Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ilk denediğim hali, göüğslerim küçük olduğu için mecbur bide askı taktırdık pek içime sinmedi ama taşıyamam gelinliği yoksa-tatlicadiarzu-
[/URL][/IMG]
buda akısı takılmış hali
[/URL][/IMG]
canım cok yakısmıs gelınlıgın... mutlulukla huzurla gıyersın ınsallah... bakalım ben ne sececem hıc bılmıyorum...
kuyruklumu yaptırayım kuyruksuz mu?birde üst kısmında göğüs üstü bir yer kötü duruyo...üst kısmını biraz farklı yapacaz...ama nasıl??kızlar olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyorum...bu arada gelinlik krem rengi olacak...
tatlı rüye gelinliğin üst kısmı için fikir istemiştin bu modeli buldum bi fikir olur sana
[/URL][/IMG]
gece kuşu oldum kimse olmuyo ayyy fmk pozlar çok güzel bencede en güzeli dogal olanı ama mecburen kapalı mekanlara güç yetiyo valla doğru söylüyorsun o heyecanla acaba nasıl pozlar vercez bakalım kızlar kaç günümüz var ayyyy ins askım balayı için bodrumda dayısının yazlıgı var orayı ayarlayabilirsek bizde gitcez bakalım kismet tabi ama gitmeyi isterdim ay kızlar bişey sorcam siz sorması ayıptır şu dogum kontrol işini ne yaptınız anacım benim kadar kararsız varmıdır valla ben iyice manyaklaştım başımda kırk tilki dolaşıyo bunu düşünecek yerim kalmadı sizler ne düşünüyosunuz hangi yontem iğnemi yoksa hapmı
kızlar gelinligimi aldım ama telefonum fotograf çekmiyor bozulmuş o yüzden paylaşamadım ama cumartesi günü tekrar gidicem o zaman çekmeye çalışıcam arkadaşımdan telefonunu isticem cumartesi günü gezmekten halim kalmadı bursada girmediğim gelinlikçi kalmamıştır boşuna gezmişim ilk gittigim ilk giydiğim gelinliği aldım fiyatı 1275 üstü straplez heryeri swarovoski taşlı uzun duvaklı kabarık altı altıda taşlı artık gelsin 2 agustos çok mutluyum allah hepimize giymeyi nasip etsin
bende söylim bari bende 1750 diktiriyorum cok daha ucuza 500 - 800 arasi arkadaslarda cok var o rakamla karislatirinca acaba kasiklandik mi diye düsünemeden edemedim ama sizde benim diktiridigim civarda diktiriyorsunuz rahatladim birazcikkkkkkk.