• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

benimki öle pek harcamaz heleki kendine hiç almaz kendisi için bişi alcamız zaman boşver masraf yapmayalım diyo bn bişi beğenince hemen alıyo
aileside hiç ona üst baş aldırmıyo biçok şeyini bn aldırdım hem alışverişi sevmiyo hemde yalnız almak istemiyo
gelin ona bisürü üst baş aldırcam, spor pantolanlar konver vs özelliklede gömlek ve kravat aldırcam çeşit çeşit gisin istiyorum

aslında benim nişanlımda öyle...kendine kolay kolay bir şey almaz...ben ona al derim..ama bir tek cep te kendini frenleyemiyo....

fmk canım bnde çooook hayal kurdum ve bu yüzden çok ağladım
hayallerimizi gerçeklaştirmemize izin vermediler ama allah büyük canım bu döktüğümüz gözyaşlarını görüyo
balayı için bn çok ağlamıştım bak şimdi nsl sığcaz arabalara diye düşünüyolar
evlenince bişay derlerse çk fena yaparım ama annem kesinlikle laf sölemiceksin diyo ama hiiiiç susmaya niyetim yok açıkçası
düğün yaptım derse sadece takıları ayarlıcak başka hiç bişey yapmıyo onuda aşkımdan sana araba alcaz deyipte aldıkları 3.5 bine saysın derim
oğlumu okuttum derse tamı tamına 8 bin tl geri ödemeli bursu var ödencek onuda biz ödücez bn okuttum oğlunu dicem hiiiç susmucam
tabiki damarima basarlarsa aşkımla aramı açmaya kalkarlarsa yaparım bunu sadece yoksa yine bişi demem
yolun en başında soğuttular kendilerinden ya resmen hiç hevesleri yok geline falan

sarı olanı bnde indirmiştim pc ye canım kaydirigubbakcemile3
ama benim saçım koyu kestane olduğu için bna olmaz gibi geliyo
2009 yazı gelinlerinde geçen sana bi saç modeli göstermiştimya onu düşünüyom bakalım

Kızlar nasılsınız? Uğrayamıyorum buraya, sayfalar baya ilerlemiş okumaya vaktim yok :1no2:. Umarım hazırlıklarınız güzel geçiyordur. Ben de sessiz sedası bi sürü iş hallettim. Mobilyalar tamam temmuzun ilk haftası gelcek, sadece mutfak masası ve oturma odası için tv ünitesi kaldı. Tabii bir de halı ve perdeler. Onun dışında gelinliğim dikilmeye başlandı 10 haziran itibariyle. Çok içime sindi, umarım bittiğinde de hayal ettiğim gibi olur :1rolleyes: Çeyizimde de hala eksikler var ama çok değil bu ay sonuna kadar onları da tamamlarım. Benden haberler bu kadar kaydirigubbakcemile3

sulfat canım sen ağustos gelini değilmiydin neden yazmıyon hiç

Ağustos geliniyim canım ama çok fırsat bulamıyorum bulunca da çeyiz topiğinde takılıyorum kaydirigubbakcemile3 Bakayım dedim neler kaynattınız ama çok yazmışsınız. Haaa bu arada kızlar balayını da helletik nihayet. Düşününce baya bişey yapmışız aslında :1rolleyes:

sulfat hoşgeldin.kaydirigubbakcemile5..ooo sen çok iş yapmışsın...bende daha bir şey yok..2 hafta sonra izmir e dönücemde...:sm_confused:..

bide bna bi kuaför önerdiler gelin başı makyajı, damat saç sakal traşı araba süslemesi 200tlmiş şirinyerde bi yerde ona bakçam yarın
kendi yaptıkları saçlardan katalog yapmışlar bakalım beğencekmiyim
benim gitmeyi düğündüğüm yer gelin başı makyajı 180 tl

canım fotocuyu napçan sn bn foto remziyi hiç istemiyom
şirinyerde foto güven var bide bucada foto gözde ikisinden biri olcak sanırım aslında stüdyo çekimde istemiyorum ama napaim :gitme:

ne güzel fiyatlar.

bana da verilen fiyat gelin basi 200 professionel makyaj 50 etti 250

postis filan kulandiklari zaman rahat bi 100 daha ekleniyor
nisan da ohaa olmustum fiyati duyunca

180 lira fiyat nasıl uygun mu? ben daha bilmiyom..malum izmir e dönünce ilgileneceğim....

fazla bnce yaaa
geçen yıl aynı kuaförün paket fiyatları vardı kına başı porselen makyajı,gelin başı makyajı, damadın iki gecedede saçı falan bide araba süsü 260 tlydi ama bu yıl yok gibi :gitme:

canım sizin orası küçük il olduğu için öle fazladır
bnde yarın şu ucuz olanla konuşçam bakalım
ha birde bn burdaki düğünde saçıma çiçekmi taç mı takiyim yaaa
aslında burda saçımı açık istiyomsa çiçek daha güzel olur gibi ve fotolarda daha güzel oluyo sankiii

Back