merhaba canim... olmazmi heyecan, ne gariptir ki ben gelin olacagimi yani suan nisanli bir bayan oldugumu sanki yeni yeni fark ediyor gibiyim niye öyle oldu bilmiyorum. Bu zamana kadar nisanlimin almanya dil sertifikasi vize islemleri yok esya alma ev kurma filan bana hep bir sürü stress yapi söyle tadini cikarmadim sanki bosuna hep kendimi gerdim durum... bir türlü isleri akisina birakamiyorum..
suan allahima sonsuz sükürler olsun olaylar hic de benim korkugum gibi olmadi allah hep yüzümüze güldü....
Özendigim o gelinler vardi.. simdi allahtan bir mani olmasa ben de bir gelin oluyorum... bende jeton biraz gec düstü herhalde dert ve yasadigim sikintilardan dolayi yasadigim bunalimlarimi yeni yeni atmaya basladim. Suan bir karar aliyorum insallah allah yardim eder bundan sonraki zamaniin tadini cikararak devam etmek istiyorum.
Yuva kuruyorum allahin izniyle beni artik üzmelerine izin vermek istemiyorum... Suan cok duyguluyum bunun da sebebini bilmiyorum herhalde kafayi yemek üzeryim :sm_confused: öyle seylerle bas etmek zorunda kaldim ki bundan sonra huzur istiyorum..... bukadar duygusallik yeter Ben mutluluyum arkadaslar
Tüm kalbimle allah isteyen herkeze yuva kurmayi nasip etsin