• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

iyi bak demiştim nişanlıma bak tek bizimiyiz ramazan oncesi evlenen kızışmıtı ortalık bak tek degilmişiz diyeyim bari

Ayyyy kızlar böyle listeye dökmüşsünüz gün olarak yazıyor. ıyice azalmış ya daha doğru düzgün bişeycik bile yapmadık. Sadece evimiz hazır, evle ilgili işleri yapmaya çalışıyoruz. Bir de beyaz eşyaları aldık. Umarım sorunsuz atlatırız bu dönemi

bizde evi tuttuk canım kontrat yaptık ama kalorifer tesisatını ev sahbi yaptırıyor biz henuz bişeye başlamadık. çok eksik var ve gitgide maddi olarak sıkılıyoruz. allah hepimizin yardımcısı olsun. zaman gercekten de çabuk gecmeye başladı.

ay kizlar cok hizlisiniz. Daha ne olsun? Bizim ne evimiz var nede baska bisey. Sadece dügün salonunu tuttuk;=))

evet canım biz biraz erken tuttuk hem çok beğendiğimiz bir evdi hemde nişanlım yanlız kalıyordu o yuzden oraya yerleşicek.oldukca fazla vaktimiz var yerleşmek için

Bizim allaha şükür ki kendi evimiz olcak. Düğün masrafları yetmezmiş gibi yüklü bir kredi borcuna giriştik. allah hepimizin yardımcısı olsun. 5 yıl sonra kredi bitince ev benimmiş gibi hissedebilcem. Ama güzel yani herşey belli olduğundan halı, perde vs eve göre seçebilirim. Şuana kadar doğalgaz tesisatını yaptırdık aradan çıktı. Artık hızlanmamız lazım. Bizde de daha salon tutulmadı. Bugün bikaç girişimde bulunduk ama karar ancak 2 haftaya kadar belli olur

ne kadar iyi yapmışsınız evi alarak keske herbirmiz evlerine sahip olabilseler :)) allah gule gule oturmayı nasip etsin eşinle..

Bugün nihayet evimi temizleme girişiminde bulunduk kuzenlerim yardım etti ama yine de yarısını bitirebildik. Çünkü ev sıfır ve inşaat tozu duruyordu daha. Çoooook yorucu bir gündü -tatlicadiarzu-

Temizlik icin daha erken degil mi canim?

Canım biz evi ocak ayında aldık ve ciddi bir temizliğe ihtiyacı vardı. Sıfır evin dezavantajı her taraf (duvarlar, fayanslar, yerler) tozdan bembeyaz. Yani eve gidince rahat hareket edemiyorduk bembeyaz olup çıkıyorduk. Yerleri 4 defa silince ancak tozdan arındı ve parkelerin düşündüğüm gibi açık renk olmadığını gördüm kaydirigubbakcemile3 Umduğumdan daha güzelmiş. O kadar toz yani. ancak yarısını temizleyebildik dün, h.sonu da kalanı inşallah. Düğüne yakın da yeniden temizlencek ttabiki :lepi:

Canım biz evi ocak ayında aldık ve ciddi bir temizliğe ihtiyacı vardı. Sıfır evin dezavantajı her taraf (duvarlar, fayanslar, yerler) tozdan bembeyaz. Yani eve gidince rahat hareket edemiyorduk bembeyaz olup çıkıyorduk. Yerleri 4 defa silince ancak tozdan arındı ve parkelerin düşündüğüm gibi açık renk olmadığını gördüm kaydirigubbakcemile3 Umduğumdan daha güzelmiş. O kadar toz yani. ancak yarısını temizleyebildik dün, h.sonu da kalanı inşallah. Düğüne yakın da yeniden temizlencek ttabiki :lepi:

ayyyyyyyyyy güle güle otur şimdi senin heyacanında bi ayrıdır herşeyi kendi evin oldugu için daha bi titizlikle yapıyorusundur darısı bize hayırlı olsun

ayy bız hıcbısey almadık daha ne beyaz esya ne mobılya... ne ev tuttuk... benım ceyızde az eksıkler kaldı ama gerısı hep duruyo... cokmu yavas davranıyoz acaba?

parpalm - 01.08.2009

sec_hil - 01.08.2009

hulka26 - 01.08.2009

Giresunlu_Arzu - 01.08.2009

tuba654 - 02.08.2009

winnie06 - 03.08.2009

sulfat - 04.08.2009

kader06 - 08.08.2009

jtosik - 08.08.2009

lokum06 - 15.08.2009

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyy güle güle otur şimdi senin heyacanında bi ayrıdır herşeyi kendi evin oldugu için daha bi titizlikle yapıyorusundur darısı bize hayırlı olsun
Evet canım aynen öyle. Allah hepinize nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Kolay gelsin canim, o zaman bayagi isin vardir ;)
sağol canım, çok çalışmam lazım çok

ayy bız hıcbısey almadık daha ne beyaz esya ne mobılya... ne ev tuttuk... benım ceyızde az eksıkler kaldı ama gerısı hep duruyo... cokmu yavas davranıyoz acaba?

Biz evi ve beyaz eşyaları aldık. Mobilyaların hepsi duruyor. Doğru düzgün bakmadık bile. Dolayısyla halı perde vs. de bekliyor mobilyaları. Çeyiz desen benim hala yarım yamalak. Hızla tamamlamam lazım. Henüz düğün mekanına karar vermedik. Pek de iç açıcı durumda değiliz biz de-tatlicadiarzu-

Back