• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

saç çiçeğin gerçekten güzel bende incili işiler düşünüyorum bakalım.
el çiçeğide çok uyumlu bence çok güzel olucak, ama gelinliğini göremedim canım

tesekkür ederim canım iyisi senin olsun pek net değil orda ama idare eder gelinligimi tel sıgdıramadım kabarık kuyruklu bişey ama üst kısmını bi ara çekip koyabilirim kına abiyemi koymustum 17 sayfadaydı sanırım bakabilirsin

tesekkür ederim canım iyisi senin olsun pek net değil orda ama idare eder gelinligimi tel sıgdıramadım kabarık kuyruklu bişey ama üst kısmını bi ara çekip koyabilirim kına abiyemi koymustum 17 sayfadaydı sanırım bakabilirsin
evet canım gördüm ben onu gerçekten çok güzel güle güle giy bende bindallı giyicem kınamda

tabıkı tercıh zevk meselesı cnm bende abartıya bayılırım sımdıden dıyorum acaba nasıl bı gelınlıgım olacak dıye mutlaka yanımda bırılerı olmalı kı bana dur desın yoksa bastan asagı ya parlak taslı olur heralde :roflol::roflol:

bence istediğin gibi bi gelinlik al ben hep sade istedim snde caf caflı bu çok doğal boşver kimse frenlemesin seni hayalindeki gibi bi gelinlik alırsın işalla ve çok mutlu olursunkaydirigubbakcemile5

seli gelingin çok hoşmus dalina seninki biraz bana sade geldi ama sorun bende ben çafçaflı süslü püslü şeylere bayılırm allah güzel hayırlı günde giydirmeyi nasip etsin

canım ben kınalığına ve gelinliğine yorum yaptım diye hatırlıyorum ama yine yapim ikisede çok güzel saçının çiçeğinide beğendim ama seninde dediğin gibi boyutu pek belli olmuyo

Merhabalar benimde düğünüm 08.08.2009'da kına gecem 06.08.2009 da zaman gittikçe yaklaşıyor sanırım herkesi heyecan sarmıştır. Ben geliklik araştırması yapıyorum hala. Henüz başlamadım diktirmeye. Diğer hazırlıklarda yavaş yavaş ilerliyor işte :)kaydirigubbakcemile4

Merhabalar benimde düğünüm 08.08.2009'da kına gecem 06.08.2009 da zaman gittikçe yaklaşıyor sanırım herkesi heyecan sarmıştır. Ben geliklik araştırması yapıyorum hala. Henüz başlamadım diktirmeye. Diğer hazırlıklarda yavaş yavaş ilerliyor işte :)kaydirigubbakcemile4

merhaba canim... olmazmi heyecan, ne gariptir ki ben gelin olacagimi yani suan nisanli bir bayan oldugumu sanki yeni yeni fark ediyor gibiyim niye öyle oldu bilmiyorum. Bu zamana kadar nisanlimin almanya dil sertifikasi vize islemleri yok esya alma ev kurma filan bana hep bir sürü stress yapi söyle tadini cikarmadim sanki bosuna hep kendimi gerdim durum... bir türlü isleri akisina birakamiyorum..
suan allahima sonsuz sükürler olsun olaylar hic de benim korkugum gibi olmadi allah hep yüzümüze güldü....
Özendigim o gelinler vardi.. simdi allahtan bir mani olmasa ben de bir gelin oluyorum... bende jeton biraz gec düstü herhalde dert ve yasadigim sikintilardan dolayi yasadigim bunalimlarimi yeni yeni atmaya basladim. Suan bir karar aliyorum insallah allah yardim eder bundan sonraki zamaniin tadini cikararak devam etmek istiyorum.
Yuva kuruyorum allahin izniyle beni artik üzmelerine izin vermek istemiyorum... Suan cok duyguluyum bunun da sebebini bilmiyorum herhalde kafayi yemek üzeryim :sm_confused: öyle seylerle bas etmek zorunda kaldim ki bundan sonra huzur istiyorum..... bukadar duygusallik yeter Ben mutluluyum arkadaslar :nazar: Tüm kalbimle allah isteyen herkeze yuva kurmayi nasip etsin

sevgili fmk,
senın heyecanını ıcınde bulundugun durumu cok ıyı hıssedıyorum. hepımız zaman zaman bu evrelerden gecıyoruz ama ne kadar olumlu dusunursek hersey o kadar yoluna gırecek buna ınanıyorum. o yuzden gunlerının tadını cıkarmaya bak. sakın ve sabırlı ol Rabbımız bızlere yardım edecektır.

iyi akşamlar kızlar selam verip çıkıcam öpüyorum hepinizi

merhaba canim... olmazmi heyecan, ne gariptir ki ben gelin olacagimi yani suan nisanli bir bayan oldugumu sanki yeni yeni fark ediyor gibiyim niye öyle oldu bilmiyorum. Bu zamana kadar nisanlimin almanya dil sertifikasi vize islemleri yok esya alma ev kurma filan bana hep bir sürü stress yapi söyle tadini cikarmadim sanki bosuna hep kendimi gerdim durum... bir türlü isleri akisina birakamiyorum..
suan allahima sonsuz sükürler olsun olaylar hic de benim korkugum gibi olmadi allah hep yüzümüze güldü....
Özendigim o gelinler vardi.. simdi allahtan bir mani olmasa ben de bir gelin oluyorum... bende jeton biraz gec düstü herhalde dert ve yasadigim sikintilardan dolayi yasadigim bunalimlarimi yeni yeni atmaya basladim. Suan bir karar aliyorum insallah allah yardim eder bundan sonraki zamaniin tadini cikararak devam etmek istiyorum.
Yuva kuruyorum allahin izniyle beni artik üzmelerine izin vermek istemiyorum... Suan cok duyguluyum bunun da sebebini bilmiyorum herhalde kafayi yemek üzeryim :sm_confused: öyle seylerle bas etmek zorunda kaldim ki bundan sonra huzur istiyorum..... bukadar duygusallik yeter Ben mutluluyum arkadaslar :nazar: Tüm kalbimle allah isteyen herkeze yuva kurmayi nasip etsin

kız fmk yanına gelmiyeyim anacım ben sana dert anlatayım kacarsın ne bu kadar kendini kasıyon seni kasanlara dön bi gül bakim :roflol: ha şöyle hepimiz iyi kötü günler geçiriyoruz unutmaki bu günler bi daha asla geri gelmez bende eğer sadece erkek tarafı seni sıkıyor üzüyorsa sana kücük bişey anlatayım ramazan bayramında adettendir ilk bayramımda nişandan sonra gelinin yanına kaynana kayınbaba görmeye gelir benim annem babam onlardan büyük olmasına ragmen evde onları beklediler kayınbabam gelmedi nişanlım yolda beni aradı aşkım babam gelmiyo diye bende git be şurdan şakanın sırası degil iş var oyalama beni dedi gercekten şaka olmasını isterdim ben onlar gelecek diye ne hazırlıklar yapmıstım ben inanın onların bir kuruşunu bile istemedim istememde sadece bi güler yüz bana yeter de artardı bile ama kapıyo açtığımda kafamdan kaynar sular döküldü kayınbabam gelmemişti daha nişanlımın haberi bile yok bu olay babamda bunlar seni istemiyor bu iş burada bitecek dedi oysaki benim babam çok ileri görüşlüdür biz 8sene birbirimizi bekledik bunalara şahitti bu sebepten biz ayrılıyorduk ve hala gelmiyor kayananam arada bir aklına eserse o da nişanlımın zoruyla arar bunuda bilirim zaten düğünümüz olacak gelinlik ıvır zıvır almaya bizde kayanana kayınbaba gider benimse nişanlım garibim yetim gibi babamın peşine düştü alışverişe çıktık allah benim ailemden razı olsun hakklarını hiç ödeyemem ayyyyyyyy kısa dedim roman oldu diyecegim o ki eğer seni üzen olursa asla üzdürme kimsenin seni kırmasını izin verme seni bilmem ama ben 26yaşımdayım ilk kez baba evinden çıkacam hiç gurbetlik nedir bilmem tayinimiz neresi olur bilmem ben ne yapacam sen değilde şuan ben aglıyorum ahhh bir dokun bin ah işit benden çok doluyum çok :a015:senağlamasenağlamasenağlama

Günaydinlar demek icin gec kaldim herhalde merhaba kizlar....
kadercim saolasin...

canlarım merhaba nasılsınız bakalım bu gün

kızlar nerdesiniz ?mirmirmirmir süet kadife koltuk hakkında ne düşünüyorsunuz..ben doğtaşta bir tane beğendim...paris premium adı.:asigim:. resim eklemeyi becerebilsem buraya da eklerdim..siyah renk. oturma odam için düşünüyorum...çevremdeen biraz olumsuz şeyler duydum.:uhm:..bakımı zor tüyleri dökülür vs.. sizin bir bilginiz var mı?

kızlar nerdesiniz tatlırüyü dalina resim eklemeyi anlatmıstı not almıstım anlatabilirsem anlatayım sana ekleki ona göre yorum yapalım cevap yazı tıklıyorsun ataça tıklıyorsun açılan yerde simgeler var sonda gözat tıkla koymak istedigin resimi seç yükle yazan yere bas yüklenince pencereyi kapat tıkla sonda tekrar ataça tıkla orda sectgin resmin numarası yazacak bidaha tıklıyorsun ve o sectgin resim geliyor sen kendim yazacagın bişeyler olursa yazıp cevapla diyosun bu kadar denersen bir kere yaparsın tabi ben anlatabildiysem

Back