• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

leftere

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
380
5
116
arkadaşlar merhaba, 2009 yılının bitmesine az kaldı. kalan bu iki ay da tüp bebek ve mikroenjeksiyon yaptıracak ve ankarada oturan arkadaşlara sesleniyorum; bu zorlu dönemde her türlü bildiklerimizi sıkıntılarımızı, sorularımızı paylaşalım, birbirimize destek olalım. hep beraber doğuma kadar gidelim :emir_bebek:

arkadaşlar merhaba, 2009 yılının bitmesine az kaldı. kalan bu iki ay da tüp bebek ve mikroenjeksiyon yaptıracak ve ankarada oturan arkadaşlara sesleniyorum; bu zorlu dönemde her türlü bildiklerimizi sıkıntılarımızı, sorularımızı paylaşalım, birbirimize destek olalım. hep beraber doğuma kadar gidelim :emir_bebek:

umarım 2009 senesi bitmeden hepimiz için güzel olur.bende bu ayki adetin 21 de ilaçlara başlıyorum.allah hayırlısını versin aminnnnnnn.

Merhaba arkadaşlar,bende aralık adetimle birlikte Ankara'da 1.mikroenjeksiyona başlayacağım.Hepimiz için hayırlı olur inşallah.....

Leftere tam benim aradığım bi topik açmışsın görünce sevindim
Kızlar bende Ankaradayım 1.tüp bebeği eylülde yaptırdım aralık adetiyle 2.ye başlıycam kısmet olursa ama nerde yaptıracağıma karar veremedim sizler nerde yaptırıyosunuz?Tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı?

Leftere tam benim aradığım bi topik açmışsın görünce sevindim
Kızlar bende Ankaradayım 1.tüp bebeği eylülde yaptırdım aralık adetiyle 2.ye başlıycam kısmet olursa ama nerde yaptıracağıma karar veremedim sizler nerde yaptırıyosunuz?Tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı?

İyi akşamlar,bende aralıkta maya tüp bebekte yaptırmayı düşünüyorum.1.cisini nerede yaptırdınız acaba??

Yasemin canım ben ilkini zekai tahir burak hastanesinde yaptırmıştım.Esasında memnunda kaldım benim tuttu 3 emriyo koydular.Ama düştü.Düştükten sonra kafam karıştı çünkü burda okuyorum bazılarına değişik değişik ilaçlar vitamin hapları kullananlar var bana hiç bişey vermediler düz prosedür uygulandı.Kafam karıştı bi taraftan gerek duyulmadı duyulsaydı verirlerdi diyorum bi taraftan daha ileri teknoloji kullanan bi yere gidiyim diyorum.Oraya alternatif bi yerde aklıma gelmiyo ben mayayı 2 sene düşündüm hep yaptırırsam orda yaptırırım diyodum ilkini yaptırmadan 2-3 defa gittim bana iyi bi izlenim bırakmadılar bende devlet hastanesinde karar kılmıştım.Kararsızım şimdi genartta olabilir zekai tahirde olabilir maya tüp bebeğe gitmek pek istemiyorum

Arkadaşlar bir kez tüpbebek ve 1 kezde dondurulmuş embriyo denemesi yapmıştım ancak negatif sonuç aldım.1 kezde ofis histereskopi geçirdim.Yeni tedavimi Maya Tüpbebekde yaptırmayı düşünüyorum.Gerçekten iyi bir yere benziyor.Daima arayıp gelmemizi ve ön görüşme yapmamızı istiyorlar.Benimde yeni yasalara göre son tedavimi yaptırmam için 9 ay daha beklemem gerekli.Bu zaman sanki 9 sene gibi geliyor.Eğer maddi olarak kendimi hazır hissetsem ay daha beklemeden yaptıracam.Allahım hepimize yardımcı olsun.

Günaydın,maya tüp bebeği seçmemdeki sebeb abimin ve 3 arkadaşınında orada bebek sahibi olması.Bunlar kısmet meselesi, Allah nasip ederse benimde olur inşallah.Önce Allaha sonrada Maya ekibine güveniyorum:)))Arkadaşlar birde maya tüp bebeğin kadınlar kulübü indirimini okudunuzmu bilmiyorum aralık 2009'a kadar kadınlar kulübü kartı olan üyelerine indirim hakkı varmış.Mayayla ilgili olumsuzluklarda duydum ama herkes birşeyler söylüyor önemli olan inanmak ve karar vermek ben inanıyorum ve güveniyorum.Şimdi aralık ayını sabırsızlıkla bekliyorum........

Yasemin 33 doğru söylüyosun Allah kısmet ettikten sonra hangi merkezde yaptırsan hamile kalırsın bunlar vesile.Benim aklımda soru işareti kaldığı için ben mayayı istemiyorum tutmazsa niye oraya gittim derim kendimi biliyorum.Ama sen ekibe güveniyosan kesinlikle mayaya git içine sinen bi merkez olsun herkes merkezlerle ilgili olumlu olumsuz kendi izlenimlerini söylüyo ama en önemlisi senin güvenmen

Arkadaşlar genart tüp bebek merkezinde tedavi görmüş olan veya merkez ile ilgili bilgisi olan varmı?

Arkadaşlar genart tüp bebek merkezinde tedavi görmüş olan veya merkez ile ilgili bilgisi olan varmı?
selam arkadaşım ben varım kızımın kırkı çıktı yeni aysun hanımın ilgisi sayesinde oldu dördüncü denememde gebe kaldım çok ilgili ve alakalı bir yer doktorlara her dakika ulaşabilirsin tek sıkıntısı çok kalabalık bir merkez bazen randevular sarkabiliyor sarp bey ve sertaç bey diye iki doktorları daha var güzel bir merkez parasal açıdanda uygun dedim gibi aysun hanım biraz yoğun...

slm kızlar ben şuna inanırım en kötü yerde olsa insanın ruhuna hitap ediyorsa güzeldir bende genart tüp bebek gebesiyim gezmediğim yer kalmadı her yeri gezmek görmek değerlendirmek lazım neresi size taha temiz ve güzel geliyorsa oraya gitmek lazım. ben merkezdeki herkesten memnunum sarp bey görebileceğiniz en deneyimli tüp bebekçi benim için çünkü gebeyim...

arkadaşlar selam ben ankaradaki tüm merkezleri gezmiş biri olarak kendimce kriterler oluşturttum. ilk gittiğinizde görüşmeden para almayanlar, tedavinin başından sonuna tek doktorla götürenler (ilk görüşmeyi hoca yapıp sonra başka bir hekime devrediyorlar tabibi başka doktor yapıyor) cep telefonunu veren doktorlar, randevu saatine uyanlar muhatap bulabileceğiniz merkezler vb... tüm kriterleri değerlendirin bence ben genart gebesiyim güldalı kardeşime katılıyorum size hangi merkez daha sıcak geliyorsa oraya gidin sonuçta hepsi para için yapıyor bu işi. genart bana bedavıya yapmadı sonuçta oda ücretini aldı...

merhaba arkadaşlar,ben ilk denememi gürgan klinikte yaptırdım.orayı seçmemin sebebi çevremdeki başarılı sonuçlardı.şimdi kararsızım .ama en az 2 kez aynı yerde yaptırılması öneriliyor.sizler ne dersiniz

arkadaşlar bende aralık adetinde başlıyorum ama hastane konusunda kararsızım hala,gatada olacak.fikriniz varsa paylaşırmısınız lütfen.

Özlemozkutay Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı en kısa zamanda bizlerin başına...canım sana pgt falan yapılmışmıydı?
Ben genarta görüşmeye gitmiştim ilkini yaptırmadan önce Sarp Beyle tanıştık konuştuk, merkezde doktorlarda iyi bir intiba bıraktılar ve beni ultrasyona aldı Sarp Bey sonuçlarıma baktı hiç bir ücret almadılar.Büyük ihtimal orada yaptıracam son anda bi fikir değiştirmezsem.
EKıNTOS banada aynı yerde yaptır diyolar genelde.Özellikle annem doktorun senin durumunu ilaçlara verdiğin tepkiyi biliyo ona göre hareket eder 2.tüp bebekte neye dikkat etmeleri gerektiğini bilirler diyo mantıklıda geliyo.Ben çok kararsızım heralde hayırlısı

Özlemozkutay Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı en kısa zamanda bizlerin başına...canım sana pgt falan yapılmışmıydı?
Ben genarta görüşmeye gitmiştim ilkini yaptırmadan önce Sarp Beyle tanıştık konuştuk, merkezde doktorlarda iyi bir intiba bıraktılar ve beni ultrasyona aldı Sarp Bey sonuçlarıma baktı hiç bir ücret almadılar.Büyük ihtimal orada yaptıracam son anda bi fikir değiştirmezsem.
EKİNTOS banada aynı yerde yaptır diyolar genelde.Özellikle annem doktorun senin durumunu ilaçlara verdiğin tepkiyi biliyo ona göre hareket eder 2.tüp bebekte neye dikkat etmeleri gerektiğini bilirler diyo mantıklıda geliyo.Ben çok kararsızım heralde hayırlısı

evet aynı düşünce var bendede.sonra acaba bir kere daha aynı yerde denesemiydim dermiyim...malum belki çok uzun ve yorucu bir serüven olcak.keşke demeden ilerlemek istiyorum bu yolda.transferini ne zaman olmuştun?

evet aynı düşünce var bendede.sonra acaba bir kere daha aynı yerde denesemiydim dermiyim...malum belki çok uzun ve yorucu bir serüven olcak.keşke demeden ilerlemek istiyorum bu yolda.transferini ne zaman olmuştun?

Canım ben 14 eylülde transfer oldum 10.gün kanamam başladı test yaptık 57 çıktı 4 gün yoğun kanama oldu iki günde bi test yaptırdım 550 ekadar çıktı sonra tekrar kanama başladı değerde düşmeye başladı 10 ekimde 10a düştü bidaha gitmedim doktora kasımdaki adetle başlayım dedim çok erken oluyo tahminen aralığın 8de adet olacam onla başlıycam bi aksilik çıkmazsa

15 ekimde transfer yapıldı.27 ekimde test yaptırdık sonuç negatifti.ilk micro denemesiydi.biz aynı kliniktemi tedavi gördük?bu arada kaçıncı denemen olacak?

Back