• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

En güzel hatira iste resimler :kedi: Bazi seylerden fedakarlik yapacagiz artik.
Ailem ve Nisanlimda istemedi. Ama ben biliyorum. Sonunda herkes iyiki yaptin diyecek, insallah :bbo:
Hayirlisi kizlar ya...

aşkım yarın 7:15 uçağıyla kıbrıstan istanbula uçuyoooo sınırsız konuşabilcez artık benim yanıma gelene kadar kaydirigubbakcemile2

biraz önce aşkımla konuştum...telefonu almayacak.:jeyyar:..aşkım evlenince ben sana alırım.opuyorumnanaktan..şimdi masraf yapma dedim...:olmaz:

slm canlarım valla yazılanları okumaktan bı yorum da yapamadım dalınacım slm canım tatlıruya sanada nasılsınız bakalım bıldıgınız gıbı nısanlım burdaydı ıslerımızı halletık oncellıkle pc goctu bızım zar zor düzeltım kızlar yarın EVLENIYORUM RESMI NIKAHIM VARbu arada gelınlık ayakkabımı aldım ama ıc camasırın yarın alcm cunku bı turlu ıcıme sınen bısey bualamdım kına tepsımı kınamı aldım bı kac eksıgım vardı onu aldım annemler tam daıre halılarımı alıyorlar baharıyenın super serısınden onları aldık 2 hafta ıcerısınde evımız tutlacak ve esyaları alcaz

anlıyacagınız ısler ben ve nısanlım sayesınde tıkırında gıdıyo yarın koza davetıyenın katologundan davetıyemızı sececez yarın nısanlım getırecek onu halledıyoz

kaynanam kızlar krıze gırdı ben napacam ya kadında sanırım kıskanclık basladı baktıkı ısler ıyıce cııdıye bındı oglunu kıskanıyomudur nedır anlamadımaranızda bu durumu yasıyan varmı aaaaaa bıde dogum kontrolu ıcın hapı verdı saglık ocagı ama hala kafama takıldı sızler muayene sonucunda hap aldınz bana 15 yıldır bu ısıs yapan dr tavsıye ettı ıgneyı hıc tavsıye etmedı yumurtalıkları menepoz devresıne sokuymus spıralı ıklk evlılık donemınde mıkrpo kapma olasılıgı cok oluymus onun ıcın vemıyoruz dedı versede zaten olmaz dı anlarsınz ya o yuzden bırz bılgı verıyım dedım cok heyacanlıyım yarın a ayakkabılarımın resmını en kısa zamanda cekıp koyacam kızşlar ben burdayım dugunum bıttıncede burda olcam tabı netı baglatır baglatmaz valla baglatmasa bıle kafelerden falan gırerım dayanama sızlere ama kızlar sızlerde balayından sonra yazı bu kadar heyecanı bırlıkte paylaştık mutlulugumuzda paylaşalım kayanansız dırdırsız bı sekıldeyken hazır kızlar ben yatıyom gercı kımse kalmadı ama sızler okursunuz gelecem canlarım bekleyın sızı bırakmam

Back