• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

ayy hoşbulduk kızlar..
dalina branşım fen ve teknoloji meslektaşız sanırım..
tatlırüya 1 ay içinde dikilecekse süper ya benim arkadaşlar martta vermişler daha geçen hafta geldi..böyle olduğunu duyunca dedim en iyisi hazırlara bakayım..bu arada sizlerin branşı nedir arkadaşlar

yasmin hapından bahsetmişsiniz...en doğalı bu hap..ve en pahalısı....diğerler 5lira iken bu 15 lira....ve ssk filan karşılamıyor....kızlar ben adet düzensizliği için geçen yaz 4 ay kullandım...başka bir haptı...bu haplar vücutta östrojon hormanı yükseltiyor ve yüzünde birden güneş lekeleri oluştu...bir faydasınıda görmedim..bir süre sonra tekrar doktora gittim ve yasmin verdi..1 ay kullandım ama ben kullanmaktan sıkıldım....bu ayda horman tahlili yaptırmayı düşünüyorum....

yasmin hapından bahsetmişsiniz...en doğalı bu hap..ve en pahalısı....diğerler 5lira iken bu 15 lira....ve ssk filan karşılamıyor....kızlar ben adet düzensizliği için geçen yaz 4 ay kullandım...başka bir haptı...bu haplar vücutta östrojon hormanı yükseltiyor ve yüzünde birden güneş lekeleri oluştu...bir faydasınıda görmedim..bir süre sonra tekrar doktora gittim ve yasmin verdi..1 ay kullandım ama ben kullanmaktan sıkıldım....bu ayda horman tahlili yaptırmayı düşünüyorum....

kilo yapti mi peki

ayy hoşbulduk kızlar..
dalina branşım fen ve teknoloji meslektaşız sanırım..
tatlırüya 1 ay içinde dikilecekse süper ya benim arkadaşlar martta vermişler daha geçen hafta geldi..böyle olduğunu duyunca dedim en iyisi hazırlara bakayım..bu arada sizlerin branşı nedir arkadaşlar

canım bn sınıf öğretmeniyim ama şu anda çalışmıyorum
aslında selçuk mezunuyum bizim kıslardan biri mi acep dedim:asigim:

niye itiraz ediyor seninki fiyat farkini ögrenmeden hic öyle mizikcilik yapmasin
dügün bitter el ayak ceklir bir tek fotolar kalir hatira olarak cocuklariniza miras de bisiyler kandir nisanlini :-)

çok doğru söylüyorsun...benimki maddi açıdan bakıyorda.....uzakta olunca kandıramıyorumda....ama bende inadım...
1.balayı istemiyordu yine maddiyattan kandırdım:teytey:
2.straplez gelinlik istiyodum...onun ailesi hacı olduğu için kesinlikle olmaz :mymeka:dedi ...zorla ikna ettim.:Saruboceq:.ama bu çok zor oldu...beni çok uğraştırdi..Şeniz.
3.yüzüklerimi değiştirmek istiyom ve fiyat1000lira yüzükleri geri vericez 800 düşüyor diye diye yine kandırdım:lepi:
4.bir iki şey vardı onları unuttumkafamçokkarıştı..şimdide foto olursa .:oklava:...benimle evlenmeden kapıya koymasın....delikafadulden

yarın eminönüne gidicem ...gelinlik içine büstiyer takım alacağım..:utangac:.umarım benimkilere göre bulabilirim..çünkü çooooooooook küçükler.senağlama..bir kaçtane denedim ..yazık içinde takla attılar.delikafadulden...

yarın eminönüne gidicem ...gelinlik içine büstiyer takım alacağım..:utangac:.umarım benimkilere göre bulabilirim..çünkü çooooooooook küçükler.senağlama..bir kaçtane denedim ..yazık içinde takla attılar.delikafadulden...

benimkilerde bin takla atoyo içinde ama silikonlu bütiyer aldım onun içine bikiniler için ayrı silikonlarvar onları tıkıştırıyom yoksa olmuyo napim senağlama

alla alla bu bustiyerlerin a b díye cesitleri yokmu a boyu olur ufaksa

benimkilerde bin takla atoyo içinde ama silikonlu bütiyer aldım onun içine bikiniler için ayrı silikonlarvar onları tıkıştırıyom yoksa olmuyo napim senağlama

sanırım benimde öyle olucak ....işin kötü yanı yarın halletmem lazım..çarşamba prova var çünkü....offf....offf....

alla alla bu bustiyerlerin a b díye cesitleri yokmu a boyu olur ufaksa

ben yeni incinin iki modelini denedim...75 b...olmuyor..:kızgın:..olmasını ne kadar çok isterdim:utangac:..ordaki kız sen 70d al dedi..ne göğsün var nede sırtın dedi.:dilcikar:..o nedenle eminönüne gidiyom...farklı markalar ve farklı cup için...

bustiyer dediniz nasil beli de kapatanlar mi?

herhalde evet eli de saranlar bustiyer diyorlar... peki bustiyerler beli siki tutuyormu korse gibi

iyi geceler kapatiyorum sabah erkenden kalkacagim sabah is var öptüm

Back