Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
madam burcu var bide çamdibinde fiyatlarıda uygun ama bn beğenemedim ordansenağlama baya model var bi bak istersen
bende geldim aranıza 2 agustos geliniyim kabul ediyonuz mu???
canim dügünümüz ayni gün yupiiiiiiiiiiiii
orayı duymuştum...çamdibi yi de biraz bilirim...sanırım pazar tarafında ..mersinli de galiba yeri...
canim dügünümüz ayni gün yupiiiiiiiiiiiii
bu gün yaptıklarımı anlatmayı unuttumnaniknanik gelin ayakkabısı denedim bisürü iki tanesi arasında kararsız kaldım birini denerken annem yanımdaydı ve ayakkabıya bayıldı erbil süeldeydi fiyatıda çok uygun 60tlydi, öbürüde 75tl bn topuklu giyememe rağmen ikisiylede çk rahat yürüdüm, ve daha bitmedi kına için abiye bakıyodumya bn 225tlye beğenmiştim bitane ama tamire ihtiyacı daralcak falan bu gün 80tlye buldum fiyatı süper tabi onunda tamire ihtiyacı var ama hangisini alacağıma karar veremedim senağlama keşke fotoğraf makinası götürseydim ama resimde ekliyemiyom gerci siteye, biri öğrensede anlatsa çk iyi olcak çünkü kına örtümüde paylaşamadım sizinle senağlama.
aslında benim dügünüm 2 mayıstaydı nişanlım iş kazası geçirdi 15 gündür yürüyebiliyor daha önce yürüyemediği için düğünümü ertelemek zorunda kaldık allah a şükür şimdi iyi
Kızlar ben de hazır gelinlik beğenemedim. İzmirli olanlar bilir kemeraltında filan dolaştım ama yok. Simge modaevinde dikilcek büyük ihtimalle. Yarın randevum var gelinlik denicem. Geçen hafta cuma da tarzımı anlatmıştım 4-5 model gösterdiler. Hepsi de şahaneydi :asigim:, yani birinin üstü, birinin danteli filan öyle bi kombinasyonla dikilcek. Zaten dikim için 2 ay gibi bi süreye ihtiyaç var ay sonuna kadar başlancak inşallah. Dikim riskli bi iş ve güvenebileceğim tek yer orası yerimseniben
geçmiş olsun...ben ailemin yanında değilim daha ağlama moduna girmedim...ayrı olmaya alıştım....nişanlının mesleği ne?umarım gönlünüze göre bir yere çıkar...