- 21 Aralık 2008
- 439
- 2
- 296
- 41
kader06 nerdeyaaa rahatsızdı galiba enson bişimi olduki merak ettim valla:1shok:
canım merakın icin sagol valla bugunlerde bende bir teleştır gidiyor bellim çok şükür düzeldi bir yandan sınavlarıma çalışıyorum bir yanda çeyizim yıkanıyor ütü falan onunla uğraşıyorum annemde belinde fıtık çıktı o yüzden bütün iş bana kaldı sabah 9dan 3e kadar çeyizim ütüledim şimdide ders çalışmaya başlıyacam ama hepimizde aynı teleş var bu güzel günlerin bitmesine üzülüyorum bugun doğum günüm ailemle son dogum günümü kutladım nişanlım yoktu biraz buruktu ama inş bundan sonra hep birlikte oluruz herkes gelinlik için teleşte ben şubata almıştım gelinligiimi hem ucuz hemde hazırdı 1250 den hem bindalım hemde gelinligim 700maloldu benim bu yonden şanslıyım bi tek ayakkabım kaldı abiyemide gerçi resmini koymuştum hepsi hazır hoşma gittimişti iyikide erken almışım şu sıcaklarda alışveriş yapılacak gibi değil FMK sesimi duy canım banada yardım et bende gözlük kullanıyorum ve lens alcam tavsiyelerini bekliyorum anacım sizden ayrı kalınca bi oturşta destan yazıyorum bende bu arad izmirlililer gelinlikte şanslısınız benim çeşit çok oralarda benim gelinligimin markasıda moli izmir firması kızlar görüşürüz şu sınavlar bi bitsin haftaya ara ara girerim kib öptüm canlarım bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz şimdiden hepinize mutluluklar dilerima.s.Şeniza.s.