2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

sulfat hoşgeldin.kaydirigubbakcemile5..ooo sen çok iş yapmışsın...bende daha bir şey yok..2 hafta sonra izmir e dönücemde...:sm_confused:..

Hoşbulduk canım Şeniz İzmire gelince hallerdersin sen de hepsini yerimseniben

sulfat balayına nereye karar verdiniz?

Canım 4 gece voyage bodrum, 3 gece de marmaris martı la perla'da kalıcaz kısmetse :asigim:

Kuaför jale mi canım söyledikleri

180 lira fiyat nasıl uygun mu? ben daha bilmiyom..malum izmir e dönünce ilgileneceğim....

Vala benim nişan başımı 180 e yaptılar canım, ki porselen makyaj filan da değildi :bbo:

canım fotocuyu napçan sn bn foto remziyi hiç istemiyom
şirinyerde foto güven var bide bucada foto gözde ikisinden biri olcak sanırım aslında stüdyo çekimde istemiyorum ama napaim :gitme:

Neden remziyi istemiyorsun. Ben remzinin eşrefpaşa şubesinde çektirdim nişan fotolarını herkes bayılmıştı :1rolleyes:. Biz de çok beğendik. Düğün için de yine orası olcak büyük ihtimalle. Bir de ben güzel sanatlar mezunuyum ordan fotoğraf bölümünden mezun yada son sınıf öğrencisi ayarlayabilirse hocam dış çekim foto oda olcak. Gölete yakın bir yerde kır düğünü benim, gölette filan dış çekim yapılcak inş.

sulfat canım 180tl olan jale, diğerinin adı küre miş
bnde yıllardır vesikalıklarımı bucadaki remzide çektiriyorum fakat nişanda 3 poz çektirdik ve memnun kalmadım, eşrefpaşanın camındaki pozar çok hoş geçerken görüyom hep
keşke dış çekim yapabilsemmmsenağlama

aslında bnde çiçek seviyorum ama iki düğün olunca ikisine takim bari dedim
bide burnum biraz büyükya topuz istemiyodum ama tekirdağda topuz yaptırsammı diyom içimde kalmasın dağnık bişi olurda burnum kamufle olurmuki

Jaleyi ben de düşündüm ama kardeşimin arkadaşı orda nişan başı yaptırdı çok kötü olduğunu söyledi kardeşim. Dış çekim gerçekten çok güzel :asigim:, ben de çok istiyorum. İnş. üniversitedeki hocam ayarlıcak, o olmazsa başka birini bulcam. İçimde kalmasın istiyorum

canım hocan dışında birini bulursan bnada haber verirmisin

Canım ben sinema-tv mezunuyum. Benim y.lisans tez danışmanım araştıyor şuan bizim fakülteden fotoğrafçılardan. Bana haber versin bakalım kimi bulcak. Ben de sana bildiririm yerimseniben

birine mail attım fiyat hakkında fikir versinler diye şu coşkunada aşkım gelince gider konuşuruz

kızlar hani fmknın bulduğu gelin damat pozları vardıya onları çeken esra pozan diye biri ona mail attım fiyat sordum il dışına çıkabiliyomuş belki tekirdağdaki düğünde çektiririz fotoları
tabikide fiyata bağlı :1no2:

Canim bizim dügünde esra pozan resimlerimizi cekecek. Il disina ciktiginda yol masraflarinida sen yükleniyorsun arti kendi calismasi iste. Biz 1000 TL'ye anlastik. Bütün gün icin. Normalde 2000 TL'ye calisiyormus. Bir aylik bir indirim yapmisti. Yani bize öyle dedi vereliniortak

çalışsam hiç düşünmücem ayarlıcam ama....
düğünden geriye kalan sadece fotolar oluyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…