aaaaaaaaa bir yıldız daha evleniyo sana mutluluklar ARZUHAN şimdiden ayy kızlar kımse şu resim koyma işlemini yazmamış aşk olsun iyi ben sizlerle paylaşmak istemiştimmm küstüm oynamıyorum ayyyyyyy ben niye heyecanlıyım bu kadar kimsede tık yok nerdeyse en son benim dügünüm olacak ama gelinligi falan çok mu erken hallettim acaba diye düşünmeye başladım arzuhan zayıflama işlemini banada anlatan gelinligi aldım ama ben 40 bedenim 38 gelinlik bedeni arkası kapandı ama eger zayıflamazsam aldıgım yer dügün öncesinde düzeltme yaparız dedi keşke biraz daha düşsem eger bi yolu varsa sendende alalım
saol canım beim,hepimiz sonsuz mutlu oluruz inş.
valla ben hem diyetteyim,hem yürüyüşe başlıyorum günde 1 saat,hem de kızcanız ama lida kullanıyorumçünkü mecbur kaldm diyet ve sporla veremedm onu takviye aldm napiim,bence senin bedenin gayet normal,hiç takma bile kafana.
sulfat sen de takma düğün zamanı koşuşturmacadan verirsin yine
hepimiz prensesler gibi gelin oluruz inş.:dance:
Canım, ben vermek istemiyorum zaten. Şuan kilom çok iyi 50 kiloyum 36 bedenim ama daha da zayıflamaktan korkuyorum
hmmm tamam canım,kusura bakma ben yanlış anlamışım,benim derdim kilo ya herkesinki öyle sandım galiba:tomato:
ne güzel,sen gayet formundasın,vermezsin umarım daha da yemene içmene diakkat et,heyecan yapma bişeycik olmaz ozaman korkma sen:)
kızlar aklımdayken söleyim sakın ha sakın doğum kontrol hapı kullanmak gibi bi hata yapmayın.ben gecen sene temmuz da başlamıştım kullanmaya(malum düğünden 1 ay önce başlamak gerekiyo) kasıma kadar yaklaşık 10 kg aldım.ve size bi rtavsiye daha eğer vücudunuz kilo almaya müsaitse evinize alacağınız eşyalar arasın da kesinlikle bir baskül olsun.şimdiki aklım olsa benim ilk alacağım eşyalardan olurdu baskül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?