Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar aklımdayken söleyim sakın ha sakın doğum kontrol hapı kullanmak gibi bi hata yapmayın.ben gecen sene temmuz da başlamıştım kullanmaya(malum düğünden 1 ay önce başlamak gerekiyo) kasıma kadar yaklaşık 10 kg aldım.ve size bir tavsiye daha eğer vücudunuz kilo almaya müsaitse evinize alacağınız eşyalar arasın da kesinlikle bir baskül olsun.şimdiki aklım olsa benim ilk alacağım eşyalardan olurdu baskül
ku konuyu niye görmemisim hemncik
bende 2 augostos gelini oluyorum allahin izniyle
dügündas buldum tuba654
ilahi dügündaş güzel tutum vallahi buda iyiyimiş hoşgeldin hayırlı olsun sanada şimdiden evet benimde kafam alak bulak ama inş bilgili birilerine denk geliriz de bizi aydınlatır
ya kızlar allah razı olsun sizden şu dogum kontrol hapı konusunu iyiki açmış oldunuz ya maglum bizde 1 , 2 sene çoçuk düşünmüyoruz bende haziran gibi resmi nikah işlemleri için saglık ocagında sanırım tahliller falan oluyomuş o zaman ordaki aile planlamasındaki hemşirelerle konuşup dogum kontrol hapını kullanıp kullanmak konusunda bilgi alcaktım her bunyede farklı etkileri olyomuş bende tüylenme var bunun iyice dügün öncesi artmasından korkuyorum bu ilaç verilirken herhangi bir tahlil yapılmıyo neye göre veriliyor bilginiz varmı bide geç kalırmıyımki kullanmak için ama sakın kilo yapmasın çünkü zor veriyom hemen alıyom müsaitim yani :) kızlar bilgi verin özelliklede evli olupta bu dönemde kullananlarbi fikir verin
ya kızlar allah razı olsun sizden şu dogum kontrol hapı konusunu iyiki açmış oldunuz ya maglum bizde 1 , 2 sene çoçuk düşünmüyoruz bende haziran gibi resmi nikah işlemleri için saglık ocagında sanırım tahliller falan oluyomuş o zaman ordaki aile planlamasındaki hemşirelerle konuşup dogum kontrol hapını kullanıp kullanmak konusunda bilgi alcaktım her bunyede farklı etkileri olyomuş bende tüylenme var bunun iyice dügün öncesi artmasından korkuyorum bu ilaç verilirken herhangi bir tahlil yapılmıyo neye göre veriliyor bilginiz varmı bide geç kalırmıyımki kullanmak için ama sakın kilo yapmasın çünkü zor veriyom hemen alıyom müsaitim yani :) kızlar bilgi verin özelliklede evli olupta bu dönemde kullananlarbi fikir verin
Eğer iyi bir doktora denk gelirsen her türlü tahlili yapıyolar ve bünyene göre ilaç veriyolar, hatta tahlil sonuçlarına göre hapı vermeyebiliyolar da. Düğünden en azından 2 ay önce başlamak gerektiğini söylüyor doktorlar. O nedenle ben haziran başı en geç doktora gidicem
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy demesem çatlarım fmk herseyin çok güzel tasarlamışsın ben bunları görünce gelinligimden falan soguyorum ya hata kına elbisemi aldım üstelik giyemekten vazbile geçtim sizlerinkini gördükçe benimki hiç hoşuma gitmiyor bizim kimse yardım etmedi ve bende acemi nişanlımla gittik aldık ama bi fikir alışverisim olsaydı belki amannnnnn çok kararsızım gün yaklaştıkça korkuyorum benim kuaförüm uzak kaldıgı için salona rasgelle birini tutuk ya kotü yaparsa diye içim içimi yiyiyo eeeee işin içine birazda maddiyat girince iyiçe kafayı yemek üzereyim yaaa bide yetmiyo şu dogum kontrol konusu var ya kullanan varsa başladıysa bi fikir verin kızlar ya şaştım kaldım vala senağlama senağlama
Yani ben açıkçası doğum kontrol hapının erkek korunmasına göre daha çok koruma sağladığını düşünüyorum, hem erkeklere güven olmaz bu konuda :jeyyar: Ben daha önce sivilce nedeniyle kullanmış biri olarak tekrar kullabilirim çok şükür kilo almadım, herkesin bünyesi farklı.kızlar neden ısrarla siz korunmak istyosunuz anlamadım.bırakın eşiniz olacak adam korunsun.tecrübe konuşuyo burda.diyo kio tecrübe "kilo aldım kilo sakın kullanmayın" yok siz çok zayıfsanız ii alıyım kilo diyosanız o başka tabi.