- 20 Şubat 2009
- 5.433
- 0
- 156
sulfat hoşgeldin.kaydirigubbakcemile5..ooo sen çok iş yapmışsın...bende daha bir şey yok..2 hafta sonra izmir e dönücemde...:sm_confused:..
Hoşbulduk canım Şeniz İzmire gelince hallerdersin sen de hepsini yerimseniben
sulfat balayına nereye karar verdiniz?
Canım 4 gece voyage bodrum, 3 gece de marmaris martı la perla'da kalıcaz kısmetse :asigim:
bide bna bi kuaför önerdiler gelin başı makyajı, damat saç sakal traşı araba süslemesi 200tlmiş şirinyerde bi yerde ona bakçam yarın
kendi yaptıkları saçlardan katalog yapmışlar bakalım beğencekmiyim
benim gitmeyi düğündüğüm yer gelin başı makyajı 180 tl
Kuaför jale mi canım söyledikleri
180 lira fiyat nasıl uygun mu? ben daha bilmiyom..malum izmir e dönünce ilgileneceğim....
Vala benim nişan başımı 180 e yaptılar canım, ki porselen makyaj filan da değildi :bbo:
canım fotocuyu napçan sn bn foto remziyi hiç istemiyom
şirinyerde foto güven var bide bucada foto gözde ikisinden biri olcak sanırım aslında stüdyo çekimde istemiyorum ama napaim :gitme:
Neden remziyi istemiyorsun. Ben remzinin eşrefpaşa şubesinde çektirdim nişan fotolarını herkes bayılmıştı :1rolleyes:. Biz de çok beğendik. Düğün için de yine orası olcak büyük ihtimalle. Bir de ben güzel sanatlar mezunuyum ordan fotoğraf bölümünden mezun yada son sınıf öğrencisi ayarlayabilirse hocam dış çekim foto oda olcak. Gölete yakın bir yerde kır düğünü benim, gölette filan dış çekim yapılcak inş.