• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

kizlar kamera cekimi icin askim sordu
300 tl + 100 resim demisler
bide ben illa disarda cekinsin istiyorum dügün fotlar onu da sormus dis cekim yaptiklari iki mekanlari varmis bir örnek pozlari atacaklarmis mail olarak, bunu duyunca baya sevindim cüki den diyordumki olsun söyleriz fotografciya gideriz sahile orda deniz manzarasida var cimde ceker neolcak ki iflan dedim. Nisanlim pek olmulu bakma biz cimlere yatariz poz vermek icin milette sinama izler gibi bizi izler filan dedi ozaman poz verebilirmisin dedi tam onu konusurken fotografci aradi bir gün önceden bilgi istemisti nisanlim mail atarak dis cekim yaptimiz iki mekan var diyince sevindim bene. Ama fotolarin fiyatini bilmiyorum nisanda bile 300 - 400 tl tutmustu resimler

gece kuşu oldum kimse olmuyo ayyy fmk pozlar çok güzel bencede en güzeli dogal olanı ama mecburen kapalı mekanlara güç yetiyo valla doğru söylüyorsun o heyecanla acaba nasıl pozlar vercez bakalım kızlar kaç günümüz var ayyyy ins askım balayı için bodrumda dayısının yazlıgı var orayı ayarlayabilirsek bizde gitcez bakalım kismet tabi ama gitmeyi isterdim ay kızlar bişey sorcam siz sorması ayıptır şu dogum kontrol işini ne yaptınız anacım benim kadar kararsız varmıdır valla ben iyice manyaklaştım başımda kırk tilki dolaşıyo bunu düşünecek yerim kalmadı sizler ne düşünüyosunuz hangi yontem iğnemi yoksa hapmı

canım işallah balayını ayarlayabilirsiniz:Saruboceq:
doğum kentrole gelince iğneleri çok kötülemişler bn güvenemiyom zaten iğneden çok korkuyorum hap düşünüyorum yasmin varmış onu, doktorada gitmicem sanırım sigortamda yok ona masraf yapamıcam, kondomuda kuzenlerimin eşleriyle konuşyum istemiyomuş erkekler ve diyolarki insan birbirini hissetmek istiyo ikinizin arasında bişey oluyo kondom hiç iyi değil diyolar :utangac: valla bna evliler böle dedi bnde size aktarıyom çk ayrıntıya girdim ama sırf bilgilenelim diye utandım bak şimdi anlatmasamıydım acaba :asigim:
biz zaten 3 yıl mecbur şırnaktayız çocuk istemiyoruz bnde malum vatandaşlık işleri( göçmenimya hani) anca hallederim ve atanırım, batıya gelincede ev almayı planlıyoz maddi sıkıntı çekeriz baya senağlama 5 yıl çocuk istemiyoruz o yüzden adam gibi korunmamız gerekiyo ama yan etkisi olurmu onu bilemem

canım için rahat olsun bir gelinlik 2 katı pahalıysa onda bir kalite farkı vardır. malzemeler farklıdır ben gelinlikçiler gezerken 700 tl lik gelinlikleri denedim ama hiç içime sinmedi plastik boncuklar koymuşlardı üzerlerine bence hoş durmuyordu ama tabiki zevk meselesi birde bütçeye göre almak gerekiyordu bir tane gelinlik begendim çok hoşuma gitti ama denemedim bile çünkü bizim bütçeyi aşıyordu nişanlım benim begendimi anlasa birde alamzsa çok üzülürdü o yüzden çok pahalı gelinliklere bakmadım orta bişey aldım

akillica davranmisin canim... ne bilim ben hic öyle ucuz gelinlik görmedim bile Ordu pahali bir yer. Samsunda sorduk ordada cok yüksek bir fiyat söylediler ama eyer cidden almak isterseniz size iyi bir indirim yapabiliriz demislerdi böyle durumlarda yarisindan fazlasini düsürüyorlar fiyati cünki insanlarimizin bütcesi belli kim alabiliyorki 3000 liralik gelinlik. Sonucta gelinlikten ziyade baska masraflarda var. Ilk denedigim gelinlik güzeldi hele etek kismi cok hos tu kuyrugu da vardi benim boyum 160 olmasina rahmen kabarik kuyruklu gelinlik yakisti en azindan ben yakistirdim cüce gibi durmuyordu. Ama benim aklimda baska model oldugu icin hic alici olmadim. Simdi iste Istanbulda Ayse Firidin Moda evine diktiriyorum hayirlisi

kızlar gelinligimi aldım ama telefonum fotograf çekmiyor bozulmuş o yüzden paylaşamadım ama cumartesi günü tekrar gidicem o zaman çekmeye çalışıcam arkadaşımdan telefonunu isticem cumartesi günü gezmekten halim kalmadı bursada girmediğim gelinlikçi kalmamıştır boşuna gezmişim ilk gittigim ilk giydiğim gelinliği aldım fiyatı 1275 üstü straplez heryeri swarovoski taşlı uzun duvaklı kabarık altı altıda taşlı artık gelsin 2 agustos çok mutluyum allah hepimize giymeyi nasip etsin

gelinliğin hayırlı olsun canım resimlerini bekliyorumhihoyyythihoyyyt

bende söylim bari bende 1750 diktiriyorum cok daha ucuza 500 - 800 arasi arkadaslarda cok var o rakamla karislatirinca acaba kasiklandik mi diye düsünemeden edemedim ama sizde benim diktiridigim civarda diktiriyorsunuz rahatladim birazcikkkkkkk.

canım fiyat diktirdiğin yere kumaşa taşlarına göredeğişiyo benimki çk ucuza geldi ama tanıdık sayesinde öle oldu yoksa kadın 1200 dedi

şu dış mekanı bende sorimya stüdyoları bnde sevmiyom belki bi ihtimal dış mekan yaptırabiliriz

Korunma konusuna gelince: En iyi yöntem Dogum kontrol hapi... bende düsündüm yan etgileri var dendi kizir yapiyor dendi ama beni düsüncemden caydirmadi. Igne daha cok yan etgileri var cünki daha fazla hormon iceriyor. Kilo yapiyor mus aslinda dogum kontrol hapi söyle kilo yapiyor istah acma yaglandirma gibi bir yan etgisi yok vücütta su topluyor bu yüzdende 2 kilo filan alinabiliniyormus
kizlar ilgilenen varsa internette uzman tv bakin orda doktorlar anlatiyor. Ilk gecede kondom filan nebilim ben istemem geri cekme filanda cok ilkel yani oda bir korunma yolu ama ilk gece icin uygun degil gibime geliyor ;-) ve rizkli bir korunma yolunu. En güvenilir %99,9 hap

Uzman tv izleyin canlarim nette

şu dış mekanı bende sorimya stüdyoları bnde sevmiyom belki bi ihtimal dış mekan yaptırabiliriz

sor tabi aslinda bakilirsa okadar da cok fiyat farki olmamasi gerekiyor... cünki fotografci icin degisen bir sey yok ki. Fotografcinin örnek pozlari gelsin paylasacam sizinle
diyorumya nisanda tam da hatirlamiyorum ama 350 tl verdik stüdyo cekimi. Simdi ayni yere dügün icin soryoruz

slm kızlar önce hepinize mutluluklar diliyorum..bizimde düğünümüz 1ağustosta inşaALLAH...ama daha çok zaman var gibi acaip rahatım yaaa...

Korunma konusuna gelince: En iyi yöntem Dogum kontrol hapi... bende düsündüm yan etgileri var dendi kizir yapiyor dendi ama beni düsüncemden caydirmadi. Igne daha cok yan etgileri var cünki daha fazla hormon iceriyor. Kilo yapiyor mus aslinda dogum kontrol hapi söyle kilo yapiyor istah acma yaglandirma gibi bir yan etgisi yok vücütta su topluyor bu yüzdende 2 kilo filan alinabiliniyormus
kizlar ilgilenen varsa internette uzman tv bakin orda doktorlar anlatiyor. Ilk gecede kondom filan nebilim ben istemem geri cekme filanda cok ilkel yani oda bir korunma yolu ama ilk gece icin uygun degil gibime geliyor ;-) ve rizkli bir korunma yolunu. En güvenilir %99,9 hap

Uzman tv izleyin canlarim nette

kızlar bakın ne anlatçam kuzenlerimden biri ve eşi sn koruncaksın bn korunmucam diye inatlasırken eşi hamile şimdi, ve kız hala kendini anne olmaya hazır hissetmiyo hem maddi hem manevi. Takvim yöntemini kullanıyolardı ama sonuç ortada CADIARZU

hos bulduk canim
iki ayin kaldi bilmem artik cok mu az mi :-)
rahat oldugunu göre isleri yoluna koydunuz demek hazirliklar tamam mi

kızlar bakın ne anlatçam kuzenlerimden biri ve eşi sn koruncaksın bn korunmucam diye inatlasırken eşi hamile şimdi, ve kız hala kendini anne olmaya hazır hissetmiyo hem maddi hem manevi. Takvim yöntemini kullanıyolardı ama sonuç ortada CADIARZU

bu yöntemler hikaye güvenilir degil.... bir kadin olasilik az olsa bile her gün hamile kalma rizki var...

ben korunacaksam keyfimden degil mecburuz suan bebek sahibi olamayiz durumumuz müsait degil bu yüzden Hap kulanacagim haziran 8 de randevum var allah kismet ederse

Son düzenleme:
canım walla ben ailemin yanında değilim çeyiz hazırlıkları ile onlar ilgileniyo.salonu da ayarladılar...tek derdim gelinlik burdan haziranın son haftası çıkabilicem gelinliğe de adıyamandan değil konyadan bakmak istiyorum.diktirmeye zaten zaman yok hazırlardan bakıcam bulurum herhalde dimş:uhm:

canım walla ben ailemin yanında değilim çeyiz hazırlıkları ile onlar ilgileniyo.salonu da ayarladılar...tek derdim gelinlik burdan haziranın son haftası çıkabilicem gelinliğe de adıyamandan değil konyadan bakmak istiyorum.diktirmeye zaten zaman yok hazırlardan bakıcam bulurum herhalde dimş:uhm:

aramıza hoşgeldin canım
öğretmensin sanırım branşını sorabilirimiyim

ben yokken neler kaynatmişsınız öyle....
busra02 hoşgeldin canım...bende seninle aynı durumdayım...şu a ist..ailem izmir de bende haziran sonu dönüyorum...bende gelinliğimi burda diktirmeye karar verdim...ilk prova bu çarşamba 1 ay içinde dikilecek....

fmk benimde aklıma soktun dış mekanda fotoğraf işini...ama benimkini kandıramıyom:mymeka:......

niye itiraz ediyor seninki fiyat farkini ögrenmeden hic öyle mizikcilik yapmasin
dügün bitter el ayak ceklir bir tek fotolar kalir hatira olarak cocuklariniza miras de bisiyler kandir nisanlini :-)

Back