• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

ku konuyu niye görmemisim hemncik
bende 2 augostos gelini oluyorum allahin izniyle

kızlar aklımdayken söleyim sakın ha sakın doğum kontrol hapı kullanmak gibi bi hata yapmayın.ben gecen sene temmuz da başlamıştım kullanmaya(malum düğünden 1 ay önce başlamak gerekiyo) kasıma kadar yaklaşık 10 kg aldım.ve size bir tavsiye daha eğer vücudunuz kilo almaya müsaitse evinize alacağınız eşyalar arasın da kesinlikle bir baskül olsun.şimdiki aklım olsa benim ilk alacağım eşyalardan olurdu baskül

ay bende bu günlere kadin dokturna görünmek istiyordum dogum kontrol hapi almak icin neyapsam ki kafam karisi simdi dügüne 3 ay kala duba gibi olmim, zaten nisandan bu yani 5 kilo aldim... eee nasil konucacagz. dügünden sonra bi baslasam ozaman:bbo:

parpalm - 01.08.2009

sec_hil - 01.08.2009

hulka26 - 01.08.2009

Giresunlu_Arzu - 01.08.2009

tuba654 - 02.08.2009

winnie06 - 03.08.2009

sulfat - 04.08.2009

kader06 - 08.08.2009

jtosik - 08.08.2009

lokum06 - 15.08.2009

burda bende bir yer edinmek istiyorum

ku konuyu niye görmemisim hemncik
bende 2 augostos gelini oluyorum allahin izniyle

dügündas buldum tuba654

ilahi dügündaş güzel tutum vallahi buda iyiyimiş hoşgeldin hayırlı olsun sanada şimdiden evet benimde kafam alak bulak ama inş bilgili birilerine denk geliriz de bizi aydınlatır

Hazır burda kımse yokken bıraz yazayım delikafadulden

Dügün tarihim 2.08 allah izin verirse

gelinligimin siparisini verdik ekliyorum burda krem rengi benimki kirik beyaz olacak (herzaman allahin izniyle, herzaman yazmasamda bilin ki icimden diyorum)

yakasi böyle olacak ve burda görünen güpür kulanilacak
my.php
[/URL][/IMG]

genel olarak da bu model olacak
my.php
[/URL][/IMG]

arkadan durusu
my.php
[/URL][/IMG]

bu ayakkabim. biraz alisilmisin disinda, ama daha sonrada kulanabilirim belki diye:
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

kina gecesi abiye giyeyi düsünüyorum, onu artik türkiyeye gidince dügün öncesi alirim

himmm bide sectigim davetiye

my.php
[/URL][/IMG]

simdilik bukadar arkadaslar.

Benim is biraz zor almanyadayim dügün türkiyede olacak nisanlim türkiyede yasiyor. Dügünden sonra almanyaya döneceyiz bu yüzden ben netten bakip begeniyorum askima söylüyorum gerisini o hal ediyor...

Ilk görüste hersey mutlu mesut görüne bilir ama bizimde dertlerimiz var icimizde cözmeye calistimiz. Allah bütün genc kizlara hayirli yuva kurmayi nasip etsin

ilahi dügündaş güzel tutum vallahi buda iyiyimiş hoşgeldin hayırlı olsun sanada şimdiden evet benimde kafam alak bulak ama inş bilgili birilerine denk geliriz de bizi aydınlatır

korunma konusunda diyorsun herhalde. evet sasirmis durumdayim.

ya kızlar allah razı olsun sizden şu dogum kontrol hapı konusunu iyiki açmış oldunuz ya maglum bizde 1 , 2 sene çoçuk düşünmüyoruz bende haziran gibi resmi nikah işlemleri için saglık ocagında sanırım tahliller falan oluyomuş o zaman ordaki aile planlamasındaki hemşirelerle konuşup dogum kontrol hapını kullanıp kullanmak konusunda bilgi alcaktım her bunyede farklı etkileri olyomuş bende tüylenme var bunun iyice dügün öncesi artmasından korkuyorum bu ilaç verilirken herhangi bir tahlil yapılmıyo neye göre veriliyor bilginiz varmı bide geç kalırmıyımki kullanmak için ama sakın kilo yapmasın çünkü zor veriyom hemen alıyom müsaitim yani :) kızlar bilgi verin özelliklede evli olupta bu dönemde kullananlarbi fikir verin

bak cnm benim vücudum da kilo almaya müsaitti.ve ben 1 ay evlenmeden önce 3 ayda evlendikten sonra doğum kontrol hapı kullandım.ve yaklaşık 10 kg aldım.tüğlenme yapmadı ben de.yani herkeste faklı etkisi oluyo ama şimdiki aklım olsa asla ama asla kullanmazdım.

yarbbim ne kadar siciki bir topikmis burasi

eee kizlar nerdesiniz alooooooooooo

ya kızlar allah razı olsun sizden şu dogum kontrol hapı konusunu iyiki açmış oldunuz ya maglum bizde 1 , 2 sene çoçuk düşünmüyoruz bende haziran gibi resmi nikah işlemleri için saglık ocagında sanırım tahliller falan oluyomuş o zaman ordaki aile planlamasındaki hemşirelerle konuşup dogum kontrol hapını kullanıp kullanmak konusunda bilgi alcaktım her bunyede farklı etkileri olyomuş bende tüylenme var bunun iyice dügün öncesi artmasından korkuyorum bu ilaç verilirken herhangi bir tahlil yapılmıyo neye göre veriliyor bilginiz varmı bide geç kalırmıyımki kullanmak için ama sakın kilo yapmasın çünkü zor veriyom hemen alıyom müsaitim yani :) kızlar bilgi verin özelliklede evli olupta bu dönemde kullananlarbi fikir verin

Eğer iyi bir doktora denk gelirsen her türlü tahlili yapıyolar ve bünyene göre ilaç veriyolar, hatta tahlil sonuçlarına göre hapı vermeyebiliyolar da. Düğünden en azından 2 ay önce başlamak gerektiğini söylüyor doktorlar. O nedenle ben haziran başı en geç doktora gidicem

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy demesem çatlarım fmk herseyin çok güzel tasarlamışsın ben bunları görünce gelinligimden falan soguyorum ya hata kına elbisemi aldım üstelik giyemekten vazbile geçtim sizlerinkini gördükçe benimki hiç hoşuma gitmiyor bizim kimse yardım etmedi ve bende acemi nişanlımla gittik aldık ama bi fikir alışverisim olsaydı belki amannnnnn çok kararsızım gün yaklaştıkça korkuyorum benim kuaförüm uzak kaldıgı için salona rasgelle birini tutuk ya kotü yaparsa diye içim içimi yiyiyo eeeee işin içine birazda maddiyat girince iyiçe kafayı yemek üzereyim yaaa bide yetmiyo şu dogum kontrol konusu var ya kullanan varsa başladıysa bi fikir verin kızlar ya şaştım kaldım vala senağlama senağlama

Eğer iyi bir doktora denk gelirsen her türlü tahlili yapıyolar ve bünyene göre ilaç veriyolar, hatta tahlil sonuçlarına göre hapı vermeyebiliyolar da. Düğünden en azından 2 ay önce başlamak gerektiğini söylüyor doktorlar. O nedenle ben haziran başı en geç doktora gidicem

çok teşekküler bende haziran gibi gitcem inş herşey dedigin gibi olurda şu sıkıntılı günleri atlatırız

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy demesem çatlarım fmk herseyin çok güzel tasarlamışsın ben bunları görünce gelinligimden falan soguyorum ya hata kına elbisemi aldım üstelik giyemekten vazbile geçtim sizlerinkini gördükçe benimki hiç hoşuma gitmiyor bizim kimse yardım etmedi ve bende acemi nişanlımla gittik aldık ama bi fikir alışverisim olsaydı belki amannnnnn çok kararsızım gün yaklaştıkça korkuyorum benim kuaförüm uzak kaldıgı için salona rasgelle birini tutuk ya kotü yaparsa diye içim içimi yiyiyo eeeee işin içine birazda maddiyat girince iyiçe kafayı yemek üzereyim yaaa bide yetmiyo şu dogum kontrol konusu var ya kullanan varsa başladıysa bi fikir verin kızlar ya şaştım kaldım vala senağlama senağlama

canim üzülme eminim senin aldiklarinda güzeldir... seninlede daha güzel olacak... bilmezmiyim cok sey madiyatta bittiyor. Nisanlimn ailesi iyi insanlar ama madiyata gelince tam takir pek faydasi olmuyor bende nisanlimla isimizi yüzdürmeye calisiyorum.. farkindaysan ben almanyadayim bir tanecik gelinlik denedim türkiyede ama yine de bu nette gördügüm olsun dedim ... telefonla bilgisayarla isimizi gördürmeye calistiroyouz... ölcülerimi kendim aldim hic prova olmicak ben türkiyeye gelince kostur kostur gidecem bir terziye son düzeltmeler yapilacak hayirlisi, bu konuda bende korkuyorum biraz bakalim nasil bir sey ortaya cikacak..
Üzülme tatlim bize de kimsecik yardim olmuyor ben nisanlimi yönlediriyorum o türkiyede ayarlamaya calisiyor.. gelinligin hazirsa foto koysana tatlim...

ben türkiyede iki koför biliyorum biri bizim mahallede sürekli gittgim
bide nisanimda gittigim köförü. Nisan sacimdan memnun kaldim dügündede oraya gitmek istiyorum
baska bildigim iyi bir yer yok zaten ama Nisanda gittigim yer de cok iyidi... Konu acildi ve suan hatirlamiyorum bile o köförü nerden buldum.... hiii hatirladim
Nisan elbisesi alirken ordaki satici kizlara sordum tavsiye edebilecekleri bir yer var mi diye orayi dediler
oraya gittim yaptigi gelinlerin fotolari vardi baktim ok dedim. Inaniyorum ki seni tesadüfen ayarladigin koförde öyle iyi cikacaktir

ayyy canım ya inş öyle olur kına günü bindalı giymek istedim nişan elbisesi gelinlige yakın oluyo diye istemedim benim bindalımın içi krem rengi altında çok az kabarık tarlatanı var üstünda bolerosu dikiliyo gece boleroyu cıkarıp kafatanını giyecem borda sarı işlemeli gelinligimi hazır aldım etegi kabarık kuyurklu büstiyeri bolca işlemeli taşlarla fotoyu çok uğraştım ama telefonda hiç iyi çıkmadı gelinligim kırk beyaz henüz ayakkabılarımı almadım ama bir tane kırk beyaz alsam iki günde giyerim diye düsünüyorum nişanlımın ailesi hiç elini bişeye uzatmadı benim ailem yardım ediyo 55 günü var nişanlımın göreve başlamasına anlıyacagın alcamız ilk maasla eşyaları falan alcaz evi tutcaz hani birileri yardım etse en azından kendi işlerimle ugraşırım gelinligime falan gezip bakardım yokmu var güzel şeyler ama maddiyat önümüzde engel ayyyyyy inş herşey güzel olur sonradan hiçbir seye üzülmek istemiyorum nisanımda bile kıyafetime kaynana karıstı takım elbise giydim burda nisanlananları görünçe oturup aglıyorum ayyyyy dert çok vala offfffffff offfffffff

canim benim... hem yardimci olmuyorlar hem nasil senin nisan kiyafetine karisiyor buna önlem al cok karismasinlar isine Çok üzgünüm çoook gelinligini baya erken almisin tatlim benim gibisin aynen bende daha sözümüz kesilmemisti gelinlik modeli bakmaya baslamistim kaydirigubbakcemile3

kina icin ben abiye düsünüyorum
canim özel albüm yap ordan bakayim nisan fotolarina :-) bende öyle yaptim

cok dert etme herseyi dert ettikce daha da stres oluyor insan rahat olmaya calis...

Sana söyle diyim bir dokun bir ah isit benden ama en güzel zamanimi üzülmekle gecirmek istemiyorum durumu idare ediyorum hic bir sikintimida aileme yansitmiyorum sende öyle yap sonra daha huzurlu olabilmek icin

vala aynen öyle yapıyorum seninle çok ortak noktamız var haaaaaaaa bu arada artık sıkar kimse karışamaz evim barkım ayrı olacak o bir kere olur hadi iyi geceler

tatlım bende dogum kontrol hapı kullancam ama cok karasızım sızın gıbı... napcaz bu ısı yaaaa:1no2: buarada gelınlık ve kına kıyafetını paylasırsan fıkır edınmıs oluruz...beklıyoruz..a.s.

kızlar neden ısrarla siz korunmak istyosunuz anlamadım.bırakın eşiniz olacak adam korunsun.tecrübe konuşuyo burda.diyo kio tecrübe "kilo aldım kilo sakın kullanmayın" yok siz çok zayıfsanız ii alıyım kilo diyosanız o başka tabi.

kızlar neden ısrarla siz korunmak istyosunuz anlamadım.bırakın eşiniz olacak adam korunsun.tecrübe konuşuyo burda.diyo kio tecrübe "kilo aldım kilo sakın kullanmayın" yok siz çok zayıfsanız ii alıyım kilo diyosanız o başka tabi.
Yani ben açıkçası doğum kontrol hapının erkek korunmasına göre daha çok koruma sağladığını düşünüyorum, hem erkeklere güven olmaz bu konuda :jeyyar: Ben daha önce sivilce nedeniyle kullanmış biri olarak tekrar kullabilirim çok şükür kilo almadım, herkesin bünyesi farklı.

Back