2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

hımm anladım canım o zaman bizde mayısda alalı günümüzü, daha bi sürü uğraşı falan lucak dimi sağlık raporu falan. :uhm:
aslında çok heycanlı oluyo insan soyadım falan değişicek değişik şeyler hissediyorum bi yanımda buruk nedense :çok üzgünüm:

nerdesiniz ağustos gelinleri hadi hihoyyyt

Vallah bende daha dugun modunda degilim, artik Hazirandan sonra baslar, hazirliklar, Istanbula ucucam cunku :dance:

Evet herhalde dugun gecesine kadar birsey anlamicaksin ama vakit oyle cabuk geciyor ki nasil bu kadar yaklastik diye anlamadim bir turlu herseyin tadini cikartmak gerek vallah

Allah hepimizi mutlu etsin, insallah :))

Hazirliklar nasil gidiyor ?
yavaş şuan, beyaz eşya, mobilya tamam. ev tutulucak işte bir tek başka bi derdimiz kalmadı, ayarında benimkinin damatlığını alıcam. gelinliğimde tamam :asigim:

sen,n nasıl

fururum la seni benden önce olmaz :mymeka:

kıss bizim bir engel yok beklemeye sadece izin günlerini bekliyo yerimseniben
yani amcamın görümcemin kocası uyustugu birgüne olcak hemen sositososito
belkide önce olurr temmuz son haftası gibi :asigim:
niye furuyon beee kaydirigubbakcemile2

yavaş şuan, beyaz eşya, mobilya tamam. ev tutulucak işte bir tek başka bi derdimiz kalmadı, ayarında benimkinin damatlığını alıcam. gelinliğimde tamam :asigim:

sen,n nasıl

Bizimkide cok yavas vallah, beyaz esya, tamam, mobilya ben Istanbula varinca tutulcak, gelinlik de gidince bakilcak, ben cunku Fransadan Istanbula yerlescem, ev de Haziran da tutulcak allahin izniylen

şaka be yavrum evlen kur yuvanı güle güle git inşallah mutlu olda Şeniz

Bizimkide cok yavas vallah, beyaz esya, tamam, mobilya ben Istanbula varinca tutulcak, gelinlik de gidince bakilcak, ben cunku Fransadan Istanbula yerlescem, ev de Haziran da tutulcak allahin izniylen
olsun daha çok var zaten aceleside yok olur yavaş yavaş, bizimkiler ellerine para geçtikçe aldılar o yüzden böyle oldu. daha ev tutulması içinde erken zaten :1rolleyes:

aynı seyler bendede varrr :1hug:
Allah yardımcımız olsun inş hayırlısı :1hug: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…