• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

kader senin ailende nişanlını istememişti değil mi?benimde öyle 7 yıldır birlikteyiz..üniv.biteli 4yıl oluyor ve bir türlü evlenemiyoruz...çok yoruldum..olsun bitsin artık herşey...birde biz busorunlar yüzünden bir kaç kere ayrıldık...ayrılan ve geri dönen hep ben oldum...

kizlar bu gelin saclari sekil olarak hosuma gitti

[/QUOTE]

Son düzenleme:
bide bu. Farkindaysan hep bu tarzlari begeniyorum ama bu gelin saci yukardakine nazaran daha naturel daha kipar görünüyor. Sunu da söylmem gerekiyor leyla aradasin saclarininda masllahi var bende kesin postis kulnamak gerekecektir saclarim zayif cünki

QUOTE=Leyla01;7456174]Evet kizlar bu da beklenen fotolarim...

674d3affac96.jpg

9bd013c41949.jpg

f130aafd1d66.jpg

f69b87a51aa0.jpg

e3238aecb0ae.jpg

Son düzenleme:
ilk eklediklerin iddialı biraz farklı modeller..leylanın saçı makyajı çok hoş onada çok yakışmış...bence beğendiğin bir saç değilde sana yakışan bir model yaptır...saç ve makyaj çok önemli..makyajında mutlaka gözlerini güzelliği ortaya çıkmalı...

gelinlikcimde aralarindan bitane secmem icin tac resimleri gönderdi aralarindan sadece ikisi benim zevkime hitap ediyor. Birincisi daha hos sizin icin hangisi daha güzel.. ve yukardaki tarz topuza kombine edilirse nasil olur

img1930640x480.jpg
[/URL][/IMG]

img1932640x480.jpg
[/URL][/IMG]

ilk eklediklerin iddialı biraz farklı modeller..leylanın saçı makyajı çok hoş onada çok yakışmış...bence beğendiğin bir saç değilde sana yakışan bir model yaptır...saç ve makyaj çok önemli..makyajında mutlaka gözlerini güzelliği ortaya çıkmalı...

leylanin saci makyaji cok zarif olmus... Beni daha cok yansitiyor aslinda... yukardaki gelin saclarinin plasik postis oldugu cok cokkkk belli ve ucuz bir görüntü olmus. Sekil olarak ama birbirine yakin modeller %100 aynisi olacak diye bir sey yok tabi yok yapay bir görüntü zaten.

benede fotolara bakarken bu tac dedim diyer modeller hic hosuma gitmedi.. duvak iki kat topuzun altindan istiyorum....

Kina gecesindede acik salik sac yaptirmayi düsünüyorum...

onunda fotografini bulursam eklerim hemencik

adaşım leylada taç kullanmamış..ve senin duvağında gerçekten çok gösterişli...bence taç bile takmasan olur...

isin asli bende kararsizim... cicek nasil olur diye düsündüm sanki yakismaz gibime geldi hani gelinlik tasli ve gelinlikte etek kisminda cicek var. Bide sacda cicek cok olur mu diye düsündüm bide etekte farkli kafada farkli cicek nasil görüntü olur bilemiyorum.

Tac fiyata dahail o yüzden birinci ekledigimi istiyecegim yanimda dursunda nolur nolmaz.. Kuaföründe fiktirni alirim

Kina gecesi icin düsündügüm saci bi bulayim dalinaya ve sana da fikir olur belki
siz acik istiyorsunuz diye

isin asli bende kararsizim... cicek nasil olur diye düsündüm sanki yakismaz gibime geldi hani gelinlik tasli ve gelinlikte etek kisminda cicek var. Bide sacda cicek cok olur mu diye düsündüm bide etekte farkli kafada farkli cicek nasil görüntü olur bilemiyorum.

Tac fiyata dahail o yüzden birinci ekledigimi istiyecegim yanimda dursunda nolur nolmaz.. Kuaföründe fiktirni alirim

taç fiyata dahilse alırsın...dediğin gibi kuaföre danışırsın...

sükür buldummmmm 100 sayfa filan aradim basim döndü :-) ama buldummmmmmm

meg1jx2.jpg
[/URL][/IMG]

güle güle git güle güle gel insallah bugün bütün gün burda ocagim. Solariuma girsem mi acaba?

geldim...saç modeli güzelmiş..solaryum mu?bugün aynı şeyi bana gelinlikçim dedi...ben normalde de askılı giyemiyom...nişanlım istemediğinden..gelinliği zor ikna ettim zaten...neyse kollarım yanık boyun sırt görünen yerler beyaz ...şimdiden fark oluşmuş..şimdiye kadar hiç solaryuma girmedim de...açıkçası maddiyatta var...bilemedimki....eğer seninde kolların ve vücudun arasında fark varsa ve maddiyatında uygunda olabiilr...daha hoş olur...

Back