• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

aaa ben siz egelinlik provasına gittiğimi söyledim mi

ben simdi duyuyorum yada hatirlayamadim... gelinligin fotografini hatiliyorum poponun üstüne bir cicek vardi ve tülden kol dikilecek gibi bir sey kalmis aklimda

senin gelinlik ne durumda

Tatlirüya canim, kemer tarafini cok iyi bilirim.. Ben oranin denizini pek sevmiyorum, cok tasli :(

ve sizin gittiginiz yer bir tatil köyü ama güzeldir oralar. Fazla rus olur orda, hic sasirma, kemer'de antalyadan cok ruslar vardir :)

Otel yanilmiyorsam 4 yildizli ve gayet güzel bir otel, bir arkadasim orda ön büroda görevliydi bir kac sene önce. Simdiye kadar olumsuz bir sey duymadim, icin rahat olsun yani :)

tamam canım teşekkürler....a.s.

kaderim gelmis, hos gelmis

kader biliyormusun sen cok candan bir insansin

eda yok kac günden beri.. bilgisayarimda sorun var diyordu acaba o yüzden mi gelemiyor?

duvağı böyle kullanırsak rahibe duvağı oluyormuş...işlemesi hepsi aynı tarafta oluyormuş...bunu iki kat yapacağım dersen katladığında motifi ters düşüyormuş...

ben simdi duyuyorum yada hatirlayamadim... gelinligin fotografini hatiliyorum poponun üstüne bir cicek vardi ve tülden kol dikilecek gibi bir sey kalmis aklimda

senin gelinlik ne durumda
sanırım söylemedim hatırlamıyorum. çarşamba günü gittim sadece üst kısmımın kalıbını çıkardı, ortada bir gelinlik yok yani, haftaya gidicem yine bakalım ne olucak.sırnaşık şey

ok adasim bende öyle biliyordum zaten. Ama cocugu arkadas her dantelli duvaga rahibe diyordu, acaba benim mi yalnisim var diye süphelendim...
Evet duvagi yüzümüze örtünce terz olmus olacak islemesi... aslinda o kisa kalan bölümde iki tarafdan da ileme yapasalar ici olacak :-)

bu şekilde arkada katlıyacağım dersen bir tarafı düz bir tarafı ters işliyorlarmış..katladığında iki katın işlemesi aynı gözüküyormuş...umarım anlatabilmişimdir...

bende çok karasız kaldım...işlemesini ona göre yaptıklarını bilmyordum..hazırlıkszı yakalandım...ben iki türlü kullanmak istiyom..ama ..ilk model gibi olsun dedim..rahibe duvağı gibi kullanırım dedim...sıkılırsam ters mers dinlemem arkya attırırım artık...hala bile karasızım ya...

adasim rahibe duvagini sekil kulanirsan süzünü örtemesin. Duvak basinda sabitlestiriliyor. resimdeki gibi

kaderim gelmis, hos gelmis

kader biliyormusun sen cok candan bir insansin

oyyyyyy yerim seni ben sizlerde öylesiniiz canım ben her zaman söyleyeceğimi söylerim içimde tutamam acıksözlümü denir bilmem ama kimseyi tanımadan onun her söylediginie inanırım sende tatlırüyada dalinada sanki kırk yıllık arkadasımmışsınız gibi kendimi sizlere çok yakın hissediyorum belki sorunlarımız ortak sevinclerimiz ortak hayallerimiz belkide biz biz oldugumuz için bu kadar sevdim sizleri ben yaradınımın bizlere bahşettiği herşeyi severim düşüncelerin için tes ederim bitanem allah gönlüne göre versin:1hug:

bilmiyom ki....sen nasıl yaptıracan karar verdin mi

karar verdim.. bana baya oluyor sormustu nasil kulanmak istersen duvagini ona göre hazirlayacagiz diye bende uzun dantelli iki kat dedim yüzümü örtmek istedigim icin..

ama sen acik sac istiyorsun dimmi acik sacta rahibe duvagi oluyormu?

aklimda bitane gelin geldi alinti yapip dönüyorum, bekle beni emiii :lepi:

kader gelmiş...hoşgeldin...bende sizleri kendime çok yakın hissediyorum...topiğimiz belki çok az kişi var ama olun hepside bitane candan işten...

size bişey söyleyimimi ben duvagıma daha hiç bakmadım ne var üstünde diye valla sayenizde araştımacı gazeteciye döndüm çünkü aldığım yerdeki şapsal kız hiçbirşey süylemedi ay dur bakıyım rahibemi olur hocanın karısımı olur hangisi olur siz tecrübelisiniz bende bakıyım resmini çekip göndercem ama fikir verin bu arada fmk o saç modelleri güzeldi banada herkes açık yap düğün günü diyorlar ama ben kına günü açık yaparsam düğünde aynı olmasın diyorum açıkçası açık sac modeline ihtiyaç var varya şu erkek tarafı hiç birşeyin tadını bırakmadılar ki bende sizin gibi duvagımı ölçüp biceyim gidip bi bakayım

oyyyyyy yerim seni ben sizlerde öylesiniiz canım ben her zaman söyleyeceğimi söylerim içimde tutamam acıksözlümü denir bilmem ama kimseyi tanımadan onun her söylediginie inanırım sende tatlırüyada dalinada sanki kırk yıllık arkadasımmışsınız gibi kendimi sizlere çok yakın hissediyorum belki sorunlarımız ortak sevinclerimiz ortak hayallerimiz belkide biz biz oldugumuz için bu kadar sevdim sizleri ben yaradınımın bizlere bahşettiği herşeyi severim düşüncelerin için tes ederim bitanem allah gönlüne göre versin:1hug:

Desene benim gibi saf sin. Bende her denilene inanirim. Okuldan bir arkadaslima bulusacaktim. Babam anneme soruyor arkadasi nasil biri. Annem´in cevbi fmk gibi saf biri :roflol:

Aileme acildigimda evliklik konusunda babam sasti durdu. Ben kimseye pas vermiyordum cünki biraz sertim dir. Annemin Babamin bana bu konuda güveni tam di allah razi olsun onlardan. Babam sordu kizim nasil oldu sen bununla konustun da telefon numaranizi aldiniz... dedimki ne yapayim babama o da benim gibi saf biri oldugunu gördüm :roflol:
gercekten de öyle.

simdi adasim icin foto alinti yapip geliyorum

Back