• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

............................

Son düzenleme:
.......................................................................

Son düzenleme:
Nisanda 4 tane 15 gramlik bilerzik taktilar bide 14 ayar bitane set

Son düzenleme:
............................

Son düzenleme:
anladım nişanlın bankada mı çalışıyor...miktar gerçekten fazla...bir araba parası....benim nişanlım bankada çalışıyor..o da kasasından 1000 lira açık vrdi..taksitlere böldüler ödüyor...daha sonra bir arkadaşı 4000 lira açık verdi..miktar 1500 ü geçince merkez şubeye bildirilyormuş..ve o afedildi..geri ödeme yapmadı..şimdi aşkım gene 200 lira aık verdi..onuda ödüyr...sanırım nişanlınında bu tarz bir şey...

........................................................

Son düzenleme:
anladım nişanlın bankada mı çalışıyor...miktar gerçekten fazla...bir araba parası....benim nişanlım bankada çalışıyor..o da kasasından 1000 lira açık vrdi..taksitlere böldüler ödüyor...daha sonra bir arkadaşı 4000 lira açık verdi..miktar 1500 ü geçince merkez şubeye bildirilyormuş..ve o afedildi..geri ödeme yapmadı..şimdi aşkım gene 200 lira aık verdi..onuda ödüyr...sanırım nişanlınında bu tarz bir şey...

tarz olark ayni

4 de böldüler.... kredi cektiler... tüm maasi kredi taksine yatti iki sene. düsün yani gersini

suan onun taksitleri allahima sonsuz sükürler olsun bitti ama biz de bittik

zaten düzenli olarak kasa kontrol edilseydi ana kasa bölye bir sey yasanmicakti.. neyse konusmayalim bunu yeterince bunlattli bu konu beni artik unutmak istiyorum yazdiklarimi sildim

suan hersey yolunda bi su taki konusu var beynimi kemiren.. allah büyük

dalinda hayilri yolculuklarrrrrrrrrrrrrrr

beni de nisanlim alacak alandan allah izin verirse bir ay sonra

slm kızlar fmk canım sıkma canını bana da sadece 1 tane 20gr lık bi bilerzik taktılar bir saat ,bide kaynanam çok düşünceli ya kendi kullandığı bi künyesi varmış onu parlattırdı ve taktı bide tek tas yüzük taktılar alyansla başka bişey takmadılar annem cok söylendi ama arada ben kaldım arayı düzeltene kadar neler çektim düğünüm olacak ve bu takılanladan başka hiçbirqey takmadılar bende kaynanamın kunyesini takmayı istemiyordum nişanlım bozdurdu ama iyi para etti bende gelingimi aldım biraz malın iyisini anlar bizim kokoş anneannesi eskini baklava dilimli salanan bir kupesini takmıştı onuda bozdurdum bir 20 gr bilerzik daha yaptım ve şuan hiç bilezigim yok çünkü erkek tarafı hiçbirşey yapmayınca nişanlım bozdurdu ve salonu , foto, kuaförü tuttu taa mark ayındaki ucuza gelsin diye hani siz gelinliklerinizi kendi zevkinize göre diktirdiniz ya benim hiç öyle şansım olmadı para yüzünden meçburen rastgele bi gelinlik aldım onun için sizinkilere imreniyorum çünkü benim de hayalimde bi gelinlik modeli vardı ama olmadı napalım allah ilerik yaşantımda mutlu huzurlu etsin hepimiz çok sıkıldık dalinanın dediği gibi artık düğünden bile zevk alamıyorum biran önce bittisin istiyorum o kadar bunaldım ki sende sıkma canını onların şerefine kalmış takmak sizinkilerde tabi hakklı yanlış anlama valla dul bi kadına bile bizlere taktıklarıdan fazlasıın takıyorlar bence işlerine gelmiyo sizinkilerin iç durumunu bilemem ama bizimkininkiler oyle inş tez zamanda seninkiler bari dogru yolu bulurlar allah yardımcın olsun nişanlının yaşadığı sıkıntıyı bende yaşamıştım bilirim zor bi durum allah onada yardım eder inş

kader ne yapacağız yaa.. artık çok doldum...kendi ailem bile bana tafralı davranıyor...gelinlik konusuna gelince benimkiyle uzun bir tartışma sonrası oldu yani...kendileri teklif etmedi...yüzsüzlük yaptım ve alacaksın dedim...neyse hiç o konulara girmeyeyim...biraz önce nişamlımla kavga ettim...hep aynı sorunlar...istiyosun evlenmeyelim bile dedim artık...çok bunaldım..ailemin bitmeyen dırdırı bağırrmaları laf sokmaları ....nişanlımın hep kendi ve ailesini haklı bulması....nişanlım bitsin deseydi evet biterdi....

bu biterdi demelerin tadinı çıkar ben resmi nikah yapılınca onu bile diyemez oldum benimki anlayışlıdır ama ailesi çok geri kafalı allah yardımcımız olsun bende çok sıkıldım sabır diliyorum insanın en güzel günlerini zehir ediyorlar sizler ne yaşıyosanız bende onu yaşıyorum

Back