slm kızlar fmk canım sıkma canını bana da sadece 1 tane 20gr lık bi bilerzik taktılar bir saat ,bide kaynanam çok düşünceli ya kendi kullandığı bi künyesi varmış onu parlattırdı ve taktı bide tek tas yüzük taktılar alyansla başka bişey takmadılar annem cok söylendi ama arada ben kaldım arayı düzeltene kadar neler çektim düğünüm olacak ve bu takılanladan başka hiçbirqey takmadılar bende kaynanamın kunyesini takmayı istemiyordum nişanlım bozdurdu ama iyi para etti bende gelingimi aldım biraz malın iyisini anlar bizim kokoş anneannesi eskini baklava dilimli salanan bir kupesini takmıştı onuda bozdurdum bir 20 gr bilerzik daha yaptım ve şuan hiç bilezigim yok çünkü erkek tarafı hiçbirşey yapmayınca nişanlım bozdurdu ve salonu , foto, kuaförü tuttu taa mark ayındaki ucuza gelsin diye hani siz gelinliklerinizi kendi zevkinize göre diktirdiniz ya benim hiç öyle şansım olmadı para yüzünden meçburen rastgele bi gelinlik aldım onun için sizinkilere imreniyorum çünkü benim de hayalimde bi gelinlik modeli vardı ama olmadı napalım allah ilerik yaşantımda mutlu huzurlu etsin hepimiz çok sıkıldık dalinanın dediği gibi artık düğünden bile zevk alamıyorum biran önce bittisin istiyorum o kadar bunaldım ki sende sıkma canını onların şerefine kalmış takmak sizinkilerde tabi hakklı yanlış anlama valla dul bi kadına bile bizlere taktıklarıdan fazlasıın takıyorlar bence işlerine gelmiyo sizinkilerin iç durumunu bilemem ama bizimkininkiler oyle inş tez zamanda seninkiler bari dogru yolu bulurlar allah yardımcın olsun nişanlının yaşadığı sıkıntıyı bende yaşamıştım bilirim zor bi durum allah onada yardım eder inş