sulfat hoşgeldin.kaydirigubbakcemile5..ooo sen çok iş yapmışsın...bende daha bir şey yok..2 hafta sonra izmir e dönücemde...:sm_confused:..
sulfat balayına nereye karar verdiniz?
bide bna bi kuaför önerdiler gelin başı makyajı, damat saç sakal traşı araba süslemesi 200tlmiş şirinyerde bi yerde ona bakçam yarın
kendi yaptıkları saçlardan katalog yapmışlar bakalım beğencekmiyim
benim gitmeyi düğündüğüm yer gelin başı makyajı 180 tl
180 lira fiyat nasıl uygun mu? ben daha bilmiyom..malum izmir e dönünce ilgileneceğim....
canım fotocuyu napçan sn bn foto remziyi hiç istemiyom
şirinyerde foto güven var bide bucada foto gözde ikisinden biri olcak sanırım aslında stüdyo çekimde istemiyorum ama napaim :gitme:
sulfat canım 180tl olan jale, diğerinin adı küre miş
bnde yıllardır vesikalıklarımı bucadaki remzide çektiriyorum fakat nişanda 3 poz çektirdik ve memnun kalmadım, eşrefpaşanın camındaki pozar çok hoş geçerken görüyom hep
keşke dış çekim yapabilsemmmsenağlama
canım hocan dışında birini bulursan bnada haber verirmisin
Canim bizim dügünde esra pozan resimlerimizi cekecek. Il disina ciktiginda yol masraflarinida sen yükleniyorsun arti kendi calismasi iste. Biz 1000 TL'ye anlastik. Bütün gün icin. Normalde 2000 TL'ye calisiyormus. Bir aylik bir indirim yapmisti. Yani bize öyle dedi vereliniortakkızlar hani fmknın bulduğu gelin damat pozları vardıya onları çeken esra pozan diye biri ona mail attım fiyat sordum il dışına çıkabiliyomuş belki tekirdağdaki düğünde çektiririz fotoları
tabikide fiyata bağlı :1no2:
Bizede cok uygun degil, ama ben cok istedim. Ben Ocakta tuttum Esrayi. Her ay harcligimdan bir miktar onun icin ayirdim. :bbo:jtosik canım teşekkür ederim
bize biraz pahalı gelcek anlaşılan :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?