• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

bu ilk denediğim hali, göüğslerim küçük olduğu için mecbur bide askı taktırdık pek içime sinmedi ama taşıyamam gelinliği yoksa-tatlicadiarzu-
my.php
[/URL][/IMG]

buda akısı takılmış hali
my.php
[/URL][/IMG]

şimdi baktım canım...gelinliğin özellikle üstünü çok beğendim.:lepi:..benimde göğüslarim küçük ve straplez istiyorum...nişanlımıda daha yeni ikna ettim.:sm_cool:..arkası nasıl?bağcıklı olanlar kaymıyormuş diye duydum...ip koymazsan kayıyor mu? ipsiz daha şık bence...a.s.

canım arkası fermuarlı, okadar çok daralttırdımki kilo alırsam çatlıcak göğüs kısmı açılmasın diye darlttırdımda daralttırdım aslında bi gün denicem belki askısız düşmezCADIARZU, ipli olanları kuaförde bağlamayı pek beceremiyolar gördüğüm kadarıyla böle netten baktıklarımız gibi v şeklinde olmuyo biçoğu

dalina gelinliğin çok hoşuma gitti kumaşı simli galiba dügününde parıl parıl parlıcaksın çok güzel bir gelin olacaksın

ya kızlar içme sıkıntı girdi benimde boyum 160 ve ben kabarık bi gelinlik aldım fmk dalina yakışmaz demişsiniz valla oturup ağlıyacam herkes çok beğendi üzerimde ben olaya o taraftan hiç bakmadım benimde temmuzda sadece üst kısmı kilo alırsam diye yada verirsem diye bi oynama olacak ama sizler böyle diyince ne biliyim içime sıkıntı girdi bu arada dalina aldığın hersey çok güzel canım eminim çok şeker olacaksın valla düğün sonrası hepinizi tekrar görmek isterim o güzellikleri nasıl yaşadığınızı paylaşın bu kadar ay birlikteyidik FMK canım günlük kullanımı bilmiyordum çok tes ederim belki sonra kullanamazsam çünkü ben aylık alacaktım iyi oldu söyledigin ins rahatsız olmam olmazsa önceden bi günlük olanı deneyim eğer memnun kalırsam devam etmek istiyorum yardımın için tes hiç kullanmamıstım iyi oldu soylediğin

ya kızlar içme sıkıntı girdi benimde boyum 160 ve ben kabarık bi gelinlik aldım fmk dalina yakışmaz demişsiniz valla oturup ağlıyacam herkes çok beğendi üzerimde ben olaya o taraftan hiç bakmadım benimde temmuzda sadece üst kısmı kilo alırsam diye yada verirsem diye bi oynama olacak ama sizler böyle diyince ne biliyim içime sıkıntı girdi bu arada dalina aldığın hersey çok güzel canım eminim çok şeker olacaksın valla düğün sonrası hepinizi tekrar görmek isterim o güzellikleri nasıl yaşadığınızı paylaşın bu kadar ay birlikteyidik FMK canım günlük kullanımı bilmiyordum çok tes ederim belki sonra kullanamazsam çünkü ben aylık alacaktım iyi oldu söyledigin ins rahatsız olmam olmazsa önceden bi günlük olanı deneyim eğer memnun kalırsam devam etmek istiyorum yardımın için tes hiç kullanmamıstım iyi oldu soylediğin

Aman kadarcim ne ye stres yapiyorsun hic gerek yok gülüm benim. Beni boyu 160 gelinligin etek kismi kaparik ve üstüne üstlük bide kuyrugu var kaydirigubbakcemile3 Kisa boylular kuyruklu elbise de giymicekmis vay annasini ne cok biliyorlar. Canim benim Dogru cok kabarik olunca güzel olmaya bilir ama vücüdunun orantilariyla ilgili sen üstüne denedin de aldin sonucta ve gelinlik modeli sana yakismis ozaman no problem gülüm. Bide topuklu ayakkabi diye bir sey var venim gelinlik ayakkabim da baya bir yüksek biliyorsun eklemistim fotosunu buraya şakkıdı

Lens konusuna gelince pes etmemen gerek türkiyede nasil bilmiyorum ama almanyada söyle anlatayim: gidiyorsun söylüyorsun gözlerini kontrol ediyorlar sonra lensi takiyorsun nasil takilacagini ögretiyolar tabiki ki o lenslere yarim saat 45 dak. filan carsida gezip dolaniyorsun sonra tekrar kontrol ediyor lensli gözlerini lens iyi oturmusmu gözlerin kanlanmismi bide dpt ölcüsü iyimi cok mu az mi eger rahatsiz ettiyse o lens baska bir lens denetiyorlar. Bazen hemen bir takmaya lens göze uygun olmaya biliyor bazen rahat ettiren lensi bulabilmek icin bir kac cesit denemek gerek. Cünki cok cesitlileri var. Sonra karar verdikten sonra satin aliyorsu

kader06 sıkma canını:teselli:...eminimki gelinliğin çok güzeldir. ve sana çok yakışışacakk.a.s..içine dert olduysa topuklu ayakkabı giyersin.:jeyyar:..
bende bugün gelinliğimi diktirmek için anlaştım...modelin ismi pronovias olga...resim eklemeye bilseydim sizin için hemen eklerdim...35 gün sonra bitmiş olucak..ilk provam çarşamba....iç çamaşırla prova olucakmış...ikinci prova ayakkabı ile...

canım biz şuanda üzerinde görmeden yorum yapıyoz herkes çok beğendi üzeremde demişsin demekki bi problem yok, görenler beğendiyse hihoyyyt üzme kendi bilmeden seni kırdıysam çok özür dilerim kaydirigubbakcemile5

kızlar bu davetiye sizce nasıl kararsız kaldımCADIARZU
my.php
[/URL][/IMG]

niye karasız kaldın ki...sitede bu tarz davetiye görmüştüm...diğerleri gibi sıradan değil...farklı...ben alırdım canım..beğendim çok şirin...alkisalkisalkis
davetiye ile ilgili kendi fikrimi söylemek istiyorum...davetiyeler ne yazık kı daha sonra çöpe atılıyor.. o nedenle pahalı bir şey almayı düşünmüyorum.laelaelaelaelae..kendi davetiyelerimi ucuz seçmeyi düşünüyorumÇok üzgünüm çoook..senin ki gzel ama.sanırım biraz pahalı...:a015:

dalina senden bir ricam var...benim beğendim gelinliği int.bulup buraya ekler misin..sizin yorumlarınız benim için çok önemli...diktirdikten sonra pişman olmak istemem...

canım bak buraya gir ImageShack® - Image Hosting
sonra email yazan yeri dolsuruyon sonrada browse yazan yere tıklayıpm pcenden resmi yüklüyosun sonra start upload var oraya tıkla yüklenmesi biraz sürüyo sonra uzun uzun adersler çıkıyo 2-3 sater 2ci sıradakini kopyalıyosun sonra kkdaki cvp yaz kısmına gir dağresmi falan var orasını aç orda çıkan şeyi sil sonra kopyaladığın şeyi yapıştır

niye karasız kaldın ki...sitede bu tarz davetiye görmüştüm...diğerleri gibi sıradan değil...farklı...ben alırdım canım..beğendim çok şirin...alkisalkisalkis
davetiye ile ilgili kendi fikrimi söylemek istiyorum...davetiyeler ne yazık kı daha sonra çöpe atılıyor.. o nedenle pahalı bir şey almayı düşünmüyorum.laelaelaelaelae..kendi davetiyelerimi ucuz seçmeyi düşünüyorumÇok üzgünüm çoook..senin ki gzel ama.sanırım biraz pahalı...:a015:

canım aslında biz başka bişi beğenmiştim ama biraz pahalıydı dediğin gibi çöpe gitçek yani bunun 100adedi 15tl ve 1000adede kadar baskı ücretide sadece 15 tl, yani 600 adet bastırır isek 105 tl falan oluyo bnce çk iyi ama izmirde aynını bulamazsak bursadan kargoyla isteriz artık

resim neden öle çıkmış bilmiyorum ama sonuçta çıkmışya olsun biz tıklayıp bakarız bu gelinlık modeli gerçekten çok güzel bn sitede hep görüyorum ve çok beğeniyorum bu modelikaydirigubbakcemile5

kuyruklumu yaptırayım kuyruksuz mu?birde üst kısmında göğüs üstü bir yer kötü duruyo...üst kısmını biraz farklı yapacaz...ama nasıl??kızlar olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyorum...bu arada gelinlik krem rengi olacak...

bn yatıyorum kızlar gerçi sadece tatlırüya var amananiknanik
keder06 da gelir biradan ders molasında geceleri uğruyo artıksositososito sana iyi çalışmalar canım,
herkese iyi geceler

Back