• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

unutmadın mı kız..resmini çekip atmayı bilmiyom...birinin göstermesi lazım...tek başıma yapamam...günlük tarzda krem rengi..önü ve yandan açık bir ayakkabı..

bnde kına için bulamadım
gelin aykkabımın modelinden istiyom hangi renk olcak bilmiyom, sandelette gümüş taşlı olcakda bakalım nsl yapçam
aslında gelin ayakkabımla çk güzel oldu kaydirigubbakcemile4 ama malum giyilmiyo-tatlicadiarzu-

günaydın canımmm
bn kalkalı çook oldu ama daha bişi yemedim canım istemiyo, ama kahvemi içtim tabikide lülülülülülü

canım gözümün üstündeki şey zaten 1 yıldır falan var ama bu ara ağrı yapıyo işte
aşkım gelince gitçez doktora

canım bu cuma bn bursaya gitçem düğün için aşkımda oraya gelcek
düğünden sonra hep beraber izmire döncez
buca sskya giderim herhaşde

ailem son anda gıcıklık yapmasaydı şu an antalyada olucaktım..nişanlımın yanında mobilya bakıyor olacaktım...iki hafta daha ist. sonra izmir e dönüyorum...izmir e hiç dönesim yok...çünkü ailem çok söyleniyor...7 yıl sabretmekten sinir hastası olucam...

son iki ay canım sonra dırdır mırdır yokkkkk
yaz tatili gelsede kızımızı görsek dicekler
yarın sabah aşkım izine çıkıyoooooo hem mutluyum hemde korkuyom şişircek gene ailesi bitanemi aramız bozulcak diye korkuyom, allahım bna sabır versin dişimi sıkıyım yaptıklarına patlamayım yoksa aşkımlakavga etçez :1no2:
ha bu arada bu akıllılar durdaki düğünden sonra balayına gitmemizi istemediler bizde tmm dedik ordakinden sonrası için ayarladık, şimdi dayısı ameliyat olmuş araba kullanamıyomuş eniştesinin arabasıyla gelcekler bisürü kişi bn mecbur arabayla gitçem burdan gelinimya vede aşkım arabaya sığmayanlar otobüsle sırnaşık şey
bize karışmasalardı biz burdan otobüsle direk otelemize gitçektik, zeki insancıklar nsl gelcez nsl döncez diye düşünüyolarmış zemuszemus allahın sopası yok işte bna ettiklerini buluyolar okadar ağladım bu konu yüzünden hep derim allah büyük diye :Saruboceq:

ailesi ne diyor ki?seninkini dolduruyor.Çok üzgünüm çoook.iyi bahçe sulamalar..demekki eviniz müstakil ve bahçelialkisalkisalkis...bizim izmir deki evde öyle...ama sulama işi annemin...zemuszemus

Back