2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

ayyyyyyy aynı sorun bendede var ama ben aldım 38 benden ama ben 40 düğüne kadar zayıflamazsam düğünden 15 gün once gidip tekrar prova alınacak inş veririrm inş sende veririsin

işallah canım :)) bunuı ne kadar istiyorum bilemezsin. o yuzden hiç bakmadım yani aklımda bir model var da hiç denemedim(

ayy kızlar harikasınız , bende 1 AĞUSTOS gelini olacağım hayırlısıyla:))
daha gelinliğime bıle karar vermedım,karar verenler resım eklesın yaa ne güzel fikrimiz olur....)
bizde 2002 den beri cıkıooz,mutlu son ağustosta:))
bu arada kızlar aynı sorun bendede var 40 bedenım şişko gelin olmayalım,zayıflamamız lazım(

ask olsun moralimi bozmayın yaaaaa devam inş vercez 38 bedene giryom ama biraz daha rahat olmak istiyorum ayyyyyyy şiko bi gelin olmak istemiyorum canım ben gelinliğimi resmini koymayı çok istiyorum ama kendim fotografını çektim ama tam cep telefonuna sığmıyor ama dügün sonrası kesin fotolarımı koyacam söz kaydirigubbakcemilehihoyyytkaydirigubbakcemile3

ben 40 beden olduğum için vermem gerekiyor malesef canım merak ettim gelinliğini gerçekten ben çok açık bişey almıcam straplez falan çok rahatsız olucağımı dusunuyorum

artık süpriz olacak ama kesin koyacam ya siz olsaydınız kırık beyaz alırmıydınız kime söylüyosam beyazın yeri başka diyorlar yaaaaa tam tabiki farklı ama bu bana daha modern geliyo daha gösterişli eeeee tabi buda benim fikirim siz renk konusunda ne düşünüyorsunuz

arkadaşlar bende 02.08.2009 `da evleneceğimm bence kırık beyaz gelinlik daha hoş duruyor..daha ağır duruyor..bende kırık beyaz düşünüyorum.

günaydın kızlar bende kırık beyazdan yanayım spotların altında daha şık duruyor bembeyaz gelinlik çiğ gibi geliyor yinede zevk meselesi:1rolleyes:

ayyyyyyy kızlar insanın kararsız kaldığı bian vardır ya herkesin agzından çıkana bakar bende öyleyim gelinliğimi almama rağmen hala kararsız kalan varmıdır benim gibi evet kırk beyaz kırk beyaz kim nederse desin ama agustos sonu KADER 06 EVLENDı VE DÜĞÜN FOTOLARI diye başlıkla resimlerimi koyacam bakalım kimler begenecek gelinlik begenmek zor ama çok güzel zamanlar tadını çıkarın en çokta herkesin üzerinize düşmesi sizinle ilgilenmesi vala ben halimden çok memnunum:) :)

canım yaaa bende aynı gun evlenıyorum neguzel ıkımızde 1 agustos gelını olcazhihoyyyt

ayyyy kızlar durun kavga etmeyin bana bence sıranızı verin vala artık dayanacak gücümüz kalmadı vala nişanlımı agustos ilk hafta olmadı diye başımın etini yedi 2001dan beri bekliyo benim 8.8.2009da hadi sizde tam tarihleri yazın

parpalm - 01.08.2009

sec_hil - 01.08.2009

hulka26 - 01.08.2009

Giresunlu_Arzu - 01.08.2009

tuba654 - 02.08.2009

winnie06 - 03.08.2009

sulfat - 04.08.2009

kader06 - 08.08.2009

jtosik - 08.08.2009

lokum06 - 15.08.2009

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…