• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

slm kızlar, saç modeli mi bakıyorsunuz.
kuaförüm bana taç kullanmamı tavs,ye etmedi, yandan çiçek daha hoş olur diye düşünüyorum benden. ön tarafı kabarık, ensemin üzerinde bir topuz olacak sanırım :asigim:

ayyy..çok isterim buluşmayı...bende şu an istanbuldayım..1 hafta sonra ailemin yanına dönücem..ailen izmir de mi?biz balayı için greenwood resort oteli tuttuk...kemer göynükte ...olumlu veya olumsuz bir bilgin var mı?

hos geldiniz kizlar

adasim nasildi profa ne yaptilar gelinlik belli olmusmu
adasim dikkat et melisin günes yani konusunda gelinliginde kötü durur yanik izleri solariuma girsende yine de fark edilir..
ben girdim solariuma da beyaz tenliyim kisa kisa girmem gerek ve düsük solariuma giriyorum ki yanmim diye... vucüdüm hafiten bronz suan ama erken herhalde haftaya giderim haftada bir.
Türkiyede gitmistim solariuma güzel bir yerdi ama sadece bi tek salariumlari vardi yüksek ayarli. Burda ölye degil hafif orta ve yüksek ten rengine göre sece biliyorsun.
Evet söyle bi düsününce hersey para... kol altimda lazer yaptirmak istiyorum para dk hapi kulaniyorum para solariuma girecem yine para hepte gözle pek görünmeyen ama cok para tutan seyler malesef. Ben artik kendime kiyafet olarak bir sey almiyorum.

slm kızlar, saç modeli mi bakıyorsunuz.
kuaförüm bana taç kullanmamı tavs,ye etmedi, yandan çiçek daha hoş olur diye düşünüyorum benden. ön tarafı kabarık, ensemin üzerinde bir topuz olacak sanırım :asigim:

sel´cim avatarin hayili olsun...
etegimde cicek var bide basimda cicek iyi olmaz herhalde..

bi sorum var benim Duvagim allahin iznilye kenari dantelli olacak ya. Rahibe duvagi diye adlandiriyorsunuz. Tek kat olark düz bir sekilde kulanildigi zaman Rahibe duvagi olmus olmuyormu. Cift kat olunca ensede tuturuldugu zaman normal dantelli duvak :uhm:

gelinlik nerdeyse ortaya çıkmış...bu çarşamba biticek..ufak tefek detaylar kalmış...dediğin gibi herşey para..paran varsa oluyor....
senin halı işi ne oldu?değiştirdin mi?

bugün duvak işini konuştuk...hatta gelinlikçime leylanın duvağını gösterdim...yüzünü kapatmış sonra arkaya atmış diye..öyle kullanırsa rahibe duvağı olmaz dedi..ayrıca önündeyken dikkatli baktı işlemesi ters dedi..arkaye atınca dönüyor düz duruyor dedi...anlayacağın duvağıda ona göre işliyori........

rahibe duvağı için o şekilde takmam lazımmış...motitler hepsi bir tarafta oluyormuş....mesela arkada iki kat olucak ya..bir kısmı ters diğer kısmı düz olarak dikiliyormuş..yani arkadan aynı gözüksün diye...

heyecan verici dimi gelinlik isi.. ne güzel ya tam vucüduna göre dikiliyor. Benimde dikiliyor ama ölcüleri nasil aldik allah kerim.

benim hali ayni biraktigim kösesinde duruyor... zaman kaybetden iade etmem gerek aslinda biliyorum ama tek basima oraya kadar nasil gidecegimi bilmiyorum yanima yol arkadasi olacak biri gerek öyle biri de yok malesef arabayal tek basima gidemem yolu cikarmam 70 kilometre uzaklikta

Tatlirüya canim, kemer tarafini cok iyi bilirim.. Ben oranin denizini pek sevmiyorum, cok tasli :(

ve sizin gittiginiz yer bir tatil köyü ama güzeldir oralar. Fazla rus olur orda, hic sasirma, kemer'de antalyadan cok ruslar vardir :)

Otel yanilmiyorsam 4 yildizli ve gayet güzel bir otel, bir arkadasim orda ön büroda görevliydi bir kac sene önce. Simdiye kadar olumsuz bir sey duymadim, icin rahat olsun yani :)

rahibe duvağı için o şekilde takmam lazımmış...motitler hepsi bir tarafta oluyormuş....mesela arkada iki kat olucak ya..bir kısmı ters diğer kısmı düz olarak dikiliyormuş..yani arkadan aynı gözüksün diye...

tamam iste benim demek istedigim de bu. Rahibe duvak, duvagi kulanma sekline bagli... yani benim duvak rahibe duvagi degil...

sen nasil diktiriyorsun duvagini... uzun olack seninkide biliyorum :lepi:

Hos geldin m.recetem topigimize :-) sen saten tatil beldesinde yasiyorsun otelde calisiyorsun bikkinti gelmedimi bizim icin öyle yerler özel ama senin icin siradandir

Back