• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

vazgeçtim bile...gelinlikçimi aradım ...iki kat kullanıcam dedim...tamam ozaman bir tarafı ters dikiyorum dedi...

hayirlisi olsun.. bence dogru karar kaydirigubbakcemile5
ama olsun ben yinede alinti yapmam gerek aklima taktim bi kere şakkıdı

senin icin tatli rüya

Buda benim Resimler

15xf8.jpg

13ds4.jpg

sekil ada görüldügü gibi adasim

bu sekil duvakta arkaya atma yada yüzünü örtme gibi bir sans yok. Sac modeli de görülümüyor.
Sade ve güzel. Ama artik farkina varmisinizdir ben biraz sikir sikir fikir fikir seyleri seviyorum hem sade olack hem sik olacak hem göz doluracak hem parlak olacak :-) hepsi bi arada olack

kadercim bekliyoruz merakla.. bu ara kader gelinlgini de görmedik senin
Iyiki bu isteye üye olmusum cok sey ögrendim

gelinin yüzü filan cok güzelde.
Gögüzleri cok acik olmus bana itici geldi. Herkez gelinin gögüzlerine odaklanmistir büyük olasilik. Ben olsayim sabik gibi gözüm durmadan kayardi hehe

sekil ada görüldügü gibi adasim

bu sekil duvakta arkaya atma yada yüzünü örtme gibi bir sans yok. Sac modeli de görülümüyor.
Sade ve güzel. Ama artik farkina varmisinizdir ben biraz sikir sikir fikir fikir seyleri seviyorum hem sade olack hem sik olacak hem göz doluracak hem parlak olacak :-) hepsi bi arada olack

kadercim bekliyoruz merakla.. bu ara kader gelinlgini de görmedik senin
Iyiki bu isteye üye olmusum cok sey ögrendim

çok doğru diyon.zemuszemussaçı göstermiyo...:dilcikar:

$DSC01618.JPG

$DSC01619.JPG [/ATTACH][/ATTACH]
kızlar kına günü giyecegim bindalımıda bulmuşken koymak istedim net çıkmıyo ama idare eder ama sizin duvakların yanından bile gecmez benimki :delphin:

Eklentiler

• $DSC01615.JPG
    $DSC01615.JPG
    67,8 KB · Görüntüleme: 13
gelinin yüzü filan cok güzelde.
Gögüzleri cok acik olmus bana itici geldi. Herkez gelinin gögüzlerine odaklanmistir büyük olasilik. Ben olsayim sabik gibi gözüm durmadan kayardi hehe

ne yalan söylüyeyim benimde dikkatimi çekti.kafamçokkarıştı..kıskana kıskana baktım valla...naniknanik

kızlar konuyla ilgisi yok ama kollarınızı alıyonuz mu?ben düşünüyom ama cesaret edemiyom...

yok be adasim hic de düsünmüyorum. Bide onunla urasmam bacaklarimi zor aliyorum zaten erine erine. Niye bilmiyorum ama koldaki tüler beni rahatsiz etmiyor görüntü filan da bozmuyor

kader bindallın güzelmiş..papatya larla güzel olmuş...ortadaki kemer hoş...
duvağın süper... kenarlarının işlemeleri kalın ve çok güzel....ben gerçekten çok beğendim....hatta bugün gelinlikçimde gördüm senin ki gibi çok hoşuma gitti....kaydirigubbakcemile2

Eki Görüntüle 18121

Eki Görüntüle 18122 [/ATTACH][/ATTACH]
kızlar kına günü giyecegim bindalımıda bulmuşken koymak istedim net çıkmıyo ama idare eder ama sizin duvakların yanından bile gecmez benimki :delphin:

sacmalama kader duvagin gayet güzel.. iki kat kulanim icin hazilanmis bir duvak.
duvagin parliyor islemeleri var :asigim: güle güle kulanirsin insallah
ben binanli aldirmicam... sana ne güzel yakismis. Gelinlik yok mu kadercim

yok be adasim hic de düsünmüyorum. Bide onunla urasmam bacaklarimi zor aliyorum zaten erine erine. Niye bilmiyorum ama koldaki tüler beni rahatsiz etmiyor görüntü filan da bozmuyor

adaşım zaten sen sarışınsın...sende tüy müy olmazki...ben bu konuda babama çekmişim..delikafadulden

tatlırüya ben alıyorum hemde boydan boya anam pek kıllıyım nedem gayrı çekiyoz tüyleri bi uzatsam herif yatagada almaz farkımız yok diye gaydirikubbakcemile3 tek umudum doğum kontrol hapında inş o azaltır valla bacaklarıda tümden alıyorumu eğer acıyosa dersen kokusu iğrenc biraz ama bazende hamam otu ile alıyorum anacım napiyim allahın zoruna gitmesinde bıktım valla hele yazı gelince tam bir işkence

annemle telefonda konustugmu anlatmisim ya o gün bide ne dedi cok sasirdim
ben izin vermezlerdi yada yanlis anlarlar diye sormayi aklimdan bile gecirmedim. Babam bu tür seylerde cok tutucudur. Nisanlin isterse senin alandan alip eve getire bilir dedi.. sasirdim ve sevindim... sonra o taki konusu gelince sevincim kursagimda kaldi o ayri bir konu

tatlırüya ben alıyorum hemde boydan boya anam pek kıllıyım nedem gayrı çekiyoz tüyleri bi uzatsam herif yatagada almaz farkımız yok diye gaydirikubbakcemile3 tek umudum doğum kontrol hapında inş o azaltır valla bacaklarıda tümden alıyorumu eğer acıyosa dersen kokusu iğrenc biraz ama bazende hamam otu ile alıyorum anacım napiyim allahın zoruna gitmesinde bıktım valla hele yazı gelince tam bir işkence

kader bende öyleyim ya...hamam otu kk da duydum hiç denemedim...allahtan nişanlım benden kıllıda sorun yok....benden tüysz olsa daha çok stres yapardım...kolları ne kadar zamanda almak lazım...

dogum kontrol demisken.. Bu gün regel oldum saat 4 gibi saat 7 dede ilk dk hapini yuttum.. mide bulantisi gibi yan etgi yapsa bana nezaman baslar bu 1,5 saat oldu alali henüz bir yan etgi olmadi cok sükür

Back