• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

bugün kader06 nın nikahı var....Şeniz
mutluluklar canım.....
kaynana kıskanıyor olabilr...lülülülülülüoğlum elden gitti diye üzülüyordurdelikafadulden
ben doğum kontrol hapı kullanacağım..zatem bende düzensizlik var..horman tahlili yaptırmıştım..bir daha ki ay o nedenle başlıyorum...bir taşla iki kuş vurmuş olacağım...fotoları bekliyoruz....

bende bugün eve erken geldim ya ...ne güzelmiş..okul zamanı eve 4 e doğru geliyordum...şimdi daha erken evdeyim ama tam güneş vakti yolda oluyorum..okuldan yola kadar 10 dakika yolum var..bugün gelinlik provam var..ama ben orda inmedim..akşam üzeri giderim...şimdi bu sıcakta hiç canım istemedi...

merhaba kızlar...
bende dün gelinlik için ölçü verdim inanılmaz heyecan verici bir kaç geinlik denedim
çok değişik birşey kaydirigubbakcemile4

deryainci hoşgldin....gelinlik provasıda çok heyecanlı geçiyor..nasıl birşey istediğine kara verdin mi istanbulda nerde oturuyon...

slm, isyerinden yaziyorum

karasiz kaldim sarisin bir gelin mi olsam yada kahve mi
Albümlerde bir Aldii bide Leyla nin dügün fotgraflari var ikizi de birbirinden güzel, biri sari biri kahve bi sari diyorum bir kahve... sari bana yakisiyor sarisin oldugum icin ama kahvede cok hos duruyor.. sariydim hep kendimi bildim bileli yaklasik 8 aydan beri sacima boyamadim ve saglikli sarclarim büyümeye basladi. tekrar sari yaptirirsam yine yanakcaklar ve dip boyasi gelince kötü olacaklar... ne yapsam acaba

kızlar bu gün şirinyerde şeküre diye biyere baktım
kına başı+makyajı
gelin başı+porselen makyaj
damat traşı
arabanın süsü 200tl
vede birhafta önceden prova yapıyolarmış

slm, isyerinden yaziyorum

karasiz kaldim sarisin bir gelin mi olsam yada kahve mi
Albümlerde bir Aldii bide Leyla nin dügün fotgraflari var ikizi de birbirinden güzel, biri sari biri kahve bi sari diyorum bir kahve... sari bana yakisiyor sarisin oldugum icin ama kahvede cok hos duruyor.. sariydim hep kendimi bildim bileli yaklasik 8 aydan beri sacima boyamadim ve saglikli sarclarim büyümeye basladi. tekrar sari yaptirirsam yine yanakcaklar ve dip boyasi gelince kötü olacaklar... ne yapsam acaba

iki albümede baktım...evet ikiside güzel.kaydirigubbakcemile5..adaşım daha önce kahve yaptın mı?seni albümlerde gördüm...şimdi kahve ile düşündümde:1no2:kahve ile göz rengin ortaya çıkar.sarı ile daha dişi olacağını düşünüyorum...şöyle yapabailrsın ...düğüne vakit var...şimdi boya kahveye.sositososito..kullan bir süre..beğenirsen düğün öncesi yine kahveye boyarsın..beğenmezsen sarı....ama bence sana sarı.yerimseniben......

kızlar bu gün şirinyerde şeküre diye biyere baktım
kına başı+makyajı
gelin başı+porselen makyaj
damat traşı
arabanın süsü 200tl
vede birhafta önceden prova yapıyolarmış

fiyat dünkülere göre iyi...ama en güzeli bir hafta önce prova yapılması..kaydirigubbakcemile3.prova olması ve fiyatı beni cezbetti...buyrunnnnnnnnn

bende gelinlik provama gittim geldim...bir daha cumartesi günü...bugün ayakkabı ile prova yaptık..etek boyu için...gelinliğime uygun korseli tarlatan alacakmış...duvağımda ayaklarıma kadar uzun olucakmış.:asigim:cumartesi duvağı görmüş olacağım....ayyy.çok heyecanlı:sm_cool:...

bende gelinlik provama gittim geldim...bir daha cumartesi günü...bugün ayakkabı ile prova yaptık..etek boyu için...gelinliğime uygun korseli tarlatan alacakmış...duvağımda ayaklarıma kadar uzun olucakmış.:asigim:cumartesi duvağı görmüş olacağım....ayyy.çok heyecanlı:sm_cool:...

canım çok sevindim model çıkmışmı ortaya nsl olmuş
kuaförün fiyatı çk uygun geldi bakalım napçaz, ama büyük ihimal buna giderim öbürü gelin başı ve makyajı 180tlydi

mrb sel biz iyiyiz işte ne olsun
bugün 2 tane bayaz oje aldım biri kireç beyazı ama hiç güzel olmadı denemeden almıştım bide onun biraz kremini aldım simli gibi sürünce dalgalı olduğu belli olmuyo :kedi:

canım çok sevindim model çıkmışmı ortaya nsl olmuş
kuaförün fiyatı çk uygun geldi bakalım napçaz, ama büyük ihimal buna giderim öbürü gelin başı ve makyajı 180tlydi

model yavaş yavaş oluşuyor.gelinliği .giyen manken185 boyunda olunca etek kısmını belin kalçanın vücuda oturtma işi düşündürüyor..ondaki kadar hoş olmayacak sanırım..boyum 164 ayakkabıda 6-7 cm 170 oluyom ama....mankenin yanından bile geçemiyom....

sana olmucak olsaydı o model gelinlikçi seni uyarırdı herhalde, sıkma canını snnn
çoook güzel olcak herşey kaydirigubbakcemile2

bu modeli üç gelinlikçiye gösterdim...hiç biri birşey demedi...acaba parayı almak için mi?:oklava:ama gelinlikçim paracı birine hiç benzemiyor.a.s..el çiçeğini de sordum bir tane hazırlayacak..ve dediki gelinliğiln çok güzel sen buna gerçek çiçeklerden yaptır dedi...bakalım...

iki düğünüm olcak ikisinede canlı çiçek yaptıramam siz hazırlayın bna bi çiçek de
sonra canlı istersen yaptır ama 100 tl civarı hep

Back