tedavi zamanı gelince.

Ben ankarada oturmuyorum ama aralık ayında ankarada mikroenjeksiyon düşünüyoruz.Aranıza alırsanız eklemek isterim............

merhaba kızlar Allah hepinize bebeişlerinizi kucağınızza almayı naip etsin bende ankaradayım 3. denememi mayada yaptırdım 6 gün önce sonuç aldım hamileyim
maya gerçekten çok iyi bir merkez tavsiye ederim

Tebrik edrim canım sabah sabah çok güzel bir haber.alkisalkisalkis Allah kucağına almayı nasip etsin.Bende mayada aralık ayında ilk mikroenjekssiyonumu yaptırcam hayırlısıyla.....

tebrik ederim ajuu, çok sevindim gercekten. sabah sabah böyle güzel haberler almak gerceken cok güzel oluyor. sayfayı açmadan önce densizin biri sinirimi bozmuştu çok, senin haberini okuyunca moralim yerine geldi. allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin. kaç bebek tutmuş onu merak ettim?
yasemincim sana da tedavin hayırlı gelir inşallah. aramıza katılmanı cok isterim. grup msnyi ekle istersen. ankarada bişeye ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım. hedefim bu zaten , mümkün olduğunca büyük bir destek grubu oluşturmak. gelene kadar ki zamanda kafana bişey takma. nasıl olsa olacak, bari bu zamanlarımın değerini bilip mutlu olayım diye düşün.

yasemin ekledim seni gruba. davet gönderdim. arkadaşlar gruba katılmak isteyip de yapamayan olursa özelden adresini yazabilir ben eklerim.

kızlr ghepinize çok teşekkür ederrim Allahım sizede nasip etsin inşallahgüzel haberlerinizi bekliyorum

leftere canım henüz kaç tane bebişimiz var bilmiyoruz haftaya kese göreceğiz inşallah o zaman belli olacak

merhaba kızlar Allah hepinize bebeişlerinizi kucağınızza almayı naip etsin bende ankaradayım 3. denememi mayada yaptırdım 6 gün önce sonuç aldım hamileyim
maya gerçekten çok iyi bir merkez tavsiye ederim

tebrik ederim.çok sevindim senin adına,allah tamamına erdirsin.darısı bizlerin başına.

ya birilerinin hamile olduğunu duymak ne kadar güzel. allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…