hımm anladım canım o zaman bizde mayısda alalı günümüzü, daha bi sürü uğraşı falan lucak dimi sağlık raporu falan. :uhm:cnm 3 ay önceden almak gerekıormus en erken oda tabı bızımkı heveslı oldugu ıcın mayısın 12 sı gıbı alıcaz tarıhı agustos 12 de nıkah olucak bızım ama asıl düğünümüz ekım 10 unda olucak bız ıstemedık salonda olmasını..
ama o sekılde yapan cok arkım oldu vede cok guzel oldu 3 ay onceden tarıhı alın derım cnmcım:))
bende düğün modunda degılım sankı daha coookk varmıs gıbı gelıor hazırlıklarda henuz baslamadı ya belkım ondandır ne tadılat basladı bızım nede bişi cunku daha cok erken hazıran da baslıcaz bıde mayısı beklıorum nıkah tarıhını alalım ıste o zmaan ınanıcam ben gıdıyorum dıcemsırnaşık şey
evet haklısın, bende evimi görene kadar anlamicam sanırım evleneceğime kaydirigubbakcemile3Vallah bende daha dugun modunda degilim, artik Hazirandan sonra baslar, hazirliklar, Istanbula ucucam cunku :dance:
seninki kaçında arzucumEvet herhalde dugun gecesine kadar birsey anlamicaksin ama vakit oyle cabuk geciyor ki nasil bu kadar yaklastik diye anlamadim bir turlu herseyin tadini cikartmak gerek vallah
aynı hemen hemen seninle, 1 kına gecesi 2 düğün nasipse benimki sakaryada olucakDugun 01 Agustos da allahin izniylen Giresun da olcak, Seninki ?
yavaş şuan, beyaz eşya, mobilya tamam. ev tutulucak işte bir tek başka bi derdimiz kalmadı, ayarında benimkinin damatlığını alıcam. gelinliğimde tamam :asigim:Allah hepimizi mutlu etsin, insallah :))
Hazirliklar nasil gidiyor ?
fururum la seni benden önce olmaz :mymeka:burdayım :lepi:
cnm yaa benimki belkide temmuza kayabilir
fururum la seni benden önce olmaz :mymeka:
yavaş şuan, beyaz eşya, mobilya tamam. ev tutulucak işte bir tek başka bi derdimiz kalmadı, ayarında benimkinin damatlığını alıcam. gelinliğimde tamam :asigim:
sen,n nasıl
şaka be yavrum evlen kur yuvanı güle güle git inşallah mutlu olda Şenizkıss bizim bir engel yok beklemeye sadece izin günlerini bekliyo yerimseniben
yani amcamın görümcemin kocası uyustugu birgüne olcak hemen sositososito
belkide önce olurr temmuz son haftası gibi :asigim:
niye furuyon beee kaydirigubbakcemile2
olsun daha çok var zaten aceleside yok olur yavaş yavaş, bizimkiler ellerine para geçtikçe aldılar o yüzden böyle oldu. daha ev tutulması içinde erken zaten :1rolleyes:Bizimkide cok yavas vallah, beyaz esya, tamam, mobilya ben Istanbula varinca tutulcak, gelinlik de gidince bakilcak, ben cunku Fransadan Istanbula yerlescem, ev de Haziran da tutulcak allahin izniylen
olsun daha çok var zaten aceleside yok olur yavaş yavaş, bizimkiler ellerine para geçtikçe aldılar o yüzden böyle oldu. daha ev tutulması içinde erken zaten :1rolleyes:
gelinliğini nasıl düşünüyorsun canımöyle ya, herseyin hayirlisi, mutlu olalim da gerisi bos, bence :)
şaka be yavrum evlen kur yuvanı güle güle git inşallah mutlu olda Şeniz
Bizimkide cok yavas vallah, beyaz esya, tamam, mobilya ben Istanbula varinca tutulcak, gelinlik de gidince bakilcak, ben cunku Fransadan Istanbula yerlescem, ev de Haziran da tutulcak allahin izniylen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?