• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

bu ilk denediğim hali, göüğslerim küçük olduğu için mecbur bide askı taktırdık pek içime sinmedi ama taşıyamam gelinliği yoksa-tatlicadiarzu-
my.php
[/URL][/IMG]

buda akısı takılmış hali
my.php
[/URL][/IMG]

canım cok yakısmıs gelınlıgın... mutlulukla huzurla gıyersın ınsallah... bakalım ben ne sececem hıc bılmıyorum...

kuyruklumu yaptırayım kuyruksuz mu?birde üst kısmında göğüs üstü bir yer kötü duruyo...üst kısmını biraz farklı yapacaz...ama nasıl??kızlar olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyorum...bu arada gelinlik krem rengi olacak...

canım oynucaksan kuyruğu fazla olmasın çk basan olcak çünkü, üst kısmına gelince pek bişey diyemiyorum o parça kaldırılıp düz bi şekildede kalabilir ama bu gelinliğe göğüs kısmına işleme pek gitmez gibi geliyo bna, terzinle iyice konuşup nsl güzel duruyo deniceksiniz artık

canlarım benim herşey için tes ederim dalina ,fmk, tatlırüya fikirleriniz için dalinacım yok güzellim niye kıracaksın biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz bizi ancak bizim gibileri anlar o yüzden fikrilerinizi çok önemsiyorum kötü bile deseniz bana bi fikir çünkü artık kafam çok karıstı o kadar iş varki bide sınav stressi var evet dalinacım iyi tahmin ancak geceleri molada giriyorum ama ne yalan söyleyim aklım hep burda kalıyo sitede yazışınca kas gevşetici içmiş kadar rahatlıyorum çok gerginim nişanlımın tayin yeri 1 haziranda belli olcak bide onun stressi var herşey biz yapıyoz onun ailesi elini eteğini çektigi için o yüzden çok bunaldım benim ailemde bi yere kadar yetişiyor ama allah yardımcımız oluyor sabırla çözcez allah hepimizin yardımcısı olsun evet ayakkabımı baya yüksek alcam tek çare orda gözüküyor canlarım kib aaaaaaa tatlı rüya gelinligin çok harika ama kuyrugu aşırı uzun yaptırma insanı yoruyo herkes basacak benimki oyle üst kısmınıda yine sen bilirsin de askısız yaptırma derim ben 1ay sonda yaptırcam evde deniyorumda ister istemez kayıyo biraz hadi kızlar kib biraz uzun yazdım sık giremedigim için hepinize cvp vermek istedim öpüldünüz fıstıklar

tatlı rüye gelinliğin üst kısmı için fikir istemiştin bu modeli buldum bi fikir olur sana
my.php
[/URL][/IMG]

merhaba dalina... ekledigim gelin pozlarina göz atmayi unutma olurmu canim yorumunu bekliyorum

canım baktım ama yorum yapmadan kaçtım sanırım:utangac:
çok güzel pozlar heyecandan unutmazsak güzel pozlar veririz artık kaydirigubbakcemile3

fmk bende baktım pozlara....özellikte çimenler üzerinde çekilenleri beğendim.:lepi:..ben fotolarımı fotğrafçıda çekilmesini istemiyom.:çok üzgünüm:..deniz kenarı yeşillik içinde doğal olsun filan istiyom.sositososito.ikinci düğünüm antalya nın bir ilçesinde olacak deniz ayağımın altında ama sanırım fotoğrafçı çok fiyat ister...bir aşkıma söyleyeyim bakalım belki olur.Şeniz...ama sanırım sadece istemekle kalacak...

gece kuşu oldum kimse olmuyo ayyy fmk pozlar çok güzel bencede en güzeli dogal olanı ama mecburen kapalı mekanlara güç yetiyo valla doğru söylüyorsun o heyecanla acaba nasıl pozlar vercez bakalım kızlar kaç günümüz var ayyyy ins askım balayı için bodrumda dayısının yazlıgı var orayı ayarlayabilirsek bizde gitcez bakalım kismet tabi ama gitmeyi isterdim ay kızlar bişey sorcam siz sorması ayıptır şu dogum kontrol işini ne yaptınız anacım benim kadar kararsız varmıdır valla ben iyice manyaklaştım başımda kırk tilki dolaşıyo bunu düşünecek yerim kalmadı sizler ne düşünüyosunuz hangi yontem iğnemi yoksa hapmı

kızlar gelinligimi aldım ama telefonum fotograf çekmiyor bozulmuş o yüzden paylaşamadım ama cumartesi günü tekrar gidicem o zaman çekmeye çalışıcam arkadaşımdan telefonunu isticem cumartesi günü gezmekten halim kalmadı bursada girmediğim gelinlikçi kalmamıştır boşuna gezmişim ilk gittigim ilk giydiğim gelinliği aldım fiyatı 1275 üstü straplez heryeri swarovoski taşlı uzun duvaklı kabarık altı altıda taşlı artık gelsin 2 agustos çok mutluyum allah hepimize giymeyi nasip etsin

gece kuşu oldum kimse olmuyo ayyy fmk pozlar çok güzel bencede en güzeli dogal olanı ama mecburen kapalı mekanlara güç yetiyo valla doğru söylüyorsun o heyecanla acaba nasıl pozlar vercez bakalım kızlar kaç günümüz var ayyyy ins askım balayı için bodrumda dayısının yazlıgı var orayı ayarlayabilirsek bizde gitcez bakalım kismet tabi ama gitmeyi isterdim ay kızlar bişey sorcam siz sorması ayıptır şu dogum kontrol işini ne yaptınız anacım benim kadar kararsız varmıdır valla ben iyice manyaklaştım başımda kırk tilki dolaşıyo bunu düşünecek yerim kalmadı sizler ne düşünüyosunuz hangi yontem iğnemi yoksa hapmı

umarım balayı işini halledebilirsiniz...sizler için çok güzel bir anı olur.:utangac:...balayı mutlaka olmalı diye düşünüyorum...nişanlımda maddiyat açısından ilk başta istemememişti...ama ben onu kandırdım....o benim yanımda olsa daha ben onu neler için kandırırdımda:jeyyar:....neyse...bizde uygun fiyatlı bir yer ayarlamıştık...nişamlıma kalsa seneye:mymeka: balayı yapacağız..diğer konuya gelelim..iğneyi hiç bilmiyom:1no2:..sanırım ayda bir yaptırılıyorr...doktorların bizim gibi durumda olanlara çevremden hap önerildiğini duydum....hapı bir ay önceden başlamak gerekiyormuş...kaydirigubbakcemile

kızlar gelinligimi aldım ama telefonum fotograf çekmiyor bozulmuş o yüzden paylaşamadım ama cumartesi günü tekrar gidicem o zaman çekmeye çalışıcam arkadaşımdan telefonunu isticem cumartesi günü gezmekten halim kalmadı bursada girmediğim gelinlikçi kalmamıştır boşuna gezmişim ilk gittigim ilk giydiğim gelinliği aldım fiyatı 1275 üstü straplez heryeri swarovoski taşlı uzun duvaklı kabarık altı altıda taşlı artık gelsin 2 agustos çok mutluyum allah hepimize giymeyi nasip etsin

hayırlı olsun canım resmini bekliyoruz....fiyatıda uygun canım...bende diktirıyorum...1500liraya..bende ilk sorduğum yere diktiriyorum....dikilincede resmini koyarım...bu arada sayfa 56 da resmini koydum...aynısı olacak ...kızlar olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyorum...

bende söylim bari bende 1750 diktiriyorum cok daha ucuza 500 - 800 arasi arkadaslarda cok var o rakamla karislatirinca acaba kasiklandik mi diye düsünemeden edemedim ama sizde benim diktiridigim civarda diktiriyorsunuz rahatladim birazcikkkkkkk.

diktirdiğin model kullanılan kumaş ve en önemlisi diktirdiğin semte göre fiyat değişiyor...
benim modelim belliydi zaten...üç farklı yere sordum...bir tanesine kumaşı sormadım ama 1350 demişti...
diğer iki yer aynı kumaşı kulanacak...
bir tanesi bakırköyde ve 2400 istedi
ben evime yakın olan yere sordum ve aynı kumaş için fiyat 900 lira daha az...
benimde içime orası sindi...bakırköyde yaptırsaydım kesin kazıklandım diye düşünürdüm...

kızlar ben geldim
ama önce aşkımla konuşçam msnede sonra yine gelirim:dance:

eeee dalina benim askimal konusmam bitti. Mesaizi bitti eve gidiyor simdi sen halden msn demisin yeter bukadar konusam dön balaim KK ya

bende söylim bari bende 1750 diktiriyorum cok daha ucuza 500 - 800 arasi arkadaslarda cok var o rakamla karislatirinca acaba kasiklandik mi diye düsünemeden edemedim ama sizde benim diktiridigim civarda diktiriyorsunuz rahatladim birazcikkkkkkk.

canım için rahat olsun bir gelinlik 2 katı pahalıysa onda bir kalite farkı vardır. malzemeler farklıdır ben gelinlikçiler gezerken 700 tl lik gelinlikleri denedim ama hiç içime sinmedi plastik boncuklar koymuşlardı üzerlerine bence hoş durmuyordu ama tabiki zevk meselesi birde bütçeye göre almak gerekiyordu bir tane gelinlik begendim çok hoşuma gitti ama denemedim bile çünkü bizim bütçeyi aşıyordu nişanlım benim begendimi anlasa birde alamzsa çok üzülürdü o yüzden çok pahalı gelinliklere bakmadım orta bişey aldım

Back