dalina gelinliğin çok hoşuma gitti kumaşı simli galiba dügününde parıl parıl parlıcaksın çok güzel bir gelin olacaksın
arkası öyle v şeklinde açık değıl...bağcıklarla kapatılıyor........evde askısız bir dene bakalım...
ya kızlar içme sıkıntı girdi benimde boyum 160 ve ben kabarık bi gelinlik aldım fmk dalina yakışmaz demişsiniz valla oturup ağlıyacam herkes çok beğendi üzerimde ben olaya o taraftan hiç bakmadım benimde temmuzda sadece üst kısmı kilo alırsam diye yada verirsem diye bi oynama olacak ama sizler böyle diyince ne biliyim içime sıkıntı girdi bu arada dalina aldığın hersey çok güzel canım eminim çok şeker olacaksın valla düğün sonrası hepinizi tekrar görmek isterim o güzellikleri nasıl yaşadığınızı paylaşın bu kadar ay birlikteyidik FMK canım günlük kullanımı bilmiyordum çok tes ederim belki sonra kullanamazsam çünkü ben aylık alacaktım iyi oldu söyledigin ins rahatsız olmam olmazsa önceden bi günlük olanı deneyim eğer memnun kalırsam devam etmek istiyorum yardımın için tes hiç kullanmamıstım iyi oldu soylediğin
ya kızlar içme sıkıntı girdi benimde boyum 160 ve ben kabarık bi gelinlik aldım fmk dalina yakışmaz demişsiniz valla oturup ağlıyacam herkes çok beğendi üzerimde ben olaya o taraftan hiç bakmadım benimde temmuzda sadece üst kısmı kilo alırsam diye yada verirsem diye bi oynama olacak ama sizler böyle diyince ne biliyim içime sıkıntı girdi bu arada dalina aldığın hersey çok güzel canım eminim çok şeker olacaksın valla düğün sonrası hepinizi tekrar görmek isterim o güzellikleri nasıl yaşadığınızı paylaşın bu kadar ay birlikteyidik FMK canım günlük kullanımı bilmiyordum çok tes ederim belki sonra kullanamazsam çünkü ben aylık alacaktım iyi oldu söyledigin ins rahatsız olmam olmazsa önceden bi günlük olanı deneyim eğer memnun kalırsam devam etmek istiyorum yardımın için tes hiç kullanmamıstım iyi oldu soylediğin
kızlar bu davetiye sizce nasıl kararsız kaldımCADIARZU
[/URL][/IMG]
niye karasız kaldın ki...sitede bu tarz davetiye görmüştüm...diğerleri gibi sıradan değil...farklı...ben alırdım canım..beğendim çok şirin...alkisalkisalkis
davetiye ile ilgili kendi fikrimi söylemek istiyorum...davetiyeler ne yazık kı daha sonra çöpe atılıyor.. o nedenle pahalı bir şey almayı düşünmüyorum.laelaelaelaelae..kendi davetiyelerimi ucuz seçmeyi düşünüyorumÇok üzgünüm çoook..senin ki gzel ama.sanırım biraz pahalı...:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?