sen arzudan daha betersin laa senin hiçbişe yok daha ortada tam günde belli değil :uhm:aynı seyler bendede varrr :1hug:
Allah yardımcımız olsun inş hayırlısı :1hug: a.s.
gelinliğini nasıl düşünüyorsun canım
aynı seyler bendede varrr :1hug:
Allah yardımcımız olsun inş hayırlısı :1hug: a.s.
ben birincisini daha çok beğendim sanki, zaten birbirine yakn modeller :sm_cool:Bu uc model arasinda kararsizim
ben birincisini daha çok beğendim sanki, zaten birbirine yakn modeller :sm_cool:
ben bi kaç sayfa önde koydum canım bak istersen sayfan 40 mesaj gösteriyorsa 1 sayfa arkadaEvet öyle alt taraflari biraz degisik bakalim iste bu 3 modeli denicem Haziran ayinda hangisi ustumde daha guzel durursa onu aliriz allahin izniylen, ya sen nasil birsey dusunuyorsun ?
bu uzaktan ama böyle olmicak straplez omicak yani üstünü kapatıcam
amin canım çok sağol. sence o arkasında çiçek varya popo üstünde onu yandan mı alsam ki :uhm:Hmm gercekten guzelmis canim, gule gule giyersin insallah :1hug:
amin canım çok sağol. sence o arkasında çiçek varya popo üstünde onu yandan mı alsam ki :uhm:
Arzucun birinci model ama birazda tülü olsun istiyorsan ücüncü model
ikiyi pek begenmedim
Ayy 3 tane dÜĞÜndaŞım var
ooo dert etme hepsi bi günlük bana kalırsa yeerki vaktin olsun. hepsi olur acele etme canım Şenizkızlar bu listeye benide vekleyin ya 7 ağustos:)
sel gelinliğin çok güzel çok yakışmış maşllah.
Benim daha hiç bişeyim hazır değil ya ne güzel siz herşeyi halletmişsiniz.Ne ev var ne mobilya ne beyaz eşya nede gelinlik
bizimki çok yavaş Arzu bende istanbula gelin gidicem cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?