• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

kader06 nerdeyaaa rahatsızdı galiba enson bişimi olduki merak ettim valla:1shok:

canım merakın icin sagol valla bugunlerde bende bir teleştır gidiyor bellim çok şükür düzeldi bir yandan sınavlarıma çalışıyorum bir yanda çeyizim yıkanıyor ütü falan onunla uğraşıyorum annemde belinde fıtık çıktı o yüzden bütün iş bana kaldı sabah 9dan 3e kadar çeyizim ütüledim şimdide ders çalışmaya başlıyacam ama hepimizde aynı teleş var bu güzel günlerin bitmesine üzülüyorum bugun doğum günüm ailemle son dogum günümü kutladım nişanlım yoktu biraz buruktu ama inş bundan sonra hep birlikte oluruz herkes gelinlik için teleşte ben şubata almıştım gelinligiimi hem ucuz hemde hazırdı 1250 den hem bindalım hemde gelinligim 700maloldu benim bu yonden şanslıyım bi tek ayakkabım kaldı abiyemide gerçi resmini koymuştum hepsi hazır hoşma gittimişti iyikide erken almışım şu sıcaklarda alışveriş yapılacak gibi değil FMK sesimi duy canım banada yardım et bende gözlük kullanıyorum ve lens alcam tavsiyelerini bekliyorum anacım sizden ayrı kalınca bi oturşta destan yazıyorum bende bu arad izmirlililer gelinlikte şanslısınız benim çeşit çok oralarda benim gelinligimin markasıda moli izmir firması kızlar görüşürüz şu sınavlar bi bitsin haftaya ara ara girerim kib öptüm canlarım bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz şimdiden hepinize mutluluklar dilerima.s.Şeniza.s.

kader duyuyorum sesini :-)
lens konusunda nasil yardimci olabilirim.... devamli kulanmicaksin yani sadece özel günlerde gezmeye giderken filan günlük lensleri tavisye ederim... yok hergün gözlük yerine kulancam dersen aylik kulanilanlardan alman daha doguru olur ama aylik olanlardan lenslerin temizlenmesi icin mahzemede alman gerek. Günlük lenzler daha pratik ben simdiye kadar aylik olandan kulandim suan günlük olandan aldim ve cok daha rahat aksam oldumu cikariyor atiyorsun temizlik derdi yok

buda kınada kızlara dağıtılcak tülbentlerden biri bu desenin 3 renginden aldık biraz kırışık ama -tatlicadiarzu-
my.php
[/URL][/IMG]

dalina güzeller hepside tülpentlerinde cok tatli :-)

arkadaşlar yarına gelinlik bakmaya gidicem çok heycanlıyım gelinlikler denicegim için bir tane gelinlik modeli buldum eger başka bir model begenemezsem bunu diktirmek istiyorum sizce nasıl bu model boyum1,73 kilom 55 inşallah yakışır bu model birde üstünde biraz değişiklik yaptırcam

[img=http://img1.loadtr.com/k-384775-gelinliğim.jpg][/img]

tüh tüh tüh masallah boyun bozun süper ozaman sen manken gibisindir :nazar: benim de boyum keske söyle 5 santim daha uzun olsaydi ekledigin gelinlik güzel boyun uzun yakisir okadar kabarik etek eger benim gibi 1.60 olsaydin kesinlikle vazgec derdim...

insallah bulursun gönlüne göre bir gelinlik

eda tüm gelinlik sana çok yakışır...uzun boylu ve zayıfsın...gelinliğin üstü straplez bende öyle istiyorum..sadece altını beğenmedim..benim tarzım değil sen beğendiysen sorun yok......ama sana çok yakışır...

arkadaşlar yarına gelinlik bakmaya gidicem çok heycanlıyım gelinlikler denicegim için bir tane gelinlik modeli buldum eger başka bir model begenemezsem bunu diktirmek istiyorum sizce nasıl bu model boyum1,73 kilom 55 inşallah yakışır bu model birde üstünde biraz değişiklik yaptırcam

[img=http://img1.loadtr.com/k-384775-gelinliğim.jpg][/img]

canım boyun uzun olduğu için bu model snde güzel olur çünkü kısa boylurar kabarık gelinliklere pek taşıyamıyo-tatlicadiarzu-

buda izmirdeki düğünde takacağım tacım
my.php
[/URL][/IMG]
buda tekirdağdaki düğünde takacağım çiçeğim
my.php
[/URL][/IMG]

dalina el çiçeği çok beğendim..senin gelinlik dikiliyordu değil imi?ben de yarın bakmaya gideceğim...tac sevmiyom ama açık maşalı saçta çiçek çok hoş olur....

yok canım bn gelinliğimi hazır aldım hatta eklemiştim iki düğün olduğu için değişik olsun istedim birinde taç biindede çiçekhihoyyythihoyyyt

canım buraya eklemiştim fakat kaçıncı sayfada olduğunu bulamadım tekrar ekiliyim hemen

Back