• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

Günaydinnnnnnnnn canlarim... sabah sabah bu bustiyer isi aklma geldi ne hikmetse
sicakta bustiyer bunaltmazmi CADIARZU

günaydın arkadaşlar benim de aklımda bustiyermi yoksa normal çamaşırmı... Dün arkadaşımla konuşurken o bustiyer daha iyi oldugunu söyledi gelinlik vücuda değdiğinde dönüyormuş öyle dedi ama ben büstiyerli almadım normal çamaşır aldım hiç aklıma bile gelmedi bustiyerli almak aldığım yerde hiç söylemedi... Cumartesi günü provaya gidicem karar vermem lazım artık ne giyeceğime önerilerinizi bekliyorum

ben bugün aldım.istediğim modelin 70b sini buldum hihoyyytarada bir gözüm 80 85 kaydı ah..ah......çok sevindim..fiyatınıda söyleyim..malum sizlerede lazım olacak.:jeyyar:..yeni incinin dışarıda 94 filan ben 70aldım...karnı beli kapatan tarzda önünde bağcık var...aklınızda olsun kızlar......fmk ist.geldiğinde eminönüne bakmanı öneririm..fiyatlar daha uygun.sengözlerimebaksanab..
bu arada günlük kullanım için 12 kişilik kaşık çatal takımı bakıyırdum...onuda aldım..:lepi:.89 parça narinin kutu içinde...onuda dişarıya göre daha uyguna aldım...bugün istediğim herşeyi daha uygun fiyata aldım...naniknanik

slm kızlar ben geldim bugün hiç giremedim çünküüüü geç kalktım sonrada hadi balaım kınalık bakmaya ve anneme elbise bakmaya hem benim düğünüme hemde 21 haziranda teyzemin oğlu evleniyo bursada onun için
ikimizde bulduk elbise ve aldık annem iki düğünede aldı hala daha güzelini bulursam alırım diyokaydirigubbakcemile2 uyguna aldı çünkü
bide bide kınada dağıtılcak kınaları aldım
biraz sonra hepsini eklicem:dance::dance:

ne güzel foto geliyor demek...... dalinacaim bekliyorum

kizlar ben bugün birazcik hayal kirikligina uradim fotografci dis cekim örnek fotograf cekimleri gönderdi saolsun. Benim Hayal ettigim gibi calismalar degil yani benim ekledigim fotolar gibi güzel degil

dalina bekliyoruz fotoları....ben dün akşam foto eklemeye çalıştım ama bu sefer yapamadım...
fmk dış mekan çekimlerini bence her fotoğrafçı yapamaz....sadece dış çekim yapan kişiler daha uzmanlaşmıstır...

bunlar çiçekli kına kutularım
my.php
[/URL][/IMG]
bunlarda kalpli kına kutularım hepsi aynı olmasın dedim 50 tane çiçekli 50 tane kalpli
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
kutularda böyle kızlar

Bana atilan örneklerin birazini ekliyorum: Alinti yapilmasin lütfen yorumlarinizi aldiktan sonra silecegim tekrar. Cok Örnek Poz göndermisler ama diyer mekani begenmedigim icin onlari hic eklemiyorum

Sildim

Son düzenleme:
dalina bekliyoruz fotoları....ben dün akşam foto eklemeye çalıştım ama bu sefer yapamadım...
fmk dış mekan çekimlerini bence her fotoğrafçı yapamaz....sadece dış çekim yapan kişiler daha uzmanlaşmıstır...

canim orduda ki en tandidik fotografci bu yilarin fotogarfcisi bu böyleyse diyerleri daha da kötüdür en cok bu fotografci is yapiyor. Istanbul olsa secenek cok tabi ama az la yetinmek zorunda kaliyoruz bende son derece dedayciyim senağlama begenemiyorum bir sey benim begendimi de baskalari begenmiyor kaydirigubbakcemile3

buda kınalığım kızlar ama rengi biraz daha koyu fotoda farklı çıkmış, bide arkada fermuarımı annem tam kapatmamıştı yırtılcak diye korkuyomuşdelikafadulden
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

dalina kıyafetini modelini ve rengini beğendim...sade ve şık...ayrıca üst kısmı boyundan bağlamalı benimde çok hoşuma gitti...resmin üstüne tıklattım ama büyümedi...kına kutularıda güzel...iki farklı iyi olmuş..

fmk fotolar kötüdeğil...ama senin eklediklerin gibi farklı değil...söylersen istediğini çekebilir diye düşündüm...pencereden bakarken .çimler üzerinde yalın ayak yürüş yaparken filan...

dalina kıyafetini modelini ve rengini beğendim...sade ve şık...ayrıca üst kısmı boyundan bağlamalı benimde çok hoşuma gitti...resmin üstüne tıklattım ama büyümedi...kına kutularıda güzel...iki farklı iyi olmuş..

niye büyümediki acabaCADIARZU
bundan önce eklediklerim büyüyomudu onuda bilmiyom gerçi:çok üzgünüm:

fmk fotolar seninde dediğin gibi pek hoş dil stüdyoda çekilmiş gibi duruyolar sanki :uhm:

fmk fotolar kötüdeğil...ama senin eklediklerin gibi farklı değil...söylersen istediğini çekebilir diye düşündüm...pencereden bakarken .çimler üzerinde yalın ayak yürüş yaparken filan...

az önce benim sectigim pozlari mail olarak attim fotografciya
ben böyle farkli istiyorum dedim böyle calismalr yapabilirmisiniz diye sordum
simdi cevap beklicem... Yukardan cekim altan cekim filan
yada kocisin kucaginda ellimde ayakkabilarim filan yani benim topikte ekledigim gibi ben öyle istiyorum. Simdi taktimya ben o fotolari kafama daha rahat edemem ne huyluyum ya.

Dalina abiyenin rengi modeli cok hos sadeligin asaleti!

Back