• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin....iyilik...sen nasılsın.yerimseniben.çeyiz tamam mı?
hoşbulduk canım oo çeyiz derdi bitti Allaha şükür eksiğim yok.
işte zamanın geçmesini bekliyoruz haftaya tuttuğumuz evdeki kiracı çıkacakmış, evin boyası temizliği falan anca denk gelicek.
sen naptın ne va ne yok

dalina ve tatlirüya konusmalarinizi takip ettim ama sohbettinize katdilmadim, benim cepede anlatilcak cok bir sey yok...
yarin dügün davetiyeleri icin nisanlim matbaya gidecek

Nisanlima icimden gelenleri söyledim. Kenidimi onlarin ailesine ait hissetmedigimi dedim. Ve dünki konusmamizda benim onun ailesiyle aramizin coktan acildigini söyledim benim acimdan en azindan. bu evlilik dügün hakkinda cok farkli düsüncelerim hayallerim vardi hic bir sey benim hayal ettigim gibi olmuyor. Bi kere demistim ya keske hic hayalim olmasaydi diye yine diyorum keske hic hayallerim olmasaydi

canım benim yaa...hayallerimiz gibi olmuyor...nişanlımızı sevdiğimiz için bazı şeyleri görmezden geliyor...hayatımızdan fedakarlıklar veriyoruz..umarım hepimiz için güzel bir dönem başlar...bu arada siz almanya da olucaksınız..nişanlının ailesininden çok uzakta..böyle düşün...bak ben nişanlımın ailesi ile aynı ilçede olacağımve hiç istemiyorum..
davetiyeniz basılıyormuş ne güzel darısı benim başıma...

insallah darisi senin basina´. Hadisi serif den vazgectik yer atilir günah olur diye, sen de söylemistin aynisini herhalde.

Iki seneden beri cok yiprandim ve herseyi icime attim. Maddi manevi bir desdeklerini görmedim. sürekli kendimden dön vermek fedakarlik yapmak korkarim ki icimdeki nisanlima olan sevgimi de yipratti. Sevgiyi düsüncek bir durum kalmadiki sinir olmak üzülmekten sevgiye sira gelmez oldu. Evlilik sürecini cok güzel bir kizin hayatindaki en güzel olay diye düsünürdüm benim icin bir kabuz olmaya basladi. Hayirlisiyla bittese dügün rahata ersem. Gerci ozamanda belli olmaz yine baska bir sey cikar. Kendi kendime diyorum benden bir kurus yardim beklemesinler yada oglullarindan müsade edmeyecegim

bende biraz önce nişanlımla tartıştım...
nişanlım teknolojiye meraklıdır..özellikle yeni çıkan ceplere..
telefonda dediki:
_aşkım birşey diycem ama kızma ....fransaya gitti..cep telefonu almasını istedim 3 model söyledim.....burada 1500 lira orda 400-500lira..daha buldum diye aramadı..alsam sonrada burda 1000liraya da satarım..
-tam düğün öncesi o kadar para mı verilir?zaten sen sipariş vermişsin..bana söylemesende olurmuş..
-söylüyorumya aşkım..daha aldım demedim.
_ama arayıp buldum dese al diyeceksin değil mi_
-evet diyeceğim...
_bana koltuk takımımna 3000 liradan fazla para verdirmem diyorsun..onu alacağını ev eşyası daha düzgün bir şeyler alırız...
_şimd nerden geldi eşyaya konu...sana da bir daha bir şey söylemiyeceğim..
bundada yine sen haklısın değil mi_? ne diyeyim....kapattık...

başka konuşmlarda vardı...kendini haklı gören sözler...bazen bende yanlış mı yapıyorum diyorum...çok baskın bir karaklter..eskiden bu kadar değildi...her tartışmamızda hep o haklı..zamana yenik düşmeye başladık galiba...

erkekler böyle... beyinleri daha büyük olsada kulanamiyorlar nedense...

nisanlimda almanyaya gelmistiya 10 günlügüne ozamanda bir cep telefon sevdasi tuturdu cok bir sey diyemedim misafir di diye.. ama al birini vur birine.. bende icimden geciriyorum cebindeki parayi telefon icin haricanda ver de evin bir eksini görelim diye

canlarım bn geldimmm
ama konuşmalar pek parlak dil galiba geçmişi iyice okim yorum yapçam :gitme:

benimki öle pek harcamaz heleki kendine hiç almaz kendisi için bişi alcamız zaman boşver masraf yapmayalım diyo bn bişi beğenince hemen alıyo
aileside hiç ona üst baş aldırmıyo biçok şeyini bn aldırdım hem alışverişi sevmiyo hemde yalnız almak istemiyo
gelin ona bisürü üst baş aldırcam, spor pantolanlar konver vs özelliklede gömlek ve kravat aldırcam çeşit çeşit gisin istiyorum

benimki her kavgada üste çıkar coğu zaman hep haklıdır kendiler bnde kavgaları günlerce uzatmayı hiç sevmem buda üstüme üstüme gelir hep bnde özür dilerim
ama biraz değişmeye başladı artık bakalım işallah iyice değişir -tatlicadiarzu-

Back